syska te csapatodban 8 termék van 😛
Ebben a fórumban: Külföldi rendelés és egyéb Hozzászólás
Ebben a fórumban: Külföldi rendelés és egyéb Hozzászólás
syska te csapatodban 8 termék van 😛
Tudom, csak időm + energiám nem volt még frissíteni azt. 😀
Az első oldalon már irtam,egy funnel-el (kék szin) beszállnék,mindegy mikori rendelés csak vmelyikbe férjek majd bele,kösz!
syska úgy értettem, hogy áprilisban lesz rá keretem, szal olyan csoportba tegyél, akik április 7.-e után rendelnek 😀
3. csoportba betettelek, az első kettő már le lett zárva.
Arról, hogy mikor lesz rendelés… hát az első-második csoport 7-10 napon belül, a 3.nak kéne egy vezető és akkor ők olyan 14 nap múlva rendelnének.
[vonal][/vonal]
Nincs áprilisi rendelés. Az előző decemberbe volt. Tehát olyan 3-4havonta 1x van. Kérj kölcsön SADA-tól vagy bánom is én, 8000Ft-ot szerezz. 🙂
(Ha más nem akkor megelőlegezem neked és amikor a pénzt adod akkor kapod meg tőlem.)
Hüm… a 3. csoportba megint sokan lettek…
Negyedik csoportot NEM CSINÁLUNK!
A harmadik csoport válasszon vezetőt és akinél (n/a) van az mondja meg milyen színt szeretne vagy mi fogunk választani!
Többen már ne jelentkezzenek, mivel nem fogunk több embert most bevenni.
Majd a következő rendelésbe 1-2 hónap múlva. Megközelítőleg…
Továbbá a 2. csoport résztvevői nézzék meg az első hsz-t, Up#4-et! 🙂
Ha lehetséges akkor fekete vortexet szeretnék. 🙂
sYska, krampi jól bírjátok idegekkel, én nehezebben viselném, mert már kicsit kezd hasonlítani egy ilyen 3 kívánság nevű nagyérdemű zseniális műsorra, melyben most “sYska és krampi bácsi elintézi…” :frime:
sYska, krampi jól bírjátok idegekkel, én nehezebben viselném, mert már kicsit kezd hasonlítani egy ilyen 3 kívánság nevű nagyérdemű zseniális műsorra, melyben most “sYska és krampi bácsi elintézi…” :frime:
Krampi ‘bácsit’ most győzködöm… 😀
Én meg nem fogok idegeskedni. Ha nem utalnak időbe, ha nem neveznek ki csoport vezetőt a 3. gruppenbe, vacakolnak hogy most ilyet-olyat-amolyat, akkor szimplán nem rendelünk nekik. Ezért is lett felosztva több csoportba, mert én nem fogok annyi emberre figyelni. 🙂 Így kell 2főre + 3 aki a csoportunkba van.
Ha valaki tényleg akar rendelni akkor az időben utal, nem vacakol, határozott. :]
3. csoportba betettelek, az első kettő már le lett zárva.
Arról, hogy mikor lesz rendelés… hát az első-második csoport 7-10 napon belül, a 3.nak kéne egy vezető és akkor ők olyan 14 nap múlva rendelnének.
[vonal][/vonal]
Nincs áprilisi rendelés. Az előző decemberbe volt. Tehát olyan 3-4havonta 1x van. Kérj kölcsön SADA-tól vagy bánom is én, 8000Ft-ot szerezz. 🙂
(Ha más nem akkor megelőlegezem neked és amikor a pénzt adod akkor kapod meg tőlem.)
well, ha 7-10 napon belül rendelitek, akkorra már lehetséges, hogy megjönnek a pénzeim, szal sztem oda tudom adni :]
ha nem, akkor megyek tünteti a HSZI elé.. 😀
Csak egy gyors tisztázó kérdés: postaköltségnél jól értem, hogy a cső 1 lbs, míg a vortex 0.25 lbs-nek felel meg. Figyelembe véve hogy a 2. csoport 3 csövet és négy vortexet rendel, hogy jön ki a 4.75? Mi az a 0.75 extra, csomagolás? Csak az arányosítás miatt kérdem.
Nekem minden feketében kellene, azaz
1 fekete/fekete razan
1 fekete vortex
1 fekete funnel
Mi a csoportok vezetőinek a feladata? Mit vállal aki elvállalja?
Doboz + kerámián van egy védőfólia ami ilyen szivacsos cucc. 🙂
[vonal][/vonal]
1 fekete/fekete razan
1 fekete vortex
1 fekete funnel
Mi a csoportok vezetőinek a feladata? Mit vállal aki elvállalja?
Jó, átírom feketére mindet.
