kéne nekem egy kék razan kék markolattal
🙂
Ebben a fórumban: Külföldi rendelés és egyéb Hozzászólás
kéne nekem egy kék razan kék markolattal
🙂
hali!
még be lehet szállni a rendelésbe? 🙂
még be lehet szállni a rendelésbe? 🙂
Még igen.
Igazából szeptember közepére csúszik a dolog. Túl sok a dolgunk. :gene:
részemről oks 🙂 tudok várni 🙂
akkor:
sima Razan Black/Black, ha nincs, akkor Blue/Blue, ha ez sincs, akkor Black/White 😀
és egy Vortex Blue, ha nincs, akkor Black, ha egyik sincs, akkor mind1 🙂
Fú a kemény :triste1: Akkor még egy hónap! Jól van ti tudjátok!!
nálam változott a helyzet akoska60-ék részéről nemkell a phunnel részemről jó a magyarországi vortex is így marad egy fekete(markolat is)/kék(markolat is) razan cső. köszi sziasztok
sYska, hogyha egy hozzaszolasban osszesited, hogy kinek mire van szuksege, akkor utana felveszem a kapcsolatot Mahirral es intezem a rendelest.
Okés, köszi!
Szólj ha kell egy kis segítség.
Syska engem ne írj fel, bocsi, hogy csak most szólok, de nincs rá keret, majd máskor.
Köszi.
Rendelések:
gobbler3:
1db Razan Fekete/kék
1db Vortex Fekete/kék
[vonal][/vonal]
Stereo:
Törölve!
[vonal][/vonal]
Sihu:
Törölve!
[vonal][/vonal]
teveve:
1db Vortex Kék/Fekete
1db Razan Fekete/Kék
[vonal][/vonal]
akoska60 :
1db Phunnel Kék/…
[vonal][/vonal]
Hix3r :
1db Razan Zöld/…
1db Razan Fekete/…
2 db Vortex …/…
[vonal][/vonal]
wolfgan18:
1db Razan Fekete/Zöld
[vonal][/vonal]
gukrisz :
1db Razan Fekete/Zöld
[vonal][/vonal]
[vonal][/vonal]
[vonal][/vonal]
Remélem hasznos voltam!
20 percem ment rá.. és jé miket olvastam… Belebolondultam. Lehetnénk szerintem kicsit normálisabbak is legközelebb “Wolfgan: Kell phunnel, nem kell, lehet mégis, najó nem” De kb 4-en 10 perc munkámba telt h oda vissza.. Meg most mégse.. mégis lehet… 🙂 Nembaj.. Csak nem kéne 🙂
Szállitási költség (Nazarhookah.com szerint) 50.75 dollár
9555 FT
6 rendelő! /6 =1600 Ft szállitási költség /Fő
engem kihagytál 🙁
Köszönjük gukrisz. 😀
1db Vortex Kék/Fekete
1db Razan Fekete/Kék
Rendeli Shin Chan..
Szerkeszd légyszi ezt meg töröld 🙂
mivel nem ment végbe sajnos a Hookahjohn.com-os rendelés ezért szeretnék mégis csak jelentkezni:
1 db Blue/blue Razannal(ha nincs akkor Black/black)
1 db kék vortexel(ha nincs akkor feketével)
Mint Teveve írta sajna a phunnelről le kell, hogy mondjak, elnézést kérek. :-/
Ejj, de el tudjátok bonyolítani….
MINDENKI AZT ÍRJA LE, AMI KELL NEKI!
Nekifutok én is:
gobbler3:
– Razan (Fekete/Kék)
– Vortex kerámia (Fekete vagy Kék) és 6 db tömítés.
[vonal][/vonal]
Sihu:
– 1 db Razan (Kék/Kék)
– 1 db Vortex (Kék, ha nincs, Fekete)
[vonal][/vonal]
Shin-chan:
– 1 db Vortex (Kék vagy fekete)
– 1 db Razan (Fekete/kék)
[vonal][/vonal]
teveve:
– 1 db Vortex (Kék vagy fekete)
– 1 db Razan (Fekete/kék)
[vonal][/vonal]
Hixer:
– 2 db Razan (Kék és fekete [Kék/?? Fekete/??])
– 2 db Vortex (Színe?)
[vonal][/vonal]
Wolfgan18:
– 1 db Razan (Fekete/zöld)
[vonal][/vonal]
Gukrisz:
– 1 db Razan (Fekete/zöld)
Elvileg nem hagytam ki senkit, sok szerencsét!
lehet keleni fog még egy cső. szólok ha változás van
elrőe láthatólag mennyire jön ki? kb 6-7 ezer per darab?
Ugyebár nem lesz Hookahjohn.com-ról rendelés, akkor én is beszállnék ide.
Razan fekete/fekete
Phunnel Fekete/fekete
És ha Mahir be tud szerezni olyan extra nagy méretű hőtartót, akkor egy olyan is kellene. Thx 🙂
Ottankorul jon ki kb.
