Az mit jelent nálad? :triste1:
Sajnos azt, hogy iszonyat mód el vagyok havazva a szakdolgozattal, és szerintem ha minden klappol is csak négy körül megyek füstölögni, mert nehezen haladok. 🙁
Ebben a fórumban: Egyéb rendezvények Hozzászólás
Az mit jelent nálad? :triste1:
Sajnos azt, hogy iszonyat mód el vagyok havazva a szakdolgozattal, és szerintem ha minden klappol is csak négy körül megyek füstölögni, mert nehezen haladok. 🙁
Mi pedig, ha jelent ez nektek valamit, lélekben veletek leszünk!
Nagyon jó füstöt nektek!
Na hogy sikerült a találkozó? 🙂
Következő akkor 1-2. vagy 8-9. lesz? Jó lenne lebeszélni a dolgokat, kinek mikor jó, mert eddig nagyon kiegyenlített a szavazás.
Én 8-9-re szavazok. 🙂
Amúgy jó volt, ámbár nem voltunk sokan. Azért kellemeset pipáztunk a jó időben. 🙂
pipáztunk és megtértünk:D teljesen jó volt bár a fejem este rohadtul fájt már nincs semmi bajom
syska pokrócon kivül lett valaminek baja?
Gerago hsz-einek száma. 😀
syska pokrócon kivül lett valaminek baja?
Látom van szemed. :gene: Törülközőn ült Syska. 🙂 Boccs utólag is a bénázásomért Syska. :amen:
szép idővolt nagyon. valamiért nekem is széthasadt a fejem kb, meg még pár embernek. konkrétan 7re hazaértem, kidőltem és kisebb megszakításokkal idáig aludtam :faché4:
Nekem is széthasad majdnem a fejem, d már jól vagyok. 😉
Akkor itt volt valami, mivel nekem is fájt a fejem utána 1 órán át kb. 🙁
Fejenként hány tömés ment el?
Az oka lehet a fejfájásnak ha túl sok…
Vagy pedig valaki olyan tömött amit mindenki megkóstolt, és attól fáj a fejetek 😀
2 tömés volt nálam, szóval az nem lehet. 🙂
sztem az öngyulladósra való kényszeres visszaállás tett be
nem hiszem mert én alig szivtam más pipájából én pedig bamboochat használtam és már a klinikai halál közelébe jártam….
de a gyújtósfüstjét te is ugyanúgy nyelted, amikor valaki izzított
Imrének lesz igaza a fenébe is.
na igen… egyetértek… ez igy nem fasza:S követkeő találkára be kell szerezni egy disznóperzselőt:D
ezzel nem értek egyett mivel nem zárt helyen pipáztatok. nem tudom mi lehet az oka lehet hogy túl sok volt a oxigén a szigeten:)
ezzel nem értek egyett mivel nem zárt helyen pipáztatok. nem tudom mi lehet az oka lehet hogy túl sok volt a oxigén a szigeten:)
a légmozgás gyakori jelenség a nyitott területeken, márpedig erősen felénk járatta a füstjét 🙂
Hát a következő pipatali talán nem lesz már fejfájós…Kíváncsian várom.
Felkerültek a képek a vízipipa képgalériába ! 😉
(Csak a jobbakat tettem fel, de így lett elég szerintem. Sokan nincsenek a képen, mert elmászkáltak, később jöttek stb.)
És a következő mikor lesz? Jövő hét?
Most nem jön ki senki Margit Szigetre?
Párommal most pattanunk ki, viszem a pipám is…
Most nem jön ki senki Margit Szigetre?
Párommal most pattanunk ki, viszem a pipám is…
Szegedről nehéz lenne felszaladni. 😀 Jövőheti 8ikai időpontra viszont valószínűleg kitolom a kis arcom. 🙂
Okés.
Jövő héten nekem viszont oktatásom van, és 4-re érnék ki a szigetre. Az már későn van?
Szerintem 4kor még simán ott lesznek/leszünk. 🙂
Akkor jó! Ma senki nem jön ki pipázni?
Áprilisban mi 19-ig voltunk kint, azonban a legtöbben csak 18-ig, de így is jók voltunk. 🙂
Felkerültek a képek a vízipipa képgalériába !. 😉
(Csak a jobbakat tettem fel, de így lett elég szerintem. Sokan nincsenek a képen, mert elmászkáltak, később jöttek stb.)
szerelmes lettél? 😀 minden második képen rajta vagyok 😀
szerintem kövitali jövőhéten legyen. én konkrétan most keltem 😀
Jövőhét azt hiszem nekem is okés, úgyis már rég láttok a hülye fejem 😀
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.