Syska, neked hogy sikerült a caipirinha? Nekem nincsen túl sok íze… 🙁
Elements vízipipa dohány
-
2010. június 10. csütörtök-19:52, Hozzászólás ID: #147080Nick írta korábban:Syska, neked hogy sikerült a caipirinha? Nekem nincsen túl sok íze… 🙁
Hány napig érett? Riccio szerint 2 hét után lesz igazán jó. Nekem sincs túl erős íze, de azért jól kivehető és kellemes nagyon. Én elégedett vagyok vele.
2010. június 10. csütörtök-19:53, Hozzászólás ID: #1470811,5 hete áll, érzek némi zselés citromos ízt, de én a markáns ízeket kedvelem. Azt hiszem dobok rá még egy fél cb-t, hátha.
2010. június 10. csütörtök-20:17, Hozzászólás ID: #147082webbie írta korábban:A raspberry experience-ről majd kérnék véleményt, ha szívott már valaki más is.Nekem semmi málna íze nincsen. Kifújásnál eléggé kapar. :triste1:
Holnap vagy holnapután bekóstolom szerintem ,akkor majd firkálok róla valamit. 😉
2010. június 12. szombat-16:00, Hozzászólás ID: #147083webbie írta korábban:A raspberry experience-ről majd kérnék véleményt, ha szívott már valaki más is.Nekem semmi málna íze nincsen. Kifújásnál eléggé kapar. :triste1:
tegnap végül kipróbáltuk. nekem nagyon finom volt így 4 nap érés után is. szvsz a kaparás független magától a dohánytól és ízesítőtől. szinte biztos hogy te rontottál el valamit. vagy sokáig volt rajta a szén vagy nem tudom
2010. június 12. szombat-16:04, Hozzászólás ID: #147084Riccio írta korábban:webbie írta korábban:A raspberry experience-ről majd kérnék véleményt, ha szívott már valaki más is.Nekem semmi málna íze nincsen. Kifújásnál eléggé kapar. :triste1:
tegnap végül kipróbáltuk. nekem nagyon finom volt így 4 nap érés után is. szvsz a kaparás független magától a dohánytól és ízesítőtől. szinte biztos hogy te rontottál el valamit. vagy sokáig volt rajta a szén vagy nem tudom
Jaja nagyon finom volt az Imre által készített málna. :super: Semmi kaparás, édes krémes málna íz. 😛
2010. június 12. szombat-16:40, Hozzászólás ID: #147085Ez megerősítem annak ellenére hogy a délelötti tömésem nem sikerült olyan nagyon fényesen mint ahogy szerettem volna… nah majd holnap. :diable:
Jó krémes íze van már már majdnem hogy túl krémes… :gene:
2010. június 12. szombat-16:55, Hozzászólás ID: #147086Körülírnád, milyen krémes? Olyan algidásan, vagy carte-dorosan, vagy esetleg turmixosan krémes? :happy1:
2010. június 12. szombat-17:01, Hozzászólás ID: #147087Nick írta korábban:Körülírnád, milyen krémes? Olyan algidásan, vagy carte-dorosan, vagy esetleg turmixosan krémes? :happy1:Olyan krémes hogy amikor itthon vagy elmegyek és elnyomunk 1 tömést! := Egyébként olyan nyalókás tejszínes krémes íze van, bár írtam hogy nem volt túl fényes tömés… Nah majd a következő jobb lesz abból már én is többet tudok mondani. :rouge:
2010. június 12. szombat-17:44, Hozzászólás ID: #147088Én tegnap újra kipróbáltam a Blue Breeze-t:)
3 nap után is már isteni volt, tegnap 6 naposan hatalmas füst, durván jó íz, és vortexben 2 kör kókusz szenet bírt el.
A dohányt én is kb 4-5x mostam át, és nagyon könnyű, nem erős.
Ez a dohány részemről rendszeres fogyasztásnak lesz kitéve:) egy hete érik a zöld alma, lassan azt is bekóstolom.
2010. június 12. szombat-18:56, Hozzászólás ID: #147089Épp Blue Breezet szívok, egy hete érik… 3-4 napja próbáltam először, egy furcsa, szappanos ízt éreztem, menta helyett meg valami borzasztó kellemetlen kaparást, nagyot csalódtam benne…
A mostani tömés TELJESEN más, az illata is sokat változott a dohánynak, nagyon finom, gyümölcsös, hófehér füstöt ad..
Ha jól tudom, ez a híres blue mist mix akar lenni, azaz áfonya-menta…
A mentát még most sem érzem igazán, nagyon gyengén megjelenik valami a háttérben, egy picit erősebbre számítottam.
