most tart syska felé
nem tudom most így hirtelen hogy hányan rendeltünk összesen, de sztem a legjobb ha mindenki utal neked 200-300 forintot 🙂
Kiröhögnek az OTP-ben, az tuti 300 forinttal 😀
Ebben a fórumban: Külföldi rendelés és egyéb Hozzászólás
most tart syska felé
nem tudom most így hirtelen hogy hányan rendeltünk összesen, de sztem a legjobb ha mindenki utal neked 200-300 forintot 🙂
Kiröhögnek az OTP-ben, az tuti 300 forinttal 😀
Nekem az elmult par rendeles soran az a mindenkitol par szaz forint osszehozott egy par ezer forintos minuszt …
Számold ki, és amennyi kijön, annyit utalunk… Ennyi.l 😀
Jaja valahogy megoldjuk, hogy jól jöjj ki belőle.
Ideért hozzám is a cuccok.
Átvettem a cucokat. Jóóóók. 🙂
Krampi: Neked már annyi mindent küldtem, hogy te tartozol. 😀
tök jó neketek, minden megjött és mindenki happy 😀
jövőre lehet hogy én is beszállok rendelni, ha addig sem lesz kapható itthon..
(videó végén az a beszólás :hehe: )
jövőre lehet hogy én is beszállok rendelni, ha addig sem lesz kapható itthon..
(videó végén az a beszólás :hehe: )
Augusztus elején fogunk kb. közösen rendelni. 🙂
inkább jövőre, mert most nincs sok pénzem, de addigra gyűjtök egy kicsit..
(razan, phunnel..)
Sziasztok, szeretnék majd felkerülni a következő rendelésre, edig egy kék hosszabb Nammor-al, és egy kék Vortexel! Majd persze ha lesz, vagy lehet! 🙂 Kösszi
Ezt majd szerintem az augusztusi topicba elég hogyha leírod.
Egyébként tudtommal nammor csövet nem árul a nazarhookah, a vortex meg legutóbb kifogyott..
Igen, az augusztusi témát hamarosan megnyitom és ott kell jelentkezni. Nammor helyett Razan csöveket rendelünk. 🙂
Oké, Rendben! Köszönöm!! :super:
MA fogok postára menni és fealdom a vidékieknek a cuccokat aztán meglátjuk mennyibe került és majd azt is utaljátok.
Ment a PÜ! Köszönöm szépen!
Kokovics!
Szerintem utánvéttel egyszerűbb lenne. és az utánvét árát küldenénk vissza.
Kokovics!
Felőllem mehet utánvéttel csak az 8-900ft míg levélként 2-300ft…de ahogy gondolod, a csőveket feltudom adni levélként szerintem viszont Cira pipáját lehet, hogy nem annak nagyobb súlya van.
Kokovics!
Felőllem mehet utánvéttel csak az 8-900ft míg levélként 2-300ft…de ahogy gondolod, a csőveket feltudom adni levélként szerintem viszont Cira pipáját lehet, hogy nem annak nagyobb súlya van.
OK, akkor legyen levél, ha mehet levélként. Postára mikor mész ?
Most indulnék de egyébként ha valaki akarja akkor mehet MPL futárral ami igaz, hogy 1040ft de 1 munkanapon belül nálad a csomag.
Nekem a legolcsóbb megoldás lenne a legjobb…
A csomagokat kb. 1 órája adtam fel. A pipa 615ft az egyik cső 295ft a másik cső 480ft volt. Mivel az egyik csövet sikerült úgy becsomagolnom, hogy 500g alatt legyen de a másik pár grammal túlhaladta így az már 750gként lett elküldve. Összesen 1390FT volt.
Eloszthatjátok egymás közt akkor 465FT/fő vagy mindenki a sajátját fizeti.
Eloszthatjátok egymás közt akkor 465FT/fő vagy mindenki a sajátját fizeti.
Most utalunk vagy majd átvételkor kell fizetni?
Ha utalni kell akkor légyszi küldd el a számlaszámodat és utalom is.
És most hogy adtad fel a pipát?
Mikor fogom megkapni?
Előre is köszi!
Ha csomagátvételkor kellett volna fizetni akkor nem jössz ki túl olcsón belőle…Az összeget 2hsz-el feljebb írtam, ezt az összeget a bankszámlaszámomra utaljátok.
krampi sörpénzével együtt?
Számlaszámomat pedig már leírtam nemegyszer de pill és küldöm PÜ-ben. A csomagot levélként adtam fel, fogalmam sincs mikorra kapod meg, remélem minél hamarabb.
Ok, köszi.
Át is utaltam a pénzt, szerintem holnap reggel lesz a számládon.
És mennyit utaltál? fizeti mindenki a sajátját? vagy elosztjátok? jó lenne a többiekkel is megbeszélni, hogy mennyit fizettek…
És mennyit utaltál? fizeti mindenki a sajátját? vagy elosztjátok? jó lenne a többiekkel is megbeszélni, hogy mennyit fizettek…
Szerintem úgy korrekt ha mindenki a sajátját utalja.
Én 615 ft-ot utaltam.
Majd szólok ha megkaptam a csomagot.
Felőlem el is oszthatjuk a pénzt, teljesen mind1. De ugye ajánlottként adtad fel? Nagyon nem lenne jó ha elkeveredne… :pascontent2:
Feleslegesen aggódtam, épségben megjött a csomag! Nagyon köszönöm Kokovics! :amen:
Akkor neked utalom a postaköltséget, Krampinak meg a sör árát? Vagy mindkettőt neked?
Hú már alig várom hogy tesztelhessem! Rohanok tömni! :hehe:
Éppen a masah eprem füstölgetem a Nammorral. épségben megjött, gyönyörű darab.
Az enyém volt a 295 Ft os csomag. Akkor ha bemegyek, mennyit utaljak ?
(egybe fizethetném krampi sörével)
Anyám hívott hogy jött nekem egy csomag szal megjöt a pipa, este megyek haza aztán megnézem, már alig várom. 😛
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.