Ha Stereo be tud jönni Pestre akkor nekem az csak jó, de ha nagyon muszály akkor postázni is lehet.
Remélem minnél előbb fixálódik minden.
Én is épp most utaltam a 15.150 forintot Krampinak, majd légyszi visszajelzést, hogy megérkezett-e rendben.
Ebben a fórumban: Külföldi rendelés és egyéb Hozzászólás
Ha Stereo be tud jönni Pestre akkor nekem az csak jó, de ha nagyon muszály akkor postázni is lehet.
Remélem minnél előbb fixálódik minden.
Én is épp most utaltam a 15.150 forintot Krampinak, majd légyszi visszajelzést, hogy megérkezett-e rendben.
Én utalok amint tudok, holnap megpróbálom elintézni.
Stereo, felőlem okés hogy te legyél a csoportfő. 🙂 Majd kéne egy közös időpont hogy mindenki az egyes csoportból találkozik a westendnél pl, vagy keletinél, hogy ne legyen nagy tatárjárás minden egyes embernél.
Én amint be tudok menni a városba utalom a pénzt krampi-nak.
Nekem biztos hogy postán kell majd eljuttatni a csomagot mert vidéken lakom.
-Fontos-
A rendeléshez még elfelejtettem írni: Arany színű elektromos szenet szeretnék ha lehet választani.
Köszönöm!
-Fontos-
Stereo, felőlem okés hogy te legyél a csoportfő. 🙂 Majd kéne egy közös időpont hogy mindenki az egyes csoportból találkozik a westendnél pl, vagy keletinél, hogy ne legyen nagy tatárjárás minden egyes embernél.
Jó, természetes. CyBen, gobbler nektek is jó így?Gobbler látom vidéki vagy, ha nem tudsz feljönni Pestre akkor neked el tudom majd küldeni postán.
ui: gobbler, youri felvettelek titeket msn-en, viszont cyben neked nincs kint a profilodba, kérlek küldd el pü-ben vagy vegyél fel engem, köszi.
Nekem biztos hogy postán kell majd eljuttatni a csomagot mert vidéken lakom.
-Fontos-
A rendeléshez még elfelejtettem írni: Arany színű elektromos szenet szeretnék ha lehet választani.
Köszönöm!
-Fontos-
A tied szinte biztos, hogy elmegy levélként, elsőbbségiként , ajánlva sem vmi drága. (Én is felvettelek msnen, hogy megbeszéljük a dolgokat, de ezek szerint úgy látom jóvá van hagyva a csop vezetőségem?)
Igen megfelel kösz! és holnap rendezem az utalást!
Ha sikerult kivalasztanotok a csoportvezetoket, akkor ok legyenek szivesek elkuldeni nekem privatban a nevuket es a cimuket.
Krampi megkaptad az üzenetem?Mert nekem kimenőből nem tette át elküldöttbe.
Igen, megkaptam, koszi. Akkor az egyes csoport vezetoje Stereo. A masodik csoport is valassza majd ki es akkor kuldje el nekem.
wakummaci legyen a csoportvezetőnk, így az ő postája legalább le van tudva 🙂
egyébként én is utaltam pár perce, privit dobhatnál krampi ha megérkezik. köszi
szerk.: ha a kettes csoport pénzei megérkeztek, szerintem lehetne is indítani a rendelést.
Krampi megvagy msnen, írtam üzenetet itt is, de nem akar kimenni a kimenőből! 🙂
2. csoport figyelem!
A postát elszámoltam! Véletlen 4 felé osztottam az alap 25 dolláros díjat, nem pedig 3 felé…. :rouge: :gene:
Így a 2. csoport tagjai +400Ft-al többet küldjenek.
5200Ft osztva 3-ommal az ~1800Ft nem pedig 1300Ft. Elnézést!
Ha mar valaki elutalta a penzt, az ne varialjon. Majd meghiv valamikor egy sorre, aztan kalap, kabat …
Peti és én már elutaltuk a pénzt.