Ha nem tudom, hogy áfonyát kéne éreznem, nem biztos, hogy az lenne az első tippem ízre, mindazonáltal tényleg nagyon jó íze van, ajánlom mindenkinek.. 🙂
2010. június 12. szombat-19:51, Hozzászólás ID: #147090wakummaci írta korábban:Épp Blue Breezet szívok, egy hete érik… 3-4 napja próbáltam először, egy furcsa, szappanos ízt éreztem, menta helyett meg valami borzasztó kellemetlen kaparást, nagyot csalódtam benne…A mostani tömés TELJESEN más, az illata is sokat változott a dohánynak, nagyon finom, gyümölcsös, hófehér füstöt ad..
Ha jól tudom, ez a híres blue mist mix akar lenni, azaz áfonya-menta…
A mentát még most sem érzem igazán, nagyon gyengén megjelenik valami a háttérben, egy picit erősebbre számítottam.
Ha nem tudom, hogy áfonyát kéne éreznem, nem biztos, hogy az lenne az első tippem ízre, mindazonáltal tényleg nagyon jó íze van, ajánlom mindenkinek.. 🙂
A menta részével kapcsolatban sajnos én is ezt tapasztaltam, és az íze nekem is hatalmasat javult 1 hét alatt. Valami hihetetlen finom illata van, bár az áfonyát nekem is nehezemre esik odaképzelni. De nyugodtan kimondhatjuk, hogy az idő a legnagyobb jótevője ennek a dohánynak, azaz minél régebbi a bekeverés, annál finomabb. Most ment le egy eper-rágó, az eper ugye Elements, és valami eszméletlen finom, míg 2. nap valami definiálhatatlanul “érdekes” ízt éreztem, ami annyira nem gyere be…
2010. június 17. csütörtök-18:40, Hozzászólás ID: #147091Ha jól emlékszem eddig még nem született bejegyzés a Smooth Rose dohányízesítővel kapcsolatban.
Ez volt a második találkozásom a márkával. Ma mikor kóstoltuk, majdnem két hete érett a dohány.
Egészen kellemes, lágy rózsa ízt – illatot lehetett tapasztalni az első 45percben, ezután elkezdett gyengülni a dohány kb egy óra elteltével már nem volt íze…
Buzz-t sem éreztünk, pedig alig mostam ki a dohányt…egyszer kapott forró vizet, kb 2percig, ezt követően kétszer folyóvíz alatt átöblítettem.
Egészébe véve, kellemes dohánnyal volt dolgom…már gondolkozok is mi legyen a következő íz amit beszerzek.
2010. június 17. csütörtök-18:57, Hozzászólás ID: #147092Frici írta korábban:Ha jól emlékszem eddig még nem született bejegyzés a Smooth Rose dohányízesítővel kapcsolatban.Ez volt a második találkozásom a márkával. Ma mikor kóstoltuk, majdnem két hete érett a dohány.
Egészen kellemes, lágy rózsa ízt – illatot lehetett tapasztalni az első 45percben, ezután elkezdett gyengülni a dohány kb egy óra elteltével már nem volt íze…
Buzz-t sem éreztünk, pedig alig mostam ki a dohányt…egyszer kapott forró vizet, kb 2percig, ezt követően kétszer folyóvíz alatt átöblítettem.
Egészébe véve, kellemes dohánnyal volt dolgom…már gondolkozok is mi legyen a következő íz amit beszerzek.
Volt már lehetőségem nekem is kipróbálni ezt az ízt az Elements-ből és megerősítem Fricit. Viszont nekünk végig jó íze volt, nem a Serbetlire és AF-re, sokkal inkább a Nakhla rózsára hajaz csak nem olyan tömény. Nekem bejött amúgy, de a kedvenc még is az AF marad. 🙂
2010. június 20. vasárnap-10:45, Hozzászólás ID: #147093Sziasztok!
Tegnap este szívtunk újra az Elements – Zöldalma ízesítésű dohányából.
Nem emlékszem, hogy mikor vettük, de 3 hete tuti hogy áll már a dohány ( ha jól rémlik egy szerdai nap lett véve, mégpedig akkor amikor SZK-ba megérkeztek és aznap be is lett keverve)
Most Coco Bricoval szívtuk 3 féllel. Eddig öngyulladós Belgával :S és az öngyulladóssal kb. 1 óra után érezni lehetett, hogy nincs igaán jó íze a dohánynak. 1 óra után ilyen édes sima ízt éreztünk, most CB-val végig érezhető volt a zöldalma íz. Sajnos nem emlékszek, arra, hogy mennyi ideig égett, de olyan 1 óra 15 perc kb. megvolt.
