Május 5-ig van rá esély ,hogy meg lesz a csoportbeosztás?
Ebben a fórumban: Külföldi rendelés és egyéb Hozzászólás
Ebben a fórumban: Külföldi rendelés és egyéb Hozzászólás
Május 5-ig van rá esély ,hogy meg lesz a csoportbeosztás?
Noh, én most már 100% ig benne vagyok, ha megvan a min. 5 fő.
Azt hogy ki mit akar mikor és hol írjuk be?
Valószínűleg akkor amikor megvan elég ember ahhoz, hogy megtörténjen a csoportokba osztás. Addig gyakorlatilag felesleges, úgyhogy szerintem legyünk csak türelemmel amíg Krampi vagy Syska intézkedik :).
Hát az első oldalon már 7 jelentkezőt látok az már csak elég 🙂
Amikor múltkor voltam akkor sem voltunk többen. Plusz megy a majré hogy elfogy a limitált razancső. O.o
Amikor múltkor voltam akkor sem voltunk többen. Plusz megy a majré hogy elfogy a limitált razancső. O.o
Figy, én csak próbálom logikusan megközelíteni a dolgot, mivel nem én szervezem az egészet, nem igazán tudok többet mondani, viszont az tény, hogy 7en nem férünk el 1 csoportban, szóval az már minimum 2 csoport kell, hogy legyen.
A kozos rendelesnek ezen reszet sYska intezi, szoval sajnos en hiaba vagyok itt, nem tudok hozzafuzni semmit, en a kesobbiekben vagyok erdekelt. Szerintem a hetvege folyaman mindenkepp fel fog nezni sYska es akkor megmondja, hogy mi lesz.
Okok. Amúgy nem biztos hogy 7 ember nem fér bele. Attól függ csak, ki mit akar. Én csak egy razant, de ha a többiek nagy tételben nyomják akkor valóban. 🙂
Abban az esetben mi van ,ha nem tartózkodik otthon senki a csomag átvételékor? Lerakják a csomagot a postán, és be lehet érte menni az adott nap folyamán? :pasdrole:
Jaja, ha jól tudom 5 nap várakozási idő van.
10 munkanapig tartja meg a csomagot a posta es utana kuldik vissza a feladonak.
Itt vagyok.
Nos a helyzet a következő:
Jövőhéten (Május 07.) majd fent leszek és van otthon internet. Aztán elrendezem a csoportokat.
Elnézést a csúszásért, csak nincs net-em a koliba egy marha miatt. Azonban figyelek és krampi is módosíthatja, kiegészítheti az első hsz-t. 🙂
Meghagyom ezt a feladatot sYska urnak, ne unatkozzon szegeny 🙂 Ugyhogy fejlemenyek majus 7-en 😀
Elektromos szenet lehet rendelni, vagy inkább hanyagoljuk a súlya miatt?
Mert ha krampi, benne vagy akkor én rendelnék egyet ha még beleférek a májusi csoportba.
Felirjuk a listara, aztan majd megnezzuk, hogy az egyeb rendelt dolgokhoz, illetve a korabbi rendelesekhez kepest hogyan viszonyul sulyban.
ok, köszi! ha még belefér akkor egy L-es póló is kellene, ha nem akkor az ráér legközelebb.
Ha már mindenki leírta, hogy mit is szeretne, akkor én is megtenném, jobb minél előbb több infót leadni :).
1 db fekete vortex
1 db fekete-fekete razan
Ha nincs, akkor Krampi kérlek tájékoztass, hogy mi a választék, vagy esetleg hol nézhetem meg a jelenlegi raktáron lévő csövek / kerámiák színválasztékát!
Május 7-ig próbálja meg mindenki megírni, hogy mit szeretne ha van rá lehetőség, minél hamarabb megvan annál jobban haladunk.
https://www.nazarhookah.com : ezen belül Accessories-> Hookah Bowls vagy Hoses … és rámész a Vortex képére vagy a Razan-ra és ott vannak a színek, bal alul van egy kis kocka, le lehet nyitni, és ott van h black, red etc. Ha olyat látsz hogy SOLD OUT, az nem jó, az az h kifogyott. 😉
Hello!
Én szeretnék rendelni 2db Al Fakher Triple Pack-et, ami ugye nem 50g dohány hanem másfél kiló 😀 Ez megoldható lenne? ( Esetleg még ha a Vám nem olyan drága ki is fizetném)
Emberke202, sajnos ez szerintem nem megoldható. Dohányt nem nagyon szoktunk/szoktak rendelni a súlya miatt, ja meg jövedéki termék is. Amugy sincs meg a szükséges 30-40(?) hozzászólásod. 😉
Én szeretnék rendelni 2db Al Fakher Triple Pack-et, ami ugye nem 50g dohány hanem másfél kiló 😀 Ez megoldható lenne? ( Esetleg még ha a Vám nem olyan drága ki is fizetném)
Szia!
