Fiatal vagy még, örülj, hogy inkább erre ment. 😀
Ebben a fórumban: Külföldi rendelés és egyéb Hozzászólás
Ebben a fórumban: Külföldi rendelés és egyéb Hozzászólás
Fiatal vagy még, örülj, hogy inkább erre ment. 😀
Épp azon gondolkodtam hazafelé jövet, hogy be kéne írni egy “miapicsavanmár?”-t! Aztán hazaérve látom az örömhírt! :ooo Köszönjük Krampi mester a fáradozást! Ebéd után gyújtok egyet én is az egészségedre! :amen:
Parszor mar en is ott tartottam, hogy elkuldom oket a halal nemesebb szervere, aztan utaljak vissza a penzt es rendelunk mashonnan, de az megint kellemes idomennyiseget vett volna igenybe, miegyeb, ugyhogy inkabb erot vettem magamon es lenyeltem a faszsagaikat …
Na mind1, lenyeg a lenyeg, hogy elviekben mostmar minden lerendezodott, ugyhogy varom majd toluk a rendeleskovetes kodjat, aztan majd irok ide, hogyha megvan 🙂
Már ez is óriási lépés!
Várjuk a kódot, és utána kokovicstól az igét, hogy megérkezett! 🙂
Osta Osta Amerikai Posta!!!! :gene:
Az értelmesebb hsz.eket mellőzük pls:D
Juppyyyy! :coeur: :coeur: :amen: :amen: 😀 😀
Na ez már tényleg valami!
krampi!
Mi a kód, amit be kell írni?
Ha frissíted az oldalt, akkor az is elég szerintem.
Egyébként : EC65 7678 688U S
Egyébként : EC65 7678 688U S
Köszi webbie!
Éjjen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pompom:
Szép volt fiuk, szép volt fiuk!!!! :amen:
Ma vettem meg a phunnelemhez mellesleg az egyiptomi adaptert a Sultanban úgyhogy 100%-ig be vagyok sózva.
Awesome. :super:
úúú Krampi… :amen: :amen: :amen: :amen:
ha megkapom a Nammort, milyen sört fizethetek neked ? :alcool1: 😀
Beszállok én is egyért 😀 Soproni remélem megfelel… 😀 Az legalább hazai. 😀
arany ászok? 😉
Dreher? vagy Szőke Ciklon?
Heineken… :langue: 😀
Heineken… :langue: 😀
Tuborg? 😀
Az nem Soproni, wazze? 😀
Attól, hogy útnak indult a csomag, nem kéne szétoffolni a topikot, köszi. :contrac: 🙂
Kwak, Grimbergen, Leffe johet minden mennyisegben 🙂
kokovics!
Amennyiben benne van mindenki, számold ki légyszi, mennyi pluszt utaljunk, hogy krampinak 1 tisztes mennyiségű sör állhasson a házhoz a nagy jótettéért!
Kérek szépen minden érintettet, nyilatkozzon, benne van-e krampi sörének szponzorálásában!
Detailed Results:
Bullet International Dispatch, July 14, 2009, 10:36 pm, ISC CHICAGO IL (USPS)
Bullet Arrival
Már közelebb van hozzánk! 😀
A ponton volt a csomag elvileg.:
[kep]https://sites.google.com/site/gerago1987/_/rsrc/1247639728648/Home/terkep/t%C3%A9rk%C3%A9p.JPG[/kep]
Jah, kokoviccsal meg nem sikerult beszelnem; amugy 2000 Ft-al alapbol tobbet kellett fizetni valutaatvaltas miatt, mint amennyit utalt alapbol :blabla:
[kep]https://tacs.hu/cucc/hs_rendeles.jpg[/kep]
“Your item left the United States” …
hát… névnapi ajándék már nem lesz, de reméljük hamarosan a kezünkbe kerül 🙂
Nem vagyok tisztában vele, hajóval vagy repülővel jön a csomag? (gondolom hajóval)
Hány pontot fog még mutatni a követő link?
Ahh … ne aggódjatok már ennyit. :hehe: Persze biztos én is ezt tenném, de nem kell ennyit aggódni. Nem rajtatok múlt, hogy csak nemrég indult el. :] Kb. még 3-4 pontot fog mutatni. Azt, amikor beért hozzánk a Vámra, azt amikor kikerült onnan, és azt, amikor megkísérelték kiszállítani. Plusz még talán valami külföldi cuccos is lesz, nem biztos. Szerintem pénteken már a vámnál lessz. Reméljük. 🙂
Hány pontot fog még mutatni a követő link?
Nem tök mindegy, hogy mivel jön? 😀 Ha gyalog hozzák, se számít, csak legyen itt…
hamár expressz, akkor tuti repülő. de szerintem amúgyis. hajóval túl lassan érne ide
hát még gyalog 😉
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.