Engem senki sem fog felismerni. 😛 Végül QT lesz velem, lusta kedvemben vagyok mostanság.
Azt kétlem, hogy téged senkise fog felismerni. :]
Ebben a fórumban: Egyéb rendezvények Hozzászólás
Engem senki sem fog felismerni. 😛 Végül QT lesz velem, lusta kedvemben vagyok mostanság.
Azt kétlem, hogy téged senkise fog felismerni. :]
2 éve sem ismertek fel, most se fognak. Álruhában leszek. 😀
A gázfőző jó ötlet! Sajnos nekem nincsen, de ha lenne szívesen vinnék … Megoldható lenne, ha nagyon ragaszkodnánk a természetes szénhez, ha van hely, odabiggyeszteni a miénket is? :rouge: :]
Ezért írtuk ki. 😀
Sörért cserébe szívesen izzítok szenet. 😉
Nem is értem én miért nem írtam oda:D
Mennyi sörért? 🙂
Mennyi sörért? 🙂
Egy tálca egy szén! :cote:
És sörétért? :diable:
1 szén 1 sör:D 1 kör szén = 3 sör:D
Dózer, egy palackot tudok én is vinni az izzításhoz. 🙂 majd környékeden foglalj helyet 😀
mellettem mindig van még egy hely:) legfeljebb összehúzom magam:D (feri nem röhögni:D)
És kiderült, én is kinézek öcsémmel!
Szegeden kijön ki? 😀
Skacok. Mi lesz, ha holnap rossz idő lesz?
Akkor reméljük hoz valaki sörsátrat. 😀
Jó, ok, gázlámpát én is viszek egyet. XD Amúgy akkor már Te is foglalhatnál Nekem a környékeden valami helyet. XD
Porcikának eltört a lába.:( Szóval nem biztos, hogy tud jönni.
Szerintetek vigyek magammal fél sátrat? 😀 (aki nemtudná így néz ki egy fél sátor)
[attachment=0]8f4c4b198c7bf2026fc56a20caa4ae61.jpg[/attachment]
Budapest: Szeles idő lesz. Minimum hőmérséklet 14°C, Maximum 21°C, Szélsebesség: 25km/h.
-Akkor menjek, vagy ne? :S :/
Hát nem tudom, de ha fúj a szél akkor nem sokat érsz azzal a félsátorral…
nem kell pánikolni multkor Géével úgy pipáztunk hogy én fogtam a pipám hogy el ne boritsa a szél és kibirtuk!!
Hát én azért szívesebben pipáznék emberi körülmények között mindenféle szél és egyéb behatás mentes övezetben.
Most hallgattam RiseFM-et és azt mondta, hogy holnap zápor, zivatar várható elsősorban északon, észak-keleten, délután már az ország bármelyik pontján várhatóak ezek a körülmények.
Sajnálom, de én lemondok a találkáról, elment az egész kedvem tőle, sajnos családi okok miatt is, nem beszélve az időről … 🙁
Nos én azért kimegyek, és ha ázunk, akkor tömegesen pipával a kezünkbe tegyük…
😀
Srácok én kb 1kor már kinn leszek szóval ha van valakinek olyan perverziója hogy előbb akar jönni akkor engem megtalál elég nagy vagyok könnyü kiszúrni és a másik…. nem kell egyenként rám írogatni hogy izzítok e neki szenet, ezért írtam ki szóval IGEN!
Akinek nem válaszoltam tekintse úgy hogy igen és csak úgy mellékesen sörrel meglehet engem vesztegetni:D
Egyem azt a hatalmas szivedet, ami abba a csopp kis testedbe szorult 😀
(most be merek szolni, mert nem megyek holnap 😀 )
És eddig kb mennyien megyünk?
Akinek nem válaszoltam tekintse úgy hogy igen és csak úgy mellékesen sörrel meglehet engem vesztegetni:D
A sörök elfogyasztása után a fürdőkádakat és a radiátorokat messzire kerüld el!! :diable:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.