Egyrészt a rendelés hozzászólás számhoz van kötve, nem tudom mennyi a minimum, kb. 20-30-40. Ez nem azt jelenti, hogy tele kell írni a fórumot köszi, szép, jó a füstje, ajánlom hsz-ekkel, hanem jó, tartalmas hsz-t kell irni.
Másrészt pedig dohányt nem lehet rendelni közös rendelés során, mivel határon futárral 50 g a megengedett mennyiség. Ezen felül vámot kell fizetni. Ha pedig ki szeretnéd fizetni a vámot is, akkor ajánlom azt, hogy pár haverral rendeljetek dohányt, akkor kevesebb az 1 főre jutó postaköltség, de nagyobb a lebukás veszélye is. De ha állod a vámot, akkor hajrá. 😉
Szia!
Egyrészt a rendelés hozzászólás számhoz van kötve, nem tudom mennyi a minimum, kb. 20-30-40. Ez nem azt jelenti, hogy tele kell írni a fórumot köszi, szép, jó a füstje, ajánlom hsz-ekkel, hanem jó, tartalmas hsz-t kell irni.
Másrészt pedig dohányt nem lehet rendelni közös rendelés során, mivel határon futárral 50 g a megengedett mennyiség. Ezen felül vámot kell fizetni. Ha pedig ki szeretnéd fizetni a vámot is, akkor ajánlom azt, hogy pár haverral rendeljetek dohányt, akkor kevesebb az 1 főre jutó postaköltség, de nagyobb a lebukás veszélye is. De ha állod a vámot, akkor hajrá. 😉
és a vám kb. mennyibe fájna nekem? ( A hozzászólásokat természetesen elintézném)
Helyes-helyes. https://www.vam.hu
Ezen az oldalon keresgélj. Valahogy úgy van, hogy az adott áru összértékének az X %-a … de nem vagyok benne biztos. Ha rendelsz mondjuk 10.000 Ft értékben, akkor arra ráhúznak szerintem 4-5-6 ezret biztosan. Plusz a dohányadó. Mivel jövedéki termék. :triste1:
Ezen az oldalon keresgélj. Valahogy úgy van, hogy az adott áru összértékének az X %-a … de nem vagyok benne biztos. Ha rendelsz mondjuk 10.000 Ft értékben, akkor arra ráhúznak szerintem 4-5-6 ezret biztosan. Plusz a dohányadó. Mivel jövedéki termék. :triste1:
tehát 1 szó mint 100, nem nagyon éri meg… kár.. 2200ft egy 250g-os fakher-ért nagyon kecsegtető 🙁 Köszi a gyors válasz. Csáó
tehát 1 szó mint 100, nem nagyon éri meg… kár.. 2200ft egy 250g-os fakher-ért nagyon kecsegtető 🙁 Köszi a gyors válasz. Csáó
Nem éri meg, igen. Mindenki tudja, hogy nagyon olcsó odakinnt az AF és más márkák. De az itthon ráhúzott árak miatt nem érné meg behozni. :-/ Remélem azért még fogsz irni ide a fórumba.
Szia
Webbie:Köszi, közben rájöttem, hogy tudom hol lehet megnézni, csak kicsit fáradt vagyok..
Holnap irodalom érettségi
:hehe:.
Egyébként meg rég nem 1000 forint lenne sultanban, és 1400 a webshopokban a fakher ha ilyen olcsón be lehetne hozni..
Nem éri meg, igen. Mindenki tudja, hogy nagyon olcsó odakinnt az AF és más márkák. De az itthon ráhúzott árak miatt nem érné meg behozni. :-/ Remélem azért még fogsz irni ide a fórumba.
Szia
Persze, ettől nem hanyagolom el, bár jó lenne tudni egy pontos árat, de ez a vam.hu .. hát egy kalap kaki. 20 perce keresek valami díjtáblázat félét..
Szia
Persze, ettől nem hanyagolom el, bár jó lenne tudni egy pontos árat, de ez a vam.hu .. hát egy kalap kaki. 20 perce keresek valami díjtáblázat félét..
Próbáljuk nem telespammelni inkább a rendeléses topikot, az ilyenekre van az egyéb / dumaláda kategória, köszi.
Én anno kb 1,5 órát böngésztem, aztán rájöttem, hogy annyi a szállítási költsége a dohánynak hogyha vámmentesen hoznám be, akkor sem érné meg.
Nekem ő kell most csak egyedül.
*Limited Edition* Platinum Razan Sultan Washable Hose
Kék verziója.
Szia!
és a vám kb. mennyibe fájna nekem? ( A hozzászólásokat természetesen elintézném)
Dohány esetében nem számít az adó, ugyan is 50g-nál többet nem lehet behozni. Ha megakad a csomag akkor az egész bukva van… Nem veszélyeztetnék a többiek rendeléseit ilyesmivel.
Amúgy a jövedéki adó 25%, tehát ha minden termék árát 1,25-el szorozd meg. A mi rendelésünknél nem kell adót számolnod. 🙂 Magánakciónál kell.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.