Tetszik? Nem tetszik? Miért?! 😉
Ebben a fórumban: Vizipipafan.com 4.0 (Joomla) Hozzászólás
Ebben a fórumban: Vizipipafan.com 4.0 (Joomla) Hozzászólás
Nekem tetszik.Ezek a színek így együtt nagyon jól néz ki szerintem.Angol lesz a menü vagy magyar?
Szigorúan Magyar. 🙂
Annyi pénzem nincs, hogy lefordíttassam. :]
Örülnék ha aki “Majdnem jó”-ra szavaz az írja már meg, hogy miért. Miként lehetne “jó”?
Szigorúan Magyar. 🙂
Örülnék ha aki “Majdnem jó”-ra szavaz az írja már meg, hogy miért. Miként lehetne “jó”?
Fülek tónusosabban lennének kiemelve, akkor még jobban testszene.
Úgy gondolom, ha a háttér olyan lenne mint a fórumé, – és a lapcsalád minden tagjáé egyforma lenne- akkor első ránézésre is szembeötlene, hogy összetartoznak.
A 3 oldal el fog különülni egymástól, a fórum mostani háttere pedig szerintem nagyon elütne.
Szigorúan Magyar. 🙂
Csak hülyéskedsz vagy tényleg lefordíttatnád ha lenne rá lehetőség? Mert szerintem ha páran összeülünk simán megoldható lenne a dolog,nincs semmi durva amit ne lehetne lefordítani..
Bár arra még nem jöttem rá mi értelme lenne egy magyar fórumnak angol menüvel, de meg lehet csinálni 😀
Szigorúan Magyar. 🙂
Csak hülyéskedsz vagy tényleg lefordíttatnád ha lenne rá lehetőség? Mert szerintem ha páran összeülünk simán megoldható lenne a dolog,nincs semmi durva amit ne lehetne lefordítani..
Bár arra még nem jöttem rá mi értelme lenne egy magyar fórumnak angol menüvel, de meg lehet csinálni 😀
Szerintem egy kicsit én is tudnék segíteni. Az angol nyelvvel szerintem kicsit “nemzetközibb” lenne, sokkal több ember tudná nézegetni, külföldiek is.
Szerintem egy kicsit én is tudnék segíteni. Az angol nyelvvel szerintem kicsit “nemzetközibb” lenne, sokkal több ember tudná nézegetni, külföldiek is.
Az rendben van, lefordítjuk a menüt, nem nagy kunszt.De minden egyes hozzászólást lehetetlen lenne fordítani (illetve kell rá ember 24/7).. Másképp meg nem sok értelme van, a külföldi semmit nem tud kezdeni az angol menüvel :hehe:
Az rendben van, lefordítjuk a menüt, nem nagy kunszt.De minden egyes hozzászólást lehetetlen lenne fordítani (illetve kell rá ember 24/7).. Másképp meg nem sok értelme van, a külföldi semmit nem tud kezdeni az angol menüvel :hehe:
A hsz-eket nem is kell lefordítani. A weboldalnak ill. a blognak kéne csináálni két nyelves megoldást és kirakni két zászlócskát magyar és inglés nemzeti színekben.
A hsz-eket nem is kell lefordítani. A weboldalnak ill. a blognak kéne csináálni két nyelves megoldást és kirakni két zászlócskát magyar és inglés nemzeti színekben.
Igen úgy gondoltam én is. Annak lenne értelme, de az is töménytelen mennyiségű anyag..
Igen úgy gondoltam én is. Annak lenne értelme, de az is töménytelen mennyiségű anyag..
Illetőleg lehetne úgy, hogy két külön oldal, mindkettőre külön híríró progi, vagy nem tudom mi a blog motorja, és az egyikre értelemszerűen az inglés vagy a külföldi emberek kommentelnek, a magyarra a hunok…
Okés. Valaki lefordítja nekem? Szimpatikus önkéntest keresek! 🙂
Majd mond, hogy mit kell es nagyon szivesen.
Teljes anyagot, az új oldal megjelenése magyar lesz 100%-ig! Csak a szerkesztő program angol.
Ha kell én is be tudok segíteni :).
Ha van rá igény, akkor én is.
Szerintem a régi színek jobban idézték a hangulatot, ez a fehér annyira nem jön be!!! :nono: + A Vizipipa Fan Fórum feliratot kicsit meg lehetne bolondítani valamilyen betűtípussal, esetleg színnel! 😉
Amugy minden más szerintem nagyon jó! :winner:
Én németből jó vagyok :cote:(hátha van valami németül amit le kéne fordítani)
Tekintettel arra, hogy leszavaztátok az általam készített megjelenést, így leszedtem profi sablont. Ezt fogom átalakítani kicsit és kiegészíteni a saját dolgaimmal.
Jelenleg olyan 15%-osan van kész az új oldal, melyet itt tudtok megnézni:
Új, 4.0 Béta Vízipipa Fan weblap
Írásban mondjatok véleményeket kérlek. 🙂
Jelenleg olyan 15%-osan van kész az új oldal, melyet itt tudtok megnézni:
Új, 4.0 Béta Vízipipa Fan weblap
Írásban mondjatok véleményeket kérlek. 🙂
modern, modern… 😀 ehhez a témához a MYA modern pipái kellenének disznek
most vettem észre, hoyg a képeket érdekesen vetiti, ugy általában a lényeg soha se látszik 🙂
Szerintem szupper.
S mikor két pia tálcája látható egymás mellett a fenti képeket, akkor a jobb oldalon befigyel egy olyan tálca, mint a szír pipámé. 😀
a joomla szerintem tökéletes
Hát nekem is jobban bejönnek a mostani színek és sémák.Nem túl “pipás”
Nekem tetszik az egyik képen a séróm látszik. :langue2:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.