Ha neked ez nem gond akkor köszi, viszont behajtom magamon a söröd! 😀
Remélem a heinekent szereted :-/
Eddig beerkezett fizetesek:
Noh ma utalok. 🙂
Krampi a rendelésemnél milyen razant számoltatok?
Szultánt vagy a simát?
Úgy tudom, hogy ma a csoportunkból mindenki elutalja a pénzt. Szóval szerintem, szerda, csüt. fele mehet a rendelésünk leadása, vagy amikor krampi ráérsz.
Youri úgy tudom, hogy neked kék/kék razan sultan van számolva.
Szultánt vagy a simát?
Az sima lesz, a szultán kb 5400 forint körül van. ( szerintem )
Szultánt vagy a simát?
A RazanS vagy RazanSultan ami a szultán, ha sima Razan van írva akkor csak sima volt a kérésed alapján és így azzal is számoltam.
Oks, most már mindegy, feltöltve a pénz.
Tehát szerintem meg is van az egyes csoport ha jól néztem.
Eddig beerkezett fizetesek:
Youri
Cyben
wakummaci
Peti562
YO!
Szeretnék egy vortex kerámiát. ha még be lehet szállni?
Az lenne a kérdésem, hogy most mennyi a szállítási költség? mert láttam egyszer a nevek mellett 2000-3500 közötti összeget, meg utána azt a 25$ 3-4-5főre lebontva + 750huf? A vortex 10$, de ha ehhez jönne pl +10$szállítási költség akk az nem nagyon érné már meg nekem!
Köszi a választ!
Szeretnék egy vortex kerámiát. ha még be lehet szállni?
Az lenne a kérdésem, hogy most mennyi a szállítási költség? mert láttam egyszer a nevek mellett 2000-3500 közötti összeget, meg utána azt a 25$ 3-4-5főre lebontva + 750huf? A vortex 10$, de ha ehhez jönne pl +10$szállítási költség akk az nem nagyon érné már meg nekem!
Köszi a választ!
ha jol számolom 2200+2050 lenne a postával együtt. másrészről szerintem már le vannak zárva a csoportok, de nem én vagyok az illetékes ezügyben 🙂
2. csoportba még be lehet zsúfolni szerintem és akkor pont jól jön ki a posta, nem krampit húzzátok le. 😀
hundarblade:
1 db Vortex 2200Ft, színt mondj még (magasabb árfolyammal számolunk picit, ha emelkedne) + szállítás: 2050Ft,
Így 4250Ft-ot kell utalj krampinak 2 napon belül legkésőbb. Számlaszámát majd pü-be elküldi.
Döntöttem és szeretnék egy Kék vortexet, meg egy számlaszámot pmbe. 🙂
Hamár out of stock-on van a fekete 🙁 .
Ha 2200 a Vortex, akkor nekem első oldalon az a 3400 az mi? Abba már benne van a posta vagy hogy? Krampinak 12200 forintot küldtem (phunnel nélkül), mindent összeadtam. Nem kellet volna?
3400Ft a szállítási díj, 1300+3×700=3400, mivel 3 terméket rendeltél és +700ft/db
Phunnelt is megpróbál berakni a csomagba, amúgy ha olvasnál akkor látnád, hogy phunel nélkül 9500Ft
cyben: 1 Razan (fekete-fehér/kék-fehér) 1 Phunnel (fekete/kék) 1 Vortex (fekete/kék-fehér) //8500Ft+3400Ft=11.900Ft (phunnel nélkül 9500Ft)//
Csak átmásoltam az 1hsz-ból.
Így világos? 🙂
Ja, mostmár ok. Azt hittem a 8500 a Razan ára a Vortexé meg a 3400 és még rámegy a szállítás. Átfutottam a dolgokon..:/
Akkor ezt jól félreértettem:D:D
Már elküldtem 12200at, mindegy. Legyen ez a munkadíjatok :cote:
Majd
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.