Prince Molasses Alma + Nakhla Fahej
Milyen dohányt szívsz most?
-
2009. május 25. hétfő-17:03, Hozzászólás ID: #119464
AW Kóla volt.
2009. május 25. hétfő-17:09, Hozzászólás ID: #119465Waha narancs. Fincsi, csak kicsit gyenge az íze sztem. :super:
2009. május 25. hétfő-17:28, Hozzászólás ID: #119466waha cseresznye
eddig jó
2009. május 25. hétfő-17:39, Hozzászólás ID: #119467El Nakhla Ezüst alma – AW Kóla mix 😉
2009. május 25. hétfő-18:24, Hozzászólás ID: #119468waha kétszőlő + cseresznye
ezután meg majd valmi extrém 🙂
2009. május 25. hétfő-18:26, Hozzászólás ID: #119469Nakhla sárgadinnye +PM sárgadinnye, meg glicerin, 8 napja bekeverve.
füst rendben, íz kicsit kevesebb….. pipatest és a tartály a megfelelő vízzel 2 órát állt a hűtőbe….
2009. május 25. hétfő-18:40, Hozzászólás ID: #119470serbetli rózsa majd waha kóla később
2009. május 25. hétfő-19:22, Hozzászólás ID: #119471Pm lime
Nagyon finom, füst nem olyan sok de tömény, “buzz-o-meter meg 5/4 sztem” 😀
2009. május 25. hétfő-19:45, Hozzászólás ID: #1194723kor kezdtem egy nakhla citrom+cherry keverékkel, utána cherry, most épp citrom egy kis citromlével megspékelve a tartályban. :amen:
2009. május 25. hétfő-19:50, Hozzászólás ID: #119473nakhla earl grey + waha medvecukor
hát mind mondjak. érdekes 🙂
2009. május 26. kedd-10:19, Hozzászólás ID: #119474Al Masha – Red Bull + Kobra a tartályba 🙂
2009. május 26. kedd-11:51, Hozzászólás ID: #119475Nakhla citrom kicsit másképp. Mivel sem a nakhláért sem a citromos dohányokért nem vagyok oda, de csak ez volt raktáron, ezért kicsit változtattam rajta. Nakhla citrom + citromhéj reszelve + pár csepp citromlé + pár csepp málnaszörp. Ezt így folpakba csavartam fél órára és kész is lett a jó nedves citromos dohány. Az íze feltűnően jobb, mint azelőtt, ráadásul hatalmas, sűrű füstfelhőket ad :).
2009. május 26. kedd-13:05, Hozzászólás ID: #119476Nakhla őszibarackot kevertem Waha banánnal 1:1 arányban. A barack inkább savanykás, a banán meg inkább édes, gondoltam jó mix lesz belőle… Érdekes, hogy egyszer a banán dominál jobban, egyszer a barack, de a lényeg hogy egész fincsi lett :cote:
2009. május 26. kedd-13:29, Hozzászólás ID: #119477Nakhla Cardamom (küldtem be tesztet róla 🙂 )
2009. május 26. kedd-16:40, Hozzászólás ID: #119478waha guava… most valahogy annyira nem ízlett :happy1:
2009. május 26. kedd-17:32, Hozzászólás ID: #119479AF – szilva :coeur: (fogyóban van 🙁 kb. 100 g még :nono: )
2009. május 26. kedd-19:16, Hozzászólás ID: #119480Al Fakher- Kóla
Tartályban: Coca-Cola, és citromkarikák.
:coeur: :coeur: :coeur:
2009. május 26. kedd-19:19, Hozzászólás ID: #119481waha
szőlő+eper+barack
asszem ezek után egy ideig leszokok a keverésekről és elkezdem megint élvezni a tiszta ízeket 🙂
2009. május 26. kedd-19:24, Hozzászólás ID: #1194822,5 óra foci után egy hideg heineken mellett szívok Waha mentát Masah Citrommal, isteni 🙂
2009. május 27. szerda-13:17, Hozzászólás ID: #119483AM áfonya, sok füst, finom íz! :cote:
2009. május 27. szerda-17:20, Hozzászólás ID: #119484Al-Sultan – Citrom-Menta / Al-Masha – Red Bull. Speckó mini Vortexembe…
Fincsi tömés lett, annak ellenére, hogy a Red Bullt nem annyira perferálom.
2009. május 27. szerda-17:44, Hozzászólás ID: #119485Al Fakher Kóla – Al Sultan Menta – Hookah-Hookah 2alma
Mit ne mondjak érdekes lett. :happy1: :hehe:
2009. május 27. szerda-18:08, Hozzászólás ID: #119486PM öszibarack Nakhla banán kombó
2009. május 27. szerda-19:43, Hozzászólás ID: #119487most égett le a serbetli rózsa és most waha 5*
2009. május 27. szerda-20:46, Hozzászólás ID: #119488El Basha szőlő, nagyon fincsi 😛
2009. május 27. szerda-21:08, Hozzászólás ID: #119489Waha vanília masah fahéjjal.
Kicsit szédültem utána, nem gyenge. 🙂
2009. május 28. csütörtök-07:45, Hozzászólás ID: #119490Először szívok Fakher kólát. Nagyon nagyon finom kólás gumicukor íze van, hatalmas füst, a dohány pedig teljesen lekvár állagú :ooo új kedvencem van :]
2009. május 28. csütörtök-09:37, Hozzászólás ID: #119491Waha kiwi a gyümölcs eredeti ízével.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.