EN Basha Eper
Sokkal finomabb, mint a sima EN, karakteresebb,lágyabb íz, mérföldekkel nedvesebb, s ezáltal nagyobb füstmennyiség.
Ebben a fórumban: “napi” pipás topic-ok Hozzászólás
EN Basha Eper
Sokkal finomabb, mint a sima EN, karakteresebb,lágyabb íz, mérföldekkel nedvesebb, s ezáltal nagyobb füstmennyiség.
Fakher 2Alma
AF Szőlő
EN Mizo görögdinnye volt. :super:
Idáig az egyetlen ami az AF görögdinnye közelében van.
füst: 10/8,5
íz: 10/9
Idáig az egyetlen ami az AF görögdinnye közelében van.
füst: 10/8,5
íz: 10/9
Jómagam is most végzek ki egy ilyen tömést, vortex kerámiában.
Legjobb Görögdinnyés! :winner: Hasonló pontokat adok neki én is.
AF cseresznye
Fakher kóla
Idáig az egyetlen ami az AF görögdinnye közelében van.
füst: 10/8,5
íz: 10/9
Jómagam is most végzek ki egy ilyen tömést, vortex kerámiában.
Legjobb Görögdinnyés! :winner: Hasonló pontokat adok neki én is.
csatlakozom az előttem szólókhoz 🙂 :cote:
Serbetli Banán
Íz: 10/8.5
EN banán kissé erőteljesebb, ez viszont kellemes lágy krémes banán ízű
Füst: 10/10
kib***ott sok :siffle: :diable:
Mizo görögdinnye volt, Isteni finom, 2 és fél órát bírt a tömés! :super:
Így azt tudom mondani a második tömés után, hogy AF-el minimum egy szinten van! :coeur:
Al Sultan Banánturmix+dohányjavító (vortex)
Íz 10/8
Füst 10/9
AW körte tati barátunk jóvoltából.
Fakher Kóla
megyek tömök egy AW szőlőt
RedBull 🙂
EN Alma & Eper mix. 🙂
AF Cherry :coeur:
EN Csokis-Menta
Mizo görögdinnye volt, a pontozás a szokásos. 🙂
Serbetli rózsa :coeur: , 3 és fél órás tömés kerekedett belőle, egyiptomi kerámiába, csak szuperlatívuszokban beszélhetek róla, egyszerűen a legjobb rózsa! :amen: (bőven lekörözi az AF-et is)
íz: 10/10
füst: 10/10
(pedig semmire se szoktam 10-est adni)
Fakher 2alma
uccsó tömés
Masah Szeder 😛
AW 5Stars
Nakhla Mizo alma
íz: 7/10
füst: 8/10
Jéggel a tartályba, nagyon finom szerintem, az ánizs nem is annyira zavaró számomra. :]
Mindjárt Mizo Cherry
AF Magno (phunnel)
Íz 10/8
Füst 10/9
Fakher 2alma
Hennawy alma :hehe:
Serbetli alma 😛
Íz 10/8
Füst 10/9
magnó ízű :langue1:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.