Vannak olyan ízek, amiket nem szívnék sokszor egymás után, viszont a szőlőt akármikor elszívom. Al fakherből kimondottan finom a szőlő. Nemrég vettem egy 250 g-os Waha kétszőlőt és ha nem is mennyei az íze, de nagyon finom. Nem túl intenzív (mint a fakher), de kellemes. Mivel se pénzem se időm nem volt új dohányt venni, ezért kb három hete csak ezt szívom. Persze hetente csak kétszer mostanában, mert nincs időm pipázni :S. Ezzel a dohánnyal viszont még egyszer sem éreztem, hogy sok lenne. Masha görögdinnye favorit, de mégis volt, hogy nem bírtam abból tömni, mert sok volt.
Tehát a szőlős ízt azt tudom ajánlani. A februári budapesti vízipipa találkozón Riccio-ék adtak fakher-nakhla szőlő mixből kóstolót, na az fenomenális volt (mégeszer köszi :amen: ). 🙂 Tehát nakhlából is jó a szőlő.