egy hosszú fekete nammort. PÜ ben leírnád hogy hogyan is utaljak hová, mennyit ?
Ebben a fórumban: Külföldi rendelés és egyéb Hozzászólás
Ebben a fórumban: Külföldi rendelés és egyéb Hozzászólás
egy hosszú fekete nammort. PÜ ben leírnád hogy hogyan is utaljak hová, mennyit ?
Ha pár oldalt visszaolvasol akkor meglátod, hogy hova de ne utalj! Hanem az lenne a gyors ha most bemennél OTP-be és befizetnéd az 5400FT-ot!
OTP
Pápay Kornél
Ehhh. Személyesen átadhatom a 200Ft-ot? Úgy is 25-ikéig kb. fent vagyok Budapesten és amikor átveszem a csomagot oda adom.
Rosszul emlékeztem az összegre…
DEhogyis, hagyjad 200ft-on nem veszünk össze.
Akkor mindjárt indulok először otp automatához kivenni a pénzt (nemtudom van-e valami limit, hogy atm-ből mennyit lehet 1nap kivenni? :triste1: ) Majd utána Raiffeisen-be befizetni. :super:
elnézést hogy beleszólok. 50.000 a limit amit egy nap ki lehet ha jól tudom.. vagyis az én számlám annyit engedélyez
elnézést hogy beleszólok. 50.000 a limit amit egy nap ki lehet ha jól tudom.. vagyis az én számlám annyit engedélyez
Ez beállítás kérdése.
10.000-20.000-50.000-100.000-200.000Ft is beállítható napi maximumnak. 🙂
Szerződés rajta van.
msnre felvennélek ! gyorsan dobnál PÜ ben ?
Nah megnéztem de nemlátok ilyet a szerződésen, bemegyek bankba kivenni maximum.
Akkor 64.000FT ma ottlesz krampi számláján.
Részvétem Stereo állapotáért. :triste1:
Leadott rendeléstől számított maximum napok száma mennyi, amennyi alatt kipostázzák a cuccot???
Leadott rendeléstől számított maximum napok száma mennyi, amennyi alatt kipostázzák a cuccot???
A posta 5-10 nap.
Köszi a gyors választ.
Ezek szerint, ha minden jól megy, 15-20.-a körül itt a csomag?
reméljük.
13:10 perckor már ott is volt a számlán a pénz, köszönöm, hogy így az utolsó pillanatokban is beszállhattam. és Kokovics… az msned hol csináltad ? :hehe: :hehe:
szerintem hamarabb is.
Elvileg legkésőbb 17.-én megjön.
A próféta szóljon belőled!
13:36-kor fizettem be krampi számlájára.
Most mégegyszer átnézem és összesítem a pontos rendelést.
A józan ész. :intello:
A rendelés részletei:
Hosszú NAMMOR:
4fekete
4kék
1zöld
Hookah Carring Bag (medium): 1DB
Fancy Nammor Hookah Hose mouthpiece/blue: 1DB
Rubber Hookah Hose-End Flip Cap/blue: 6DB
Hookah Hose Plug Key Chain: 3DB
White “Havana” phunnel bowl: 1DB
Mod Hookah Hose Grommet: 2DB
Termékek összköltsége: $240.25 (Lejjebb ment a dollár 190FT-ra ezért) ~ 45700FT
Nekem jó. Akkor jövőhét közepére már meglesz a csomag, éljen. 🙂
Hülye vagyok X| Az ajándék pipát nemszámoltam a postaköltségnél…
Akkor nem jut mindenkinek 400Ft vissza, bumm bele. 🙂
Vagy akkor, hogy jön ki a számolás?
(Alapba nem egységesen járna vissza 400Ft, mert mindenki más értékben rendelt, de teljesen8, pár száz ft-on nem múlik a világ.)
kokovics!
Esetlegesen visszajáró pénzt, tudd bele a belföldi postaköltségbe légyszíves!
Az ajándék pipával a postaköltség: $88.50 ~ 17700FT
Tehát a cuccos 5napon belül megérkezik(postára adás után)!
Számoljunk 46 és 18ezerrel az árfolyamingadozás miatt és akkor az úgy pont 64ezer forint!
Minimális talán marad, majd azt elosztjuk azok között akik vidékiek és a magyar postájuk annyival olcsóbb lesz.
Precíz, pontos, gyors!
Magam és társaim nevében köszönöm a fáradozásod, és krampinak is külön a közreműködést! :amen: :winner:
Magam és társaim nevében köszönöm a fáradozásod, és krampinak is külön a közreműködést! :amen: :winner:
Azért mivel pár nap csúszás volt miattam is mivel dolgoztam, így próbálom jóvátenni, hogy nem voltam egy ideig elérhető. :ange:
Azért mivel pár nap csúszás volt miattam is mivel dolgoztam, így próbálom jóvátenni, hogy nem voltam egy ideig elérhető. :ange:
Nem kell semmit jóvá tenned, nem fikázás képpen írtam, hanem valódi elismerés gyanánt!
Komolyan! 😀
Akkor várjuk kedd – szerda környékén a fejleményeket és a csomag bontásának videóját. 🙂
Figyelem!
A rendelés leadva!
Pénz átutalva!
A hookah-shisha.com 1-2 napon belül feldolgozza a rendelést és onnantól számítva 5napon belül nálam a csomag.
Budapestieknek személyesen, vidékieknek Magyar Postával továbbítom.
Ha minden pesti megadja nekem PÜ-ben a címét akkor (saját költségemen) motorral kiviszem a rendelt termékeket amint megjön.
ment is a privát 😉
Köszönöm a lehetőséget Kokovics! Olyan izgatott vagy, már nagyon várom! 🙂
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.