Hmm, egesz gyorsan mentek a dolgok 🙂
Ebben a fórumban: Külföldi rendelés és egyéb Hozzászólás
Ebben a fórumban: Külföldi rendelés és egyéb Hozzászólás
Hmm, egesz gyorsan mentek a dolgok 🙂
Rendelés feladásától számítva 9 nap alatt ideért. 🙂
Mennyi esély van rá hogy holnap megkapom a csomagot?
Mert ha megjön holnap akkor aki lesz szombaton talin annak akár el is tom vinni a cuccot, feltéve hogy én is oda érek:D
Mert ha megjön holnap akkor aki lesz szombaton talin annak akár el is tom vinni a cuccot, feltéve hogy én is oda érek:D
60%-ot adok neki.
🙂
az 1.csoportból akik már megapták a csomagjaikat valaki legyen szíves lefényképezni és rakja már fel nagyon kiváncsi vagyok rá:D
Tessék, videó:
https://www.youtube.com/watch?v=ZCJXNlIPL00
Hangom nagyon gáz és kissé kuszán dumálok, de sebaj. 😀
Elnézést, hogy felvásároltuk a fekete Razan/Vortex-eket, abban a hitben éltünk, hogy több van raktáron épp.
Remek kis videó. Minden lényeges dolog megvan benne. Doboz felbontása, a benne lévő tartalom ellenőrzése. 😉
Használjátok egészséggel !!! :alcool1:
Feltettem egy képet is, hogy mik voltak a dobozkában. 😀
[kep]https://blog.vizipipafan.hu/wp-content/uploads/2009/04/rendeles1csop_razan.jpg[/kep]
Vajon megérkezik e a kettes csoport csomagja még ma? Ez kérem szépen, már nyitott kérdés 😀
Videó hamarosan, ahogy a tecső feldolgozza, belinkelem. Viszont minden rendben megérkezett, azaz:
3db fekete/fekete razaan
2 db phunnel
4 db. vortex (kék, barna, zöld, fehér)
Szerk: itt is van a vidi:
https://www.youtube.com/watch?v=XEcyq5c4Aa0
hangot ne keressétek, az nem volt otthon 😀
Na akkor már legyen öröm hír mindenkinek, nálam is itt járt a mikulás 😀
Videót nem töltöttem fel de itt egy kép a 3. csoport rendeléséről:
[kep]https://kepfeltoltes.hu/090417/Rendel_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/kep]
Minden benne van.
Kérdésem: Jön a 3. csoportbol valaki pesti találkozóra holnap?
Na, ez aztán szép. Mind a 3 csomag épségben megérkezett, ráadásul rekord idő alatt. Gratulálok, használjátok őket egészséggel. :super:
Megkérhetlek titeket arra, hogy miután kézhez kaptátok a rendelt árukat és kipróbáltátok, átnéztétek, írnátok egy 4-5 soros véleményt az egész procedúráról?
Érdekelne mi a véleményetek, mivel lehetne javítani a dolgon. 🙂
Én már nem vagyok otthon de majd ha vasárnap megyek haza kipróbálom és leírom a véleményemet!
cira: a csomagokat mikor adod föl? és mennyivel lenne drágább a gyors posta?
Hétfőn tudom feladni őket és utánvéttel küldöm, ha gondolod gyorspostával is mehet, de szerintem nem éri meg mert ha jol néztem akkor 2000 ft-al drágább.
Itt tudod megnézni a díjakat:
https://posta.hu/object.05f7b6a0-a2c0-a4e6-a000-0000000posta.ivy
3. CSOPORT!!!
Légyszíves írjátok még azt meg pü-ben hogy kinek milyen színűek voltak a cuccai mert a kavarás után nem tudom hogy végül ki melyik színben adta le.
Köszönöm!
Elnézést, hogy felvásároltuk a fekete Razan/Vortex-eket, abban a hitben éltünk, hogy több van raktáron épp.
Nagyon ász, szuperul néznek ki, jó lett a video, már nagyon várom, hogy megkapjam! 🙂 🙂 🙂
Nagyon ász, szuperul néznek ki, jó lett a video, már nagyon várom, hogy megkapjam! 🙂 🙂 🙂
A te Razan csöved és Vortex kerámiád Krampinál maradtak. Küldj neki PÜ-t és fixáljátok le.
Apropó, Shisha-san: Majd krampival beszéljétek meg a 2 Phunnelünk átadását is. 🙂
Köszi!
zsír itt a csomag és elég hamar azt gondoltam h majd 1 hét mulva kerül be M.o.-ra de csak pár nap és itt van
várom már a csövet nagyon 😀
zsír itt a razanom 😀 😀 és nagyon jó épp most próbáljuk.nagyon jó füstje van cask ajánlani tudom 😀
Nekem is megjött a phunnel-em épen sérülésmentesen,ma teszt!!! Kösz mindenkinek!!!
nekem is megjött minden,de csak holnap tudom kiprobálni:(
akkor jön meg az új pipám:D (125cm)
már várom….:)
Én személyesen vettem át mindent, a terminátor-moderátor mesterünktől, imigyen kibújva lényemet takaró sötétség homályából. :hehe:
Kösz mindent srácok! :super: :amen: Frankón ment minden, a cuccok pedig csúcs minőség, hamarosan teszt, nekem is megjön az új pipa, és akkor részletes élménybeszámoló! 😉
Kösz mindent srácok! :super: :amen: Frankón ment minden, a cuccok pedig csúcs minőség, hamarosan teszt, nekem is megjön az új pipa, és akkor részletes élménybeszámoló! 😉
Terminator-moderator? :hehe: Elgurult a gyogyszered? :happy1:
Mázlid van hogy nem Traktorista-moderátornak neveztek… :happy1:
Annyira jól megy a rendelés-szálitás, hogy csodálkozom…( amcsi recesszió miatt nem vesznek ottan semmit, és ide meg időnap előtt nyomják a cuccot…….) már lassan kellene árengedményt kérni…… :contrac:
Nekem is épen megérkezett minden. Most próbálgatom. :frime:
Terminator-moderator? :hehe: Elgurult a gyogyszered? :happy1:
Igen de inkább úgy mondanám, hogy sosem volt meg… 😀
Visszatérve a témához, minden flottul ment természetesen, a minőség fenomenális, és nagyon hamar épségben megjöttek a szuper csövek és kerámiák! :amen:
sYskanak sajnos nincs lehetosege netkozelbe kerulni meghatarozhatatlan ideig, de szerintem az o neveben is ugyanugy mondhatom, mint a magameban, hogy orulunk, hogy segithettunk, illetve a jovoben is segithetunk a magyarorszagi pipasoknak 🙂 Annak is orulok, hogy minden rendben ment, illetve tenyleg hihetetlenul gyorsan ideertek most a csomagok 🙂
Mindenki, aki benne volt a rendelesben, hasznalja egeszseggel (lol) az ujonnan szerzett termekeit, aki pedig errol lemaradt, az keresse fel a majusi rendelessel kapcsolatos topikot 😉
Néha leszek… élek még.
Szóval, írjátok már meg a véleményeteket, hogy még is milyen volt a rendelés, mennyire vagytok elégedettek.. stb. 🙂
minden kritika jöhet
nekem eddig 1. probálkozásom nem volt nagyon nagy szám:(
nincs füst csak kevés és kapar
nakhla citrom és nakhla s.dinnye volt benne
szélére raktam 2 fél cocot
hőtartót rajta hagytam mivel nem volt semmi…:(
nem tudom mi lehetett a baj 2 réteg speckó vizipipás alufólia
és nem tömtem tele elfedte a lukakat is
szal nem tom mi lehetett msot probálkozok újra
nincs füst csak kevés és kapar
nakhla citrom és nakhla s.dinnye volt benne
szélére raktam 2 fél cocot
hőtartót rajta hagytam mivel nem volt semmi…:(
nem tudom mi lehetett a baj 2 réteg speckó vizipipás alufólia
és nem tömtem tele elfedte a lukakat is
szal nem tom mi lehetett msot probálkozok újra
A rendelés menetére gondoltam főként. Amúgy ki kell tapasztalni. Itt a fórumba találsz elég témát, olvasgass és menni fog. 😉
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.