Most már hanyagoljuk a sürgető és egyéb hsz-eket. Kokovics “itt van már” üzenetére várjunk, de csendben.
Ebben a fórumban: Külföldi rendelés és egyéb Hozzászólás
Ebben a fórumban: Külföldi rendelés és egyéb Hozzászólás
Most már hanyagoljuk a sürgető és egyéb hsz-eket. Kokovics “itt van már” üzenetére várjunk, de csendben.
Naszoval. Meg valoszinusithetoen nem adtak fel a csomagot, ugyanis most kaptam egy mailt, amiben kb hatszaz adatot meg kell adnom magamrol, majdhogynem a farkam meretet is, hogy teljesitsek a dolgot. Sajnos mivel ott ejszaka van, ezert az online elerhetoseguk vegen nem csucsul senki, csak mailt lehet nekik irni. Amint lesz valaki online, azzal felveszem a kapcsolatot es megbeszelem veluk a dolgokat.
Ugyanis patkanysagnak tartom azt, hogy a rendelest elfogadjak, ezaltal a penzt levonjak a bankkartyamrol (amugy 2000 Huf-al tobbet, mivel tegnapi arfolyamon valtotta be a bank, amikor elfogadtak a rendelest); de utana nekem meg kulonbozo adatokat, fenymasolatokat, meg minden szart kell eljuttatnom hozzajuk. Koztuk pl a bankkartyam minden adatat, mindket oldali fenymasolatat; amivel utana barki barhol nyugodtan tud vasarolni; emellett pedig mindenfele igazolvany es alairas fenymasolatat is.
Amint lesz online toluk valaki, azzal felveszem a kapcsolatot es lerendezem a dolgot, addigis szives turelmeteket kerem.
Udv
Köszi krampi!
Elnézést a kellemetlenségekért!
Hálásak vagyunk Neked az ügyintézésért! :amen:
Köszi az infót.
A középső 2×4 számot és a hátulján lévő CVV számot takard ki, úgy is elfogadják, a lényeg h lássák h a te neved van a kártyán. Egyébként ők tudják a kártyád számát, épp azért tudnak vele azonosítani. Kitakarni azért van értelme, mert egyik levelezőszerverben sem lehet megbízni ilyen téren…
Felvetettem HP-n is a temat, eddig meg senki nem talalkozott ilyen tipusu azonositasi rendszerrel. Szoval felveszem majd a kapcsolatot mindenkepp a HS-el es megkerdem, hogy mirol is van szo.
Sikerult veluk kapcsolatba lepnem es elvileg elegendo informaciot szolgaltatnom, hogy teljesitsek a rendelest. Mindenesetre mindenki jon egy sorrel, ha ennek a rendelesnek a vegere ertunk …
Meglesz, bár én házi mix-el tudom majd ezt le. Bár küldtem én most neked 1-2 ajándékot úgy is. 😉
Milyen sört parancsol urasága? 😀 :amen: :alcool1:
Ezeket komolyan szajba fogom rugni. Lassan tenyleg ott jarunk, hogy a farkam mereteit kell megadnom nekik. Mondjuk vicces volt, mert tegnap este (pontosabban ma hajnalban) amikor hazajottem az iszogatasbol meg leultem a gep ele es mivel kuldtek egy mailt, en arra valaszoltam 😀 Elmagyaraztam meg nekik egy ket dolgot, a vegen pedig atcsapott a levelem egy kicsit ironikusba, ahol meg kerdezgettem, hogy milyen informaciokra van szukseguk, megadtam az elso kutyam nevet, a szuletesemet percre pontosan, a szuletesi anyakonyvi kivonatot eppen azert nem scanneltem be, mert nem talaltam 😀 😀 Ma reggel amikor felkeltem, akkor jutott eszembe, hogy na ennek mi lesz a vege, de csak egy sima “Koszonjuk valaszat es megerteset, bla-bla” mail jott 😀
Akkor még mindig nem küldték el a nyomorékok… :grr:
HP-n mit mondanak mások? Volt már aki náluk vásárolt?
