kokovics, legyszives ha mar utalasokat intezel, akkor a fentebb emlitett +2000 Ft-ot, amit en fizettem meg ra a valutavaltasra, azt is intezd. Koszi.
Ebben a fórumban: Külföldi rendelés és egyéb Hozzászólás
Ebben a fórumban: Külföldi rendelés és egyéb Hozzászólás
kokovics, legyszives ha mar utalasokat intezel, akkor a fentebb emlitett +2000 Ft-ot, amit en fizettem meg ra a valutavaltasra, azt is intezd. Koszi.
Mondjam azt, hogy mindenki legyenszíves +400FT-ot befizetni? :0
Mondjam azt, hogy mindenki legyenszíves 400FT-ot befizetni? :0
Krampinak én már megadtam. :]
Ha kell akkor majd szombaton adok még.
Azt lehet tudni, hogy kb mikro lesz a következő rendelés?
Varhatoan augusztus vege fele. A nyari tokvakaras miatt lehetseges, hogy atcsuszik szeptember elejere, de idoben valahol ottankorul varhato.
Az jó, akkor abba beszállnék szerintem, ha addigra nem tudok beszerezni egy phunnelt vagy vortexet és egy razant.
A következő rendelésbe én is szívesen beszállnék egy vortex-el és egy razannal. :rouge:
A Következő rendelés engem is érdekelne,egy razannal szeretném magam meglepni 😉
Nem kell ezt a topikot offolni ilyenekkel 🙂 Majd ha elokeszitettuk a rendelest, akkor nyitunk neki egy kulon temat, ami az aktualis cimet viseli es ott kell majd mindenkinek megadni, hogy mit szeretne.
Az enyém volt a 295 Ft os csomag. Akkor ha bemegyek, mennyit utaljak ?
(egybe fizethetném krampi sörével)
Mikor próbálod meg utalni? Krampi sörpénzével együtt??
Illetve megkérnék MINDEN résztvevőt, hogy legyen szíves 14napon belül +400ft-ot befizetni mivel az árfolyam a rendelés leadásakor emelkedett és még mindig tartozunk krampinak!
A banszámlaszámomat tudjátok aki nem annak PÜben elküldöm újra!
Az enyém volt a 295 Ft os csomag. Akkor ha bemegyek, mennyit utaljak ?
(egybe fizethetném krampi sörével)
Mikor próbálod meg utalni? Krampi sörpénzével együtt??
Illetve megkérnék MINDEN résztvevőt, hogy legyen szíves 14napon belül +400ft-ot befizetni mivel az árfolyam a rendelés leadásakor emelkedett és még mindig tartozunk krampinak!
A banszámlaszámomat tudjátok aki nem annak PÜben elküldöm újra!
Aki kokovicsnak és krampinak tartozik az nem rendelhet az augusztusi közös rendelésbe!
Vagy ha csatlakozik, akkor annyival többet számolunk fel. :contrac:
Mellekesen pedig tudjuk a cimet, ugyhogy ha azon mulik elmegyunk erte 😉
Hát én nagyon utálok tartózni,nem tudom ti,hogy vagytok vele.
Én ebböl a rendelésből most kimaradok, mert nincs annyi pénzem :siffle:
majd a következő rendelésnél, remélem ott leszek :cote:
Basszus, bocsi, teljesen kiment a fejemből. Holnap reggel akkor bemegyek, és pontosan mennyit utaljak?
vagy akkor Krampinak külön az árfolyamos dolgot a sörrel?
vagy akkor Krampinak külön az árfolyamos dolgot a sörrel?
Nekem 295+400-at ebböl 295 a posta 200az árfolyam 200a sörpénz.
Aki 14 napon belül ezt nem utalja az büntetést von maga után, akár kitiltást is!
Én már utaltam ma. Kinek kell még?
Megjött.
Akinek már nem kell az egyszerűbb: Syska, akoska60 és te ill. kokovics.
Saját magad is odaírod? 😀
Saját magad is odaírod? 😀
Hallod, eddig mennyire kelett mindenkinek, hogy siessünk meg legyen már meg most meg mindegyik sunnyog….ki*szott 400ft-on közben meg többezerért rendelt…
én bevállalom hogy a következő rendelésből levonjátok. az úgy okés?
Én is elutaltam már…
Én Erről lemaradtam, mert nyaraltam. És nem voltam netközelben.
Én is következő rendelésnél többet adnék fel, hogy abból levonjátok.
A gond abban áll, hogy a következő rendelést én intézem. Azonban megoldhatjuk, hogy majd én átutalom neki egybe ha beküldtétek.
Én is következő rendelésnél többet adnék fel, hogy abból levonjátok.
Nálad volt pipázni kokovics, nem? Meg ez a levonósdi szerintem nem korrekt… Ha már megrendelték és meg is van, akkor szerintem úgy illik, hogy utalom a maradék pénzt… Fater nem szeret senkinek tartozni és kezdi átruházni rám is ezt a dolgot…
Hali!
Most regisztráltam, hogy megkérdezhessem: terveztek a közeljövőben rendelést erről az oldalról? Mert nagyon szeretnék venni innen egy pipát, de a kiszállítás ára kegyetlen. Köszi!
Szia.
Sajnos a pipak mereteikbol adodoan eleg nagy helyet foglalnak a csomagban, igy melle mar nem sok minden paszirozhato be, illetve az a szallitas koltsegeinek is csak egy kis reszet fedezi, hiszen egy pipa sulya nem merheto egy keramiaehoz, vagy egy szivocsoehez. Masreszrol pedig a vam eseteben is nagyobb rizikofaktort jelent egy pipa behozatala, hiszen a csomag sulya es merete is joval nagyobb. Termeszetesen hogyha van ra igeny es jelentkezo, akkor lehet egyutt rendelni, ha szukseges, akkor kulon temat is nyithattok neki, de erdemes az ilyen aprosagokra is odafigyelni.
Udv.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.