Igyekezzenek amerikai “barátaink”! 😀
Ebben a fórumban: Külföldi rendelés és egyéb Hozzászólás
Ebben a fórumban: Külföldi rendelés és egyéb Hozzászólás
Igyekezzenek amerikai “barátaink”! 😀
még írtam is neki pü-t :ooo
véletlenül sem vagyok fáradt. á dehogy. aludtam kemény 3 órát :happy1:
:faché4:
Ne mérgelődj kokovics!
Mindenki lehet fáradt, és izgatott!
Nem akart bántani, csak kíváncsi!
Már fáj a zabszem… X( X( X( hányat kell még aludni körülbelül ? :siffle: amúgy csütörtök délelőtt megyek fel Pestre, ha akkorra megérkezne, megbeszélhetnénk egy találkozót mondjuk valahol a keleti környékén….
Ha jól számolom csütörtök-péntek. Mi is úgy tervezzük, hogy megyünk fel Pestre pénteken.
Kokovics! Nem tennéd közzé a USPS-es tracking numbert, hogy izgatottan nézegethessük naponta 4-5 alkalommal? :happy1:
Nem kaptam meg meg.
Lehet, hogy még fel sem adták? Akkor meg jobb esetben pénteken lesz itt a csomag. :triste1:
Krampi, majd kicsit megsürgetheted őket.
Nem rajtuk múlik szerintem. 😀
Hát ha még nem adták fel az rajtuk múlik.
Úgy is hétfőn fogják. 🙂
Csak feladják hétfőn. 😐
Most veszem észre azaz ma. 😀
Nagyon remélem én is, hogy ma feladják!
Akkor van esélyünk, hogy pénteken itt lesz.
Elvileg akkor mától öt nap? (péntek)
Az még koránt sem biztos
Azert ugy gondolkodjatok, hogyha ott hetfon adjak fel, meg ha delelottrol is van szo, az nalunk mar eroteljesen delutan-estefele 🙂
Bizony bizony!
Úgy hogy a péntek kisebb csoda lenne, de reménykedjünk!
9-12 órás GMT késéssel számolhatunk nyugodtan szerintem.
“Jegyezd meg fiam: Mindíg van remény!” 😀
a “mindíg—> az mindig rövid í-vel van, túlzásként bármilyen hosszan is mondjuk
Bocsánat hogy hozzászólok a témához, nekem nincs rendelésem, de remélem most már USA-ban feladták USPS-en a dolgokat!
Annyit olvasom, ezt a részt fórumon, hogy most már én is izgulok. Minden rendben lesz, kis időt kell csak várni! Sikeres rendelést nektek, és kívánom, hogy bővüljön sok jó dologgal vízipipa készletetek! :super:
a “mindíg—> az mindig rövid í-vel van, túlzásként bármilyen hosszan is mondjuk
Bocsánat hogy hozzászólok a témához, nekem nincs rendelésem, de remélem most már USA-ban feladták USPS-en a dolgokat!
Annyit olvasom, ezt a részt fórumon, hogy most már én is izgulok. Minden rendben lesz, kis időt kell csak várni! Sikeres rendelést nektek, és kívánom, hogy bővüljön sok jó dologgal vízipipa készletetek! :super:
Köszi. 😀
Én is már várom, hogy kezembe kaparintsam a dolgokat. :happy1:
Nem hiszem, hogy jobban mint én, de ezen ne vesszünk össze! 😀
krampi,kokovics4
Ugye, ha lesz valami fejlemény, jelzitek?
Krampi fog leghamarabb értesülni róla, ha küldenek valami emailt a kóddal, én max. a csomagot kapom meg.
Ha nálam a csomag akkor pedig nevet változtatok és lelépek vele. 😀
Meg szerencse, hogy tudom a cimed, szoval majd osztozunk a szajren 😀
Ha nálam a csomag akkor pedig nevet változtatok és lelépek vele. 😀
Kiheréllek!
Neked meg pláne! 😀
Offolást hanyagoljuk.
Reméljük megérkezik a csomag, mivel péntek 12-től estig nyugati mellett a lehet tér környékén leszek és szombaton reggel megyek le balatonra… 1 hétre…. szóval érkezzen meg! X(
Nekünk 24-ig van idő, de természetesen azért, hogy minnél hamarabb jöjjön, azért imádkozunk mi is! 😀
Nagyjából ma van náluk a hétfői munkanap vége. Reménykedjönk, hogy elküldték, mert ha nem, szexuálisan fogok zaklatni valakit… :faché4: :faché4:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.