Ott is felvetettem a dolgot. Persze, rengetegen vasaroltak mar toluk, ez mondhatni a legnagyobb ceg az Egyesult Allamokban, aki pipaval foglalkozik. De eddig nem talaltam meg olyan embert, akinel szinten ilyen ellenorzest hajtottak volna vegre. Valoszinuleg ez annak koszonheto, hogy elso rendeles volt toluk es eleg nagy osszegben. Ami viszont felb*sz, hogy rendben, ellenorizzenek le. Kuldenek egy mailt, en elkuldom cserebe az igazolvanyomat bescannelve, ok latjak, hogy tenyleg elmultam 18, csokolom. Neeem, most eppen azt probalom nekik elmagyarazni, hogy nem kell vilagmeretu osszeeskuvest sejteni amogott, hogy nem a sajat cimemre rendeltem a csomagot …
Nah, reggel meg kicsit faradtan keszultem irni nekik egy virtualisan szajbarugos e-mailt, de azota lenyugodtam picit, meg tulvagyok a 2. kavemon is; igy erot vettem magamon. Elovettem szepen minden jomodorom es lepesrol lepesre elmagyaraztam nekik mindent, hatha igy megertik a dolgot es vegre feladjak azt a kik*rt csomagot 🙂
Ott is felvetettem a dolgot. Persze, rengetegen vasaroltak mar toluk, ez mondhatni a legnagyobb ceg az Egyesult Allamokban, aki pipaval foglalkozik. De eddig nem talaltam meg olyan embert, akinel szinten ilyen ellenorzest hajtottak volna vegre. Valoszinuleg ez annak koszonheto, hogy elso rendeles volt toluk es eleg nagy osszegben. Ami viszont felb*sz, hogy rendben, ellenorizzenek le. Kuldenek egy mailt, en elkuldom cserebe az igazolvanyomat bescannelve, ok latjak, hogy tenyleg elmultam 18, csokolom. Neeem, most eppen azt probalom nekik elmagyarazni, hogy nem kell vilagmeretu osszeeskuvest sejteni amogott, hogy nem a sajat cimemre rendeltem a csomagot …
A jenkik sajnos ilyen hülyék. 😀
hát már nagyon jó lenne….. :-/
Ejj, de varom mar az augusztust es hogy Mahir cimbora visszaterjen. Vele mindigis rendesen tudtam uzletelni. Bar ez gondolom attol is fugg, hogy sokkal szemelyesebb kapcsolatba lehet vele kerulni, mert o intezi egyedul a dolgokat, mig pl a H-S eseten sokan vannak, sokkal nagyobb az uzlet is.
van már valami…? :pascontent2:
Nyugi!
Szerintem amint lesz valami krampi úgy is szól!
Ne b***uk, van neki elég gondja nélkülünk is!
Ma reggel szinten volt egy levelvaltasunk, egyelore arra varom a valaszt. Remelem ez volt az utolso … Termeszetesen amint van valami, akkor szolok.
köszi szépen. jó lenne már ha meglenne
nem téged akarlak bosszantani ezzel. csak szíjjanak ki az amerikániusok X|
nem téged akarlak bosszantani ezzel. csak szíjjanak ki az amerikániusok X|
Engem is, engem is!! 😀
No de kérem. 😀 Attól, hogy kiszínak, nem lesz itt hamarabb. 😀 Nyugi! 😀
krampi!
Mi a véleményed, belecsúszunk a karácsonyba ezzel a rendeléssel? 🙂
Természetesen nem neked szól az ironikus kérdés, hanem hőn szeretett amerikai barátainknak!
Mi a véleményed, belecsúszunk a karácsonyba ezzel a rendeléssel? 🙂
Természetesen nem neked szól az ironikus kérdés, hanem hőn szeretett amerikai barátainknak!
Én, mint KÍVÜLÁLLÓ, úgy látom, hogy azért van ez a sok macera vele, a sok infó kérés felőlük, mert nagy tételbe van a rendelés, meg azért, mert nem USA-n belül kell küldeniük, hanem más országba. És gondolom nem éri meg nekik, ha átbasszuk őket valami miatt.
Egyébként szerintem a jövőhéten fel lessz adva. 😉
Én, mint KÍVÜLÁLLÓ, úgy látom, hogy azért van ez a sok macera vele, a sok infó kérés felőlük, mert nagy tételbe van a rendelés, meg azért, mert nem USA-n belül kell küldeniük, hanem más országba. És gondolom nem éri meg nekik, ha átbasszuk őket valami miatt.
Egyébként szerintem a jövőhéten fel lessz adva. 😉
Bár a próféta beszélne belőled!
Nah, a legutolso mail, amit kaptam toluk arrol szol, hogy mostmar minden rendben van es sikerult tisztazni mindent, igy igyekeznek minel hamarabb feladni a csomagot. Ez velemenyem szerint hetfot fog jelenteni.
örömhír 🙂
Egy “par” ora rajukment az eletembol, az tuti …
Haleluja!!! :amen:
Köszönjük az erőfeszítéseidet Krampi Mester.
Király vagy. :winner:
krampi the best!
/Lehet, ha velem szívóznak ennyit, már oda b///tam volna az egészet, és nem csináltam volna végig!/
Krampi a türelmedet, a kitartásodat nagyon köszönjük!
Ma a Te tiszteletedre fogok gyújtani egy pipát!
:amen: :amen: :amen: :amen: :amen: :amen: :amen: :amen:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.