A rendeles kapcsan pedig azzal erdemes kalkulalni, hogy meg most a hetvegen lehet gondolkodni, aztan a jovohetre megcsinaljuk a csoportbeosztasokat, kiszamoljuk a vegosszegeket es akkor mehetnek az utalasok.
A rendelessel kapcsolatos minden informaciot megtalalhattok majd ebben a temaban, ha nem irunk ide, akkor nem kell kerdezoskodni, mert az szimplan annyit jelent, hogy logatjuk a tokunket valami jobb helyen, mint a monitor elott es nem foglalkozunk a dologgal.
Ugyhogy a hetvegen meg mindenki legyen szives atgondolni, hogy akkor veglegesen mit szeretne rendelni, az esetleges hianyokat pedig potoljatok (elsodleges+masodlagos szin meghatarozasa, rendeles veglegesitese, stb).
Udv
Változtatás, másodlagos szín megadás:
Razan fekete/fekete
másodlagos: fekete/fehér
21.99$
Razan fekete/fehér
másodlagos: zöld/zöld
21.99$
Plusz ha Mahir tud küldeni, akkor egy darab extra nagy méretű hőtartó.
Ez a végeleges rendelés.
Bocsi csak az előttem összeírtakban a 6db tömítésem Funnel-hez valók! Azt is írjátok oda légyszíves! Nehogy mást küldjenek! Köszönöm!! :cote:
Gábor!
A lista darabszámilag oké, csak én nem kértem kéket, hanem zöldet. Ja és akkor a színeket is írom mostmár. Szóval ez az én véglegesem:
1 Razan fekete/fehér (ha nincs fekete/fekete, de akár fekete/bármi)
1 Razan zöld/fehér (ha nincs zöld/zöld, de akár zöld/bármi)
2 db Vortex kék vagy fekete
Köszi!
öö elnézést, esetleg hozzálehetne rakni a rendelésemhez egy phunnelt még? nembaj ha nem de ha igen akkor nem nagyot kérek hanem közepest vagy kicsit! a szín mind1 🙂 köszönöm!
Megkernek mindenkit, hogy a Razanok eseteben pontositsa, hogy az adott szint milyen markolattal keri. Ugyanis minden razan kaphato megegyezo szinu markolattal, de akar feherrel is.
Vortexbol holnap erkezik egy eleg nagy szallitmany Mahirhoz, de csak Fekete, Kek, illetve Feher szinekben lesz kaphato, ugyhogy ha esetlegesen valakinek mas szinre volna szuksege, akkor az modositson.
Razanokbol jelenleg eleg sok van nala raktaron, viszont a napokban ad le neki egy eleg nagy rendelest egy nagykereskedo, szoval nem tudni, hogy milyen szinekbol es mennyi marad raktaron neki. Ha ezzel kapcsolatosan megtudok valami pontosabb informaciot akkor termeszetesen ertesitek majd mindenkit.
Valamint a rendeles minel gyorsabb lebonyolitasa erdekeben megkernek mindekit, hogy akinek nem szerepel az msn cime a profiljaban es nem is kivanja ott megjelentetni, akkor az kuldjon nekem egy ilyen tartalmu privat uzenetet, akinek pedig nincs msn-je, vagy naponta 5 percet van csak fent, az kuldjon nekem egy mobilszamot, hogy minel konyebb legyen tartani a kapcsolatot.
Udv.
nah akkor utoljára összeírom mi is kell!
1db razan fekete /fehér markolattal (ha nincs akkor zöld /fehér markolattal ha azse akor sima fekete )
1db phunnel kerámia fehér vagy ha nincs akkor mind1 a szín! és ha vannak mérettek akkor kicsit kérnék!
ez ugy kb 6000ft plussz a szállítás!! meg a posta. üdv! 🙂
Mindenki azt irja h akkor a végleges.. Szerintem a végleges hogy nyitnék,nyitnánk egy új topikot és mindenki NORMÁLISAN SZÉPEN beleirja NEM ÖSSZEVISSZA:
x db Név Szín/Másodlagos szín
A Cuccost és akkor minnél hamarabb meglehetne valósitani a vásárlást!
Elnézést kérek mindenktől, de minkét Razanról lemondok végülis!
Szóval semmit se rendelek.
Mivel megtudtam, hogy Szultán Kincseibe szeptember közepe-vége fele kapható lesz, így inkább megveszem ott.
Mégegyszer elnézést.
Zökkenőmentes rendelést kívánok! 🙂
Szóval semmit se rendelek.
Mivel megtudtam, hogy Szultán Kincseibe szeptember közepe-vége fele kapható lesz, így inkább megveszem ott.
Mégegyszer elnézést.
Zökkenőmentes rendelést kívánok! 🙂
Szultán fórumján maga a szultános irta hogy csak jövő évben forgalmazzák (Ezt egy hónappal előtte)
+ hogy jövő hónapban kezdjük a vortexet..
Nem tudom hol hallotad h szeptember.. Ha biztos razant akarsz szerintem most rendeld meg itt.. Bár nekem mindegy 🙂
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.