Krampi, azt a kódot és weboldalt meg tudnád mondani amivel nyomon lehet követni a csomagot?
Ebben a fórumban: Külföldi rendelés és egyéb Hozzászólás
Ebben a fórumban: Külföldi rendelés és egyéb Hozzászólás
Krampi, azt a kódot és weboldalt meg tudnád mondani amivel nyomon lehet követni a csomagot?
Ha megkaptam, akkor termeszetesen megmondom.
A masodik csoport rendeleset holnap adom le, addig remelem fel tudom venni a kapcsolatot hundarkblade-vel, hogy megfelelo e neki a phunnel.
Kösz Krampi:) You are the man!:)
Az elso csoport rendelese mar utnak is indult. A kovetkezo adatokkal lehet nyomonkovetni (nem kell tulsagosan sokat varni a rendszertol 🙂 ):
Tracking number: CJ191189686US
Ertelemszeruen a fooldalon a “Track & Confirm” feliratu mezobe kell bevesni a fentebb lathato kodot es akkor kidobja a kulonbozo statuszokat.
A masodik csoport meg mindig hundarkblade-ra var, hogy elindulhasson a rendeles. Ha olvasod ezt, akkor mindenkepp keress meg MSN-en (mar felvettelek), vagy pedig valaszolj a privat uzenetemre.
Köszi.
Gome, 2 csoport. Sajna nem tudtam net közeléb kerülni. Sajnálattal hallottam hogy elfogyot a vortex 🙁 🙁 🙁 🙁 . Krampival már felvettem a kapcsolatot, úgyhogy akár már ma fel lehet adni a rendelést, sajna nélkülem.
Sok füstöt.
Szia.
Tenyleg nagyon sajnalom, hogy igy alakult, remeljuk azert a jovoben majd osszejon a dolog 🙂
Akkor ezzel viszont elrendezodott a masodik csoport helyzete is, ugyhogy meg a mai nap folyaman intezem a rendelesuket.
Tracking number: CJ191189686US
Ertelemszeruen a fooldalon a “Track & Confirm” feliratu mezobe kell bevesni a fentebb lathato kodot es akkor kidobja a kulonbozo statuszokat.
Hhúú nagyon jó:)
Ahogy nézem még nem indult el a csomag, de már nagyon izgulok:D
Legutóbbi rendelésnél kb mennyi idő volt mire ideértek a csomagok?
ha egy picit beleolvasol az előző erndelés forumába, egyböl megtaláltad volna ezt:
Rendelés feladásától számítva 9 nap alatt ideért. 🙂
Igen, az elozo rendelest 9 nap elteltevel kezhezkaptuk, elotte viszont volt olyan is, hogy tobb mint ket het volt … Nekem az egyik rendelesem 8 nap alatt ittvolt 😀
A mi első csoportos rendelésünk még tavaly 21 nap volt míg elért krampihoz a csomag. Szóval 8-21nap között érkezik meg.
Aha köszi szépen!
Azért reméljük legalább épségben ideér majd minden!:)
Azért reméljük legalább épségben ideér majd minden!:)
Eddig mindig, minden épségben ideért. 🙂
Krampi írtam msnen, jó a fehér phunnel.
Jah és így,hogy hundarkblade kiesett, akkor megint hiányzik nálad egy adag rendelési pénz, de ha jól emlékszem az +400 forint volt, amit a vortex és a phunnel árkülönbözete fedez. Remélem így minden okés 🙂
Igen, en is pont ezen gondolkodtam, hogy akkor visszautalom nektek a Phunnel es a Vortex kozti kulonbseget, de kozben az tenyleg pont fedezi a szallitasi koltseg hianyt 🙂
Alakul ez, mint pupos gyerek a pres alatt. Ha lesz rendeleskovetes, akkor termeszetesen azt ugyanugy bemasolom ide.
Köszönjük szépen még egyszer és várjunk az infókat :).
Asszem ez már kicsit függés, de pupos gyerek helyett pipus gyereket olvastam 😀
igen, ezek az első jelek… 😀 majd mikor szombati piálás helyett pipázást mondasz az már nehezebb ügy… 😀
krampi feladtad már a 2. csoport rendelését?
Mert ha igen akkor jó lenne ha leírnád a mi USPS-es kódunkat is.
Köszi!
szerintem hétfőn lesz usps kód, mivel hétvége van…
petinel a pont. Termeszetesen leadtam mar, a csomag is ossze van allitva, ugyhogy mar csak postara kell adni. Csak a szukseges modositasok miatt erre nem volt lehetoseg a penteki nap folyaman, igy majd csak hetfon, a posta nyitasakor indulhat utjara a csomag.
Amugy mint eddig mindig, hogyha megkapom a kovetesi kodot, akkor hasonloan kozze fogom tenni.
2-ik csoport csomagkovetese:
http://www.usps.com (hasonloan a korabban leirtakhoz)
CJ 191 258 639 US
az egyes csoport rendelése már az országban van, a kettesé még el se indult, pedig egy nap különbség volt a két csomag feladása között…
Az elso csoport rendelese csutortokon lett leadva, amelyet penteken postaztak ki, a masodik csoport rendelese pedig szombaton lett leadva, amelyet Mahir vasarnap vitt el a postara, de nem hiszem, hogy aznap utnakinditottak volna. Szoval legkorabban hetfon indulhatott el, ami mar alapbol 3 nap kulonbseg 🙂
1. csoport csomagja mikorra várható?
Elvileg már hazánkba van. Max 1 hét. 😉
Elvileg már hazánkba van. Max 1 hét. 😉
Köszönöm, már tülkön ülök. Teljesen korrekt idő alatt megjött amúgy akkor. Kár hogy nyáron nem lesz a faszi. :/
Ha mar itt van az orszagban, onnantol kezdve nem sok ido. Miutan bement a vamra a csomag, onnantol kezdve altalaban egy nap; masnap mar szoktak is kivinni 🙂
:ooo :ooo :ooo :ooo
Akkor lehet már holnap nálam lesz az egyes csoport csomagja. :faché4:
Szerk.: Krampi a csomagot a Magyar Posta elsőbbségiként hozza ki?
Ha jól emlékszem akkor nem.
+ Ha megjön esetleg holnap akkor mikor ejtjük meg a találkát? 🙂
Egyszerűbb ha most le van beszélve.
Ha jól emlékszem akkor nem.
+ Ha megjön esetleg holnap akkor mikor ejtjük meg a találkát? 🙂
Egyszerűbb ha most le van beszélve.
Most szombaton megyek fel valószínű szóval holnap után.A részleteket majd msn-en megbeszéljük.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.