Csoportvezető feladatai:
-összeszedni a pénzt
-kiszámolni kinek, mennyit kell fizetni
-címet megadni ahova a csomagot kiküldik
-a megérkezett termékeket eljuttatni a csoport tagjainak
(-visszajárót visszajuttatni ha marad)
és a csoport vezető nevén lesz a csomag így ő vállalja a felelősséget a határnál ha esetleg megvámolják, ő fizet. (amit aztán számon kérhet a csoport tagjaitól és a ár+vám értékét fizetik neki)
well, ha 7-10 napon belül rendelitek, akkorra már lehetséges, hogy megjönnek a pénzeim, szal sztem oda tudom adni :]
Jó, csak mondjál már egy színt a Razan-hoz, hogy le tudjam zárni az 1. csoport listáját is. :]
Frissítettem a 1. és 2. csoport összegét! Nézzétek meg!
Volt ahol nem sima razan csővel számoltam véletlen. Javítottam, ez a végleges ár.
Krampi ‘bácsit’ most győzködöm… 😀
Én meg nem fogok idegeskedni. Ha nem utalnak időbe, ha nem neveznek ki csoport vezetőt a 3. gruppenbe, vacakolnak hogy most ilyet-olyat-amolyat, akkor szimplán nem rendelünk nekik. Ezért is lett felosztva több csoportba, mert én nem fogok annyi emberre figyelni. 🙂 Így kell 2főre + 3 aki a csoportunkba van.
Ha valaki tényleg akar rendelni akkor az időben utal, nem vacakol, határozott. :]
Maximálisan igaz, teljes mértékben egyet értek! 😉 Majd akkor várom, hogy mennyit és hova utaljak PÜ-ben, ha minden összeállt. 🙂 🙂
Jó, csak mondjál már egy színt a Razan-hoz, hogy le tudjam zárni az 1. csoport listáját is. :]
piros 😀
Cira,bokonon,molnar17,globber közületek vkinek nincs master v visa kártyája?(nekem sajan nincs) jó lenne ha vki tudna vezető lenni mert gondolom nem csak nekem fontos a rendelés
háth sajnos nekem nincs:S
de nekem is fontos ez a rendelés
most mi legyen?
nem lehetne valahogy átkerűlni az 1-es v a 2-es csoportba???
Nekem is nagyon fontos a rendelés de nekem sincs kártyám sajnos, arra gondoltam hogy szüleimmel megbeszélem hogy ő kártyájukra de az se jó mer apám ki is akadna hogy külföldröl rendelek, igy se teccik neki hogy pipázok, ejj.
Ha mást nem, max megbeszélem egy haverommal de azért örülnék ha olyn csinálná akinek tényleg van kártyája.
Nincs gáz srácok, mert ha jól értettem mindent, akkor a csoportvezetők NEM közvetlenül külföldről rendelnek, hanem csak átutalják a pénzt a rendelést feladónak. Szal ha minden igaz, bankkártya nem követelmény.
én szivesen fizetnék előre is ha vki azt szeretné.ha a kártya nem kötelező akkor a piros csekk (ha jól tudom) de arra rá kell fizetni
akkor te megrendeled?
A piros csekk hogy működik?
Még soha nem használtam olyat.
piros csekket ki kell tölteni rendesen számlaszám cím pénz amit oda akarsz adni és aelmész a postára ahol rá kell fizetni összegtől függően.én csak 1szer csináltam miokr előleget kellett felküldenem de az forintban volt.Molnár17 nem .Nem feltétlen kené rendelni a nazarhookahról,van 1 másik oldal is : https://www.thehookahstore.com/ ott is van razan cső meg vortex kinek mi kell és kb egy árban vannak
nekem egy fekete razan,és egy fekete vortex kéne
ez kb 10.000ft-ból kijönn? (mindennel eggyűtt)
Tati, azért lenne jó a többiekkel együtt a nazarhooka-ról rendelni, mert úgy egy kis szerencsével nem kell majd vámot fizetni. Ha máshonnan rendelsz, akkor azt le kell rendezni az ottaniakkal.
Nekem az a gondom a csoportvezetőséggel, hogy én 2 hetet vagyok Budapesten, 2 hetet külfölödön. Ha nem akkor jön a csomag, amikor itt vagyok, akkor szopás van.
El tudja valaki vállalni a csoportvezetőséget?
bokonon:neked van master v visa kártyád mert ha van akkor meg lehetne azt is oldani h elküldjük neked a zsét és akkor vkihez kihozatjuk a csomagot szóval a z ő nevére és akkor tovább tudja küldeni a cuccot. ez sztem mindenkinek jó lenne.de sztem meg is lehetne mahirral beszélni
Visa electron-om van, tehát belföldi Ft alapú utalás megoldható. De még nem értem, hogy mi a gond az utalással. Kifejtenéd bővebben, hogy mire gondoltál?
Véleményem szerint nem kell valami nagyon különleges kártyára gondolnotok. Mivel nem ti utaltok egyből a külföldi shopnak, hanem aki megrendeli. Szóval bármilyen kártya elég nektek, mert ti csak belföldön keresztül utaltok annak, aki végül leadja a rendelést. Ahhoz meg nem kell semmilyen extrával rendelkező kártya.
De javítsatok ki ha tévedek. :pascontent2:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.