Nyaralásból visszatérve a fórum tömérdek üzenetét olvasva elgondolkodtam valamin ami eddig elkerülte a figyelmem/figyelmünk.
A kiszáradt dohányos témában írtam a következőket:
Mellesleg az tény és már sokan tapasztalták, hogy a glicerin többlettel rendelkező dohány jobban füstöl. (amihez te magad adsz glicerint, az mindegy milyen nedves a gyári dohány) Tehát egyértelműen a glicerin az egyik füstforrás. Viszont a dohány teteje is izzik, nem véletlen az égett felső rész. Szerintem közösen adják a füstöt.
(Ahogy filózok lehet, hogy a glicerin adja a füst egy részét és az ízt, közben a dohány az erejét. Hisz a kiszáradt dohány korábban kapar, ami már olyan erős, hogy nem bírjuk.)
Ezek alapján a következő gondolatom ez lett:
-Mi történne, ha glicerinhez valami boltokban kapható (akár fűszer) aromát adagolnék majd kis mézzel sűríteném és ezt a keveréket adagolnám a dohányhoz?
Valaki tud valami jó boltot, ahol élelmiszer aromákat lehet vásárolni?
(Szerintem nem veszélyesek a tüdőre, bár kitudja… ésszel próbálkozni csak és saját felelősségre! 😀 )