Még csak Miami-ban van az 1. csoport csomagja. 🙁
Ebben a fórumban: Külföldi rendelés és egyéb Hozzászólás
Ebben a fórumban: Külföldi rendelés és egyéb Hozzászólás
Még csak Miami-ban van az 1. csoport csomagja. 🙁
Into Foreign Customs, April 13, 2009, 11:10 pm, HUNGARY
Bullet Arrived Abroad, April 13, 2009, 8:48 pm, HUNGARY
Bullet International Dispatch, April 11, 2009, 12:42 pm, ISC MIAMI FL (USPS)
Bullet Electronic Shipping Info Received, April 06, 2009
Most már haladunk azért! 😀 😀 😀
1 napja ment be a vámra. Szerintem holnap v. holnapután kijön onnan, ha rendben találják. Utána meg a posta kezei közé kerül. Na, az még szép lesz. :hehe:
Remélem nem lesz semmi gond. :cote:
Hátha megjön a szünet végéig 😀
Ez a legkritikusabb pont a magyar posta, ettől azért tele a gatya :snif: , de remélem nem lesz semmi gond! :cote:
Tényleg haladunk.
“Ha” szerencsénk van, akkor 18ikán már az új Razan-okkal mehetünk pipázni szombaton. 🙂
mi meg még várhatunk 1 kicsit, de nem baj
OFF:mi a különbség a régi és az új razanok közt?
OFF:mi a különbség a régi és az új razanok közt?
Régi már használt, az új pedig ‘új’ ízű picit. 😀
Nem úgy értettem, hogy új. Hanem natúr simán frissen vásárolt. 🙂
2-es csoport, be heppi!
“Your item left the United States from ISC MIAMI FL (USPS) at 12:50 PM on April 14, 2009.”
(ööö, a 3-as csoportéra ugyanezt mondja 9 perc eltéréssel, nem lesz ebből para a vámon, nem úgy volt hogy pár nap eltérés lesz a csomagok között?)
(ööö, a 3-as csoportéra ugyanezt mondja 9 perc eltéréssel, nem lesz ebből para a vámon, nem úgy volt hogy pár nap eltérés lesz a csomagok között?)
Elvileg igen. Így is lett leadva a rendelés. :-/
Azért fordulhatott ez elő, mivel a nagyobb mennyiségű rendelés miatt nem tudott a 2. csoportnak mindent egyből beszerezni.
háth ez marhda jó…..
remélem nem lesz semmi para
A vamon elviekben azert nem kene, hogy problema legyen, mivel a ket csomagot ket kulonbozo cimre postazzak, igy az ket kulonbozo embernek megy. Amugy tudomasom szerint 1 nap elteressel lettek feladva, viszont ott sem a pontossag mintakepei a postasok. Tehat az, hogy ott helyben feladjak a csomagot, az nem jelenti azt, hogy mindig ugyanannyi ido alatt jut el a főpostara es hogy mindig ugyanannyi ido utan inditjak el a csomagokat. Lehet, hogy siman csak egy nap elteressel erkeztek meg a csomagok.
és a magyar postán pl milyen problémák merülhetnek fel?
Papiron semmi. A csomagok minden szabalynak megfeleloen erkeznek papiron 🙂
Na mi van itt krampibacsinal? 😀
Csak nem az 1. csoport? 😀
Bizoooony, most beszéltünk telefonon.
Elvileg este átmegyek és holnap hozom le Szegedre a csoport rendelését! 🙂 Szombaton 18ikán a ligetbe kézhez kapják, de csak az összeg ellenében!
Péntek du. elég dolgom lesz, szóval jó lenne ha csak szombaton kérnétek. Akinek nem jó a szombat, az természetesen jelezze!
Mikor, és hova menjek?? :cote:
Dejóóó nektek:D:D
most irigy vagyok,de nagyon
Mikor, és hova menjek?? :cote:
Én ma este fogok elmenni Krampihoz egy 10 precre, de még nem tudni mikor. Akkor fogjuk felbontani a csomagot és levideózzuk. 🙂
szerencsések elég hamar megjött a csomag. remélem nálunk is igy lesz
3.csoport! ha jól értelmezem a szöveget akkor már a mi csomagunk is itthon van és elhagyta a vámot ma 10:26-kor.Ja és kihez is megy a csomag?mert elfelejtettem
háth szerintem bokonom mert őrendelte nem?
ő a líder de ki más kapja meg mert ő nem mindig van otthon
Hozzám jön a csomag nem bokonon-hoz.
Ebből kifolyólag akkor most kérném is hogy mindenki aki a csoportomba van küldje el nekem pü-ben a lakcímét és nevét.
Ja és én is levideózzam amikor kibontom a csomagot?
Ez a legeslegfontosabb dolog minden külföldről érkező csomag esetében. fogd meg a kamerát. Állítsd be egy stabil helyre és a látószögén belül bontsd fel a csomagot. Tegyél említést arról is az elején, hogy minek kell benne lennie, aztán a végén összegezd, hogy mik vannak benne és esetleg mik nincsenek.
De szerintem minden rendben lesz. 🙂
Figyelem, a kettes csoport csomagja elhagyta a vámot, prepare for impact.. 😀
(abból kiindulva, hogy az 1. csoporté tegnap hagyta el a vámot, és ma már Krampinál volt, lehet hogy holnap meg is jön, bár azért én inkább jövő hét elejében bízom…)
Okés rendben, nekem ma sajnos nem jó, de esetleg holnap este fele, vagy szombat délután, vagy vasárnap egész nap jó. 😀
Majd otthagyom krampinál a sörit, bár ez olyan, mint kecskére a káposztát… :hehe: :hehe:
Én már elküldtem,persze h lekell videózni ez alap:D
Az én cimem is elment,persze hogy kell a vidi csupa izgalom szeretem!!!
1 ilyen videot fölrakhatnátok youtube-ra h mi is láthassuk ahogy kibontjátok sztem izgalmas lenne
Minden csomagot le kel videózni. Feltétlenül!
Minden csoport vezetőjét megkérném, hogy készítsen egy videót amit lehetőleg osszon meg velem. Ha más nem akkor fotókat.
Amúgy gratulálok mindenkinek, hogy 1 héten belül tulajdonosa lehet a csodás Razan szívócsőnek illetve a Vortex kerámiának. 🙂
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.