Egy hétig nem fogok aludni! 😀
Ebben a fórumban: Külföldi rendelés és egyéb Hozzászólás
Ebben a fórumban: Külföldi rendelés és egyéb Hozzászólás
Egy hétig nem fogok aludni! 😀
:happy1:
Dugjatok zabszemet a hátsótokba. Nyugalom emberek. 🙂
Hm… a vidékieknek nem kellene megadni a címüket ?
de nyilván meg kell 🙂
Mint az egyik rendelő fia, hozzászólok a témához… 😀 Szerintem akkor kell leírni a címeket, ha már krampinál/kokovicsnál van a cucc! Lesz dolga bőven az emberkének, aki feladogatja a csomagot. 🙂 Köszi kokovicsnak és krampinak, amiért elvállalták egyáltalán az egészet. 🙂
Gábor
de nyilván meg kell 🙂
PÜ-be kell elküldeni szerintem. :]
Mindenkit megkértem amikor gyűjtöttem össze a rendeléseket, hogy a címüket küldjék e, ezt páran meg is tették páran pedig nem. Aki nem az mindenképpen tegye meg a napokban. A csomag hozzám fog megérkezni én küldözgetem majd mindenkinek.
Videót a felbontásól remélem már kedd-szerda környékén közzétehetem.
Logikailag értelmesebb lenne most elküldeni, amíg jön, mint az utolsó pillanatokban dobálni. most van rá x napunk,és így mindenki megkaphatja az első lehetséges percben… Küldjük tehát ?
Mivel írta, hogy aki még nem tette meg, küldje, szerintem a legcélravezetőbb, ha elküldöd. 🙂
Jesszusom,,, engedélyt kérsz rá, hogy küldheted-e?
Persze küldjed még az előtt mielőtt megérkezik, azért mondtam, hogy a napokban ezt legyen szíves mindenki pótolja. :gene:
Amúgy kedves, hogy az avatarod a pipám, csak ez 4csöves. 😛
bocsánat, csak nem engedte, hogy kitöröljem a hsz-t, pedig így már világos 🙂
Juppé, minden rendben van, csak így tovább.
Megcsináltuk. Ez az. :hehe:
Te még ilyenkor fentvagy ? :malin2:
Zabszemmel még rosszabb aludni! :hehe:
Jorgosz haveromat búcsúztattuk el. Megy haza Athénba, hogy onnan ismét hazamenjen Július 30. ide Bp.-re és hozzon nekem és magának más ízű Al Masahot. :hehe:
Krampi!
Most vegyél dollárt: 193.64 ft!
Tegnap 191,05 volt. Amugy nem tudom, hogy pontosan hogy mukodik a rendszer, mert ilyenkor csak elkuloniti azon a napi arfolyamon az osszeget, de amikor levonja egy par nap utan, akkor azon az adott napi arfolyamon vonja le. Ugyhogy remelem addig nem megy fel tulsagosan az arfolyam 😀
júúúj…. honnan szereztél stratus pipát ? egész nap benne gyönyörködnék … 🙁 :winner:
júúúj…. honnan szereztél stratus pipát ? egész nap benne gyönyörködnék … 🙁 :winner:
Sultán centerből szerválta ha jól tudom.
Ez új név, neten Espresso Tower néven található meg, egyébként Szultáncenterben lehet venni 2 és 4 csöveset. Vannak vele gondok… Ára is megvan…32ezer a 2csöves 37ezer a 4csöves.
Kíváncsian várom a fejleményeket. :]
Szerintem mindannyian nagyon várjuk, de nyugi már a célegyenesben vagyunk! :ooo 😛
Kokovics!
Jól értettem, akkor 2 db fekete záróvégem lesz a kékek helyett, ugye?
Azért kérdem, mert amikor telefonáltál, éppen dolgoztam, és csak fél füllel tudtam rád figyelni.
Igen, abbol csak fekete meg piros volt, ugyhogy az osszesen 6 darab kek helyett 6 darab feketet rendeltunk.
Kékhez megy a fekete,szerintem.
rendelés leadva? 🙂
Én úgy vettem ki, hogy igen az előző hszekből, de javítsatok ki ha nem így van.
A rendelés leadva!
Pénz átutalva!
A hookah-shisha.com 1-2 napon belül feldolgozza a rendelést és onnantól számítva 5napon belül nálam a csomag.
Budapestieknek személyesen, vidékieknek Magyar Postával továbbítom.
Ha minden pesti megadja nekem PÜ-ben a címét akkor (saját költségemen) motorral kiviszem a rendelt termékeket amint megjön.
Ennél egyértelműbben nem tudta leírni kokovics
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.