Én most próbálkozok vpdohánykészítéssel, most áll a glicerinben a kiszárított, felcsavart, vágott dohány és lassan majd lehet ízesíteni. Így akármilyen ízeket lehet csinálni 🙂 Ha beválik majd csinálok különleges ízeket az biztos, most aromabeszerzésen vagyok.
Ha érdeklődhetek….pontosan milyen dohányt használsz ehhez? Nekem vannak ötleteim dohányokra, (a paprikásra is 🙂 ) amit megvalósítás és használhatóság után szívesen felajánlanék tesztelésre :happy1:
Ízesítés az annyiból áll, hogy az aromát belekevered és hagyod “összeérni”? 🙂
Egyébként olyan dohányt használok hozzá amihez megvettem a magokat és elültettem földbe majd öntözgettem és annyira megszokta az erkélyen a klímát, hogy ebben a hidegben is folyamatosan egyre több levele nő! :happy1: