berserkers írta korábban:
Ha az íz jó, de füst nagyon kevés, vagy szinte nincs is – néha megesik ha nem én tömök – akkor nekem hányingerem lesz rögtön, szóval szerintem lényeges a füst :gene:
Szerintem meg nem kéne tovább ragozni, így gondolod és kész, mi meg úgy gondoljuk, hogy a füst is lényeges, de mindig másodlagos, elvégre vannak olyan dohányok, amelyektől nem úszik a szoba füst tengerben, és még is jó az íze. Gondolj csak bele, hogy mennyire negatív az, ha csak füstre koncentrálnánk, mert már nem egyszer sikerült kifognom olyan dobozt, aminek felbontás után jó illata volt, viszont tömésnél elment az íze a dohánynak, füst volt, de mivel mindegyik tömés ilyen lett, ezért bekevertem egy másik jó ízű dohánnyal, aminek tömés után is jó íze maradt. Azt hiszem a lényeg érthető. 😉