Basha+Vortex+Házi mosható cső+ 3 fél CB
MG
2010. június 29. kedd-17:27, Hozzászólás ID: #147094Lehet hülyeséget írok, de ezeknek mennyi a szavatossági idejük?
Mert kb 3-4 hete van már meg a banános, az elsö 1-2 hétben baromi jó volt, pont tegnap voltam úgy, hogy most elszívom a maradékot, már amikor kinyitottam a dobozát már éreztem, hogy más szaga van, büdös volt, komolyan olyan volt mintha megrohadt volna egy banán a dobozba, ugyanúgy tömtem a vortexbe, de semmi íz, ami néha volt az se volt olyan mint régen, és alig volt füst, pedig még jó nedves. Esetleg még azt eltom képzelni, hogy nem zárt rendesen a doboz, és megposhadt a melasz, de nem tom.
2010. június 29. kedd-17:31, Hozzászólás ID: #147095hol tároltad?
2010. június 29. kedd-17:42, Hozzászólás ID: #147096Egy kis bárszekrényben, a szobámba.
2010. június 29. kedd-19:09, Hozzászólás ID: #147097tehát nincs kitéve közvetlen napfénynek vagy magas hőmérsékletnek?
2010. június 29. kedd-19:26, Hozzászólás ID: #147098Riccio írta korábban:tehát nincs kitéve közvetlen napfénynek vagy magas hőmérsékletnek?Én olyat tapasztaltam h befeketedett a dohány. ez normális?
2010. június 29. kedd-19:42, Hozzászólás ID: #147099Szerintem az elkészítésnél van a probléma,mikor kimosatok és papiral kiveszítek a maradék nedvességet és ráöntitek a melaszt.A dohány szerintem rendesen ki kell szárítani mosás után,mivel marad nedvesség a dohányban és ráöntitek a melaszt az bezárja és így be poshad……..de lehet hogy hülyeséget írok. oo/
2010. június 29. kedd-19:44, Hozzászólás ID: #147100Riccio írta korábban:tehát nincs kitéve közvetlen napfénynek vagy magas hőmérsékletnek?Nincs, a többi dohány is ott van, azoknak meg semmi bajuk.
2010. június 29. kedd-20:01, Hozzászólás ID: #147101SamPez írta korábban:Szerintem az elkészítésnél van a probléma,mikor kimosatok és papiral kiveszítek a maradék nedvességet és ráöntitek a melaszt.A dohány szerintem rendesen ki kell szárítani mosás után,mivel marad nedvesség a dohányban és ráöntitek a melaszt az bezárja és így be poshad……..de lehet hogy hülyeséget írok.. oo/ .nem mondassz hülyeséget. ez sajnos előfordulhat
a dohányfeketedésről (hacsak nem mikróba raktad) nem tudok mit mondani
2010. június 29. kedd-20:12, Hozzászólás ID: #147102SamPez írta korábban:Szerintem az elkészítésnél van a probléma,mikor kimosatok és papiral kiveszítek a maradék nedvességet és ráöntitek a melaszt.A dohány szerintem rendesen ki kell szárítani mosás után,mivel marad nedvesség a dohányban és ráöntitek a melaszt az bezárja és így be poshad……..de lehet hogy hülyeséget írok.. oo/ .Ebben van valami, bár én inkább kipréselem, nagyon erősen többször is, más más irányból is, de valami nedvesség biztos marad benne. Ti hogy szoktátok kiszárítani?
2010. június 29. kedd-20:31, Hozzászólás ID: #147103Vid írta korábban:SamPez írta korábban:Szerintem az elkészítésnél van a probléma,mikor kimosatok és papiral kiveszítek a maradék nedvességet és ráöntitek a melaszt.A dohány szerintem rendesen ki kell szárítani mosás után,mivel marad nedvesség a dohányban és ráöntitek a melaszt az bezárja és így be poshad……..de lehet hogy hülyeséget írok.. oo/ .Ebben van valami, bár én inkább kipréselem, nagyon erősen többször is, más más irányból is, de valami nedvesség biztos marad benne. Ti hogy szoktátok kiszárítani?
Még elég új dolog ez az “otthon csináld” dohány.Ki kell kísérletezni a technikáját,szerintem mindenki ezt a “facsarásos” módszert csinálja.Én meg próbálnám a nap szárit óta dohánnyal is . 