üdv krampi én rendeltem a 3-as csoportból a funel-t az rendben van?
Ebben a fórumban: Külföldi rendelés és egyéb Hozzászólás
Ebben a fórumban: Külföldi rendelés és egyéb Hozzászólás
üdv krampi én rendeltem a 3-as csoportból a funel-t az rendben van?
Igen, minden mast egyeztettem Mahirral, azokat felre is tetettem. Mostmar csak ezekre a valtoztatasokra varunk, amiket emlitettem, aztan inditjak ezeket a csomagokat is.
Valamint itt megegyszer szeretnem elnezeseteket kerni amiatt, hogy kicsit elhuzodott a rendelesi procedura. Sajnos a bolt tulajdonosanak maganeleti problemai voltak az elmult napokban, ezert nem jutott elegendo ideje a dolgok rendezesere. Cserebe felajanlom, hogy pipazhattok velem valamikor 😀
ok köszönöm! pár nap ide vagy oda nem probléma,és kösz a fáradozásaid!!!
Akkor én mindenből más színűt kérek mint eredetileg. 🙂 Szóval egy piros/piros razant, fehér vortexet és piros funnelt kérek.
na szal akkor én modósitok
fehér/kék razan
fehér/fekete razan
ha egyik sincsa kkor piros razan
vortexból akkor kék v fehér v piros ameik van
fehér/kék razan
fehér/fekete razan
ha egyik sincsa kkor piros razan
vortexból akkor kék v fehér v piros ameik van
fehér/kék = Kék razan, fehér markolattal? 🙂
Mi? :0
Akkor ezt a májusi témába legyél kedves írni. 🙂
de én a 3.csoportba vagyok
Őőő… jókor.
Lehet már leadta krampi a rendelést, de megérdeklődöm. 🙂
de krampi szólt h modósitsunk mert nincs razan olyan színbe
Jah, akkor jó.
Az első hsz-be nem írom már át, akkor tudja pontosan, hogy mi-hogy kell. 🙂
Elnézést, hogy beleszóltam akkor. :rouge:
semmi előfordul::P
Nem kell mostmar modositgatni az elso hozzaszolast. Mindenki beirja ide, hogy mire szeretne modositani es akkor en azt felvesem magamnak, aztan ha az adott csoporttol beerkezett minden akkor elkuldom a megrendelest.
A 3-ik csoportbol meg Cira (razan, illetve vortex is elfogyott a fekete szinbol), illetve tati (elfogyott a kek razan) modositasaira volna szuksegem.
A 2-ik csoportbol pedig akkor vtomi11 es gorbi irja meg, hogy milyen szint szeretnenek a fekete Vortex helyett.
Ahogy beerkeztek a modositasok mind a ket csoporttol, feladom a rendelest. A hetvege kozeledtevel ezek nagy valoszinuseggel csak a jovohet elejen tudnak elindulni, mivel hetvegen nincs posta ugyebar, de minel hamarabb megvagyunk vele, annal jobb.
én alig birok már várni.. :-/
de valahogy csak kibirom 🙂
Nekem akkor a Razan helyett, egy fekete Razan Sultan kellene, A Vortexből pedig akkor kék színű legyen.
Ugye ez igy most nekem drágább lesz.
krampi ha küldenél egy nevet és bankszámlaszámot és egy összeget hogy mennyit kell még ráfizetnem akkor holnap már tudnám is utalni a pénzt.
Vagy hogy legyen?
Sziasztok!
Bocs h csak most írok,de tegnap nem voltam erre,mert buli volt már délutántól,de akkor a vortexem legyen zöld,ha nincs kék!
És mehet a rendelés 🙂
Krampi köszi a fáradozást!
Bocs h csak most írok,de tegnap nem voltam erre,mert buli volt már délutántól,de akkor a vortexem legyen zöld,ha nincs kék!
És mehet a rendelés 🙂
Krampi köszi a fáradozást!
Zold is van, meg kek is; de te eredetileg feketet rendeltel, az az ami nincs raktaron 😀
minden féle kék razan elfogyott? nekem kék/fehér is jó
A sima kek/kek Razan fogyott el. Kek Razan Sultan, vagy kek/feher Razan meg van.
Ohh istenem … döntsétek már el, hogy kinek milyen szín kell. Már rég fel lehetett volna adni a csomagot. Bár ti tudjátok. :triste1: :happy1:
Olvas, értelmez, aztán ugat 😀
Na, Krampi, mész a … :grr: :nonon: X( Örihari. 😮
sima kékfehér razan kell
Nah, orommel jelentem, hogy az osszes kert modositas megerkezett hozzam, ugyhogy az osszes rendelest leadtam, illetve modositottam amit kellett. Innentol kezdve jon a varakozas. Ha csomagok utnak indultak, akkor kapok majd egy kodot amivel lehet kovetni a csomag utjat a USPS oldalan keresztul.
Az elso csoport csomagja a kovetkezo: CJ 189 295 757 US (ezt bevesed a https://www.usps.com oldalon a tracking mezobe es orulsz. A szolgaltatastol nem kell hasraesni, kb 2 allomast jelolnek meg, ahol a csomag jart, de azt is kicsit kesve. Mindenesetre ha pl a gep lezuhan, vagy ilyesmi, arrol itt lehet ertesulni 😀 )
örülök hogy jól megy a rendelés, de azért az ékezetek fontosak az orulsz kétértelmű :vagy örülsz , ami jó
Az elso csoport csomagja a kovetkezo: CJ 189 295 757 US (ezt bevesed a https://www.usps.com oldalon a tracking mezobe es orulsz. A szolgaltatastol nem kell hasraesni, kb 2 allomast jelolnek meg, ahol a csomag jart, de azt is kicsit kesve. Mindenesetre ha pl a gep lezuhan, vagy ilyesmi, arrol itt lehet ertesulni 😀 )
Köszönjük szépen! 😀
Azért reméljük nem esik le a gép! :gene:
az elsö csoportnak hamarosan megérkezik a csomagja vagy tévedek?
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.