Bocs hogy igy utólag kérdem, de margitszigetre vagiys oda a talira hogy lehetett volna legegyzerübben eljutni “ismertebb” bkv járművel? (pl. 4-6 combino,7-es busz… stb.)
Ebben a fórumban: Általunk szervezett rendezvények Hozzászólás
Ebben a fórumban: Általunk szervezett rendezvények Hozzászólás
Bocs hogy igy utólag kérdem, de margitszigetre vagiys oda a talira hogy lehetett volna legegyzerübben eljutni “ismertebb” bkv járművel? (pl. 4-6 combino,7-es busz… stb.)
4-6os villamos (vagy pótló) és 26-os busz. Vaaaagy 3-as metró, árpád híd, 26-os busz.
4-6os villamos (vagy pótló) és 26-os busz. Vaaaagy 3-as metró, árpád híd, 26-os busz.
Thank 🙂
Felraktam a képeket!
Kiválogattam a normálisakat, éleseket. Elvileg 2 embertől vártam képeket és egyiket találtam csak meg. A másik elvileg itt van a gépemen, bár lehet abból is bekerültek ár így is képek. Kicsit megkavartam. 😀
A lényeg, hogy itt megnézhetitek: https://galeria.vizipipafan.hu/thumbnails-32.html
Kiválogattam a normálisakat, éleseket. Elvileg 2 embertől vártam képeket és egyiket találtam csak meg. A másik elvileg itt van a gépemen, bár lehet abból is bekerültek ár így is képek. Kicsit megkavartam. 😀
A lényeg, hogy itt megnézhetitek: https://galeria.vizipipafan.hu/thumbnails-32.html
Az én képeim, ahogy elnéztem nem nagyon volt benne, de lényeg ami a lényeg, hogy ezek a képek is ugyanúgy visszaadják a jó hangulatot. 🙂
Jó találkozó volt ha szeptemberben lesz egy kis jó idő, akkor megismételhetnénk! 😛
Az én képeim, ahogy elnéztem nem nagyon volt benne, de lényeg ami a lényeg, hogy ezek a képek is ugyanúgy visszaadják a jó hangulatot. 🙂
Jó találkozó volt ha szeptemberben lesz egy kis jó idő, akkor megismételhetnénk! 😛
Jah és megtartjuk mellé a szülinapom 😀 😀
Sok szép pipa, jó idő, rengeteg bámészkodó :hehe:
Ki volt az a szőke lányka ott a pad mellett? :frime:
Nem is tudom már kinek a bnője. :]
Megyek is lottózni 😀 , tudtam h ilyen válasz kapok…
a feltolt napszemüveges srácé. ő nem fórumos. ismerősöm
a feltolt napszemüveges srácé. ő nem fórumos. ismerősöm
Jó kis képek, de hogy egy füstfelhőt nem fényképeztetek le :triste1:
A szőke lány, meg nagyon hasonlít a barátnőmre, először azt hittem ő az :gene:
A szőke lány, meg nagyon hasonlít a barátnőmre, először azt hittem ő az :gene:
Ha legközelebb lesz tali, akarjátok viszem a kamerám.. és mindent lefilmezek 😀
Bocsi, ha megbántottalak. 😀 Csak nem tudtam, hogy te így nézel ki. 🙂
Semmi gond, 25 év munkája fekszik ebben a gyönyörű testben. :winner1: :mdr3: :mdr3:
Viccet félretéve, jót röhögtem Big Show-n is!:D :hehe:
Semmi gond, 25 év munkája fekszik ebben a gyönyörű testben. :winner1: :mdr3: :mdr3:
Viccet félretéve, jót röhögtem Big Show-n is!:D :hehe:
De viccet félretéve tényleg hasonlítasz Big Show-ra… Beléd se kötnek az utcán sűrűn… 😀
A Big Show tényleg jó volt, kicsit tényleg hasonlítok. 😀 Nem nagyon kötögetnek belém, bár volt már rá példa, csak aztán meggondolták magukat meglátták az arcomon a világbékét. 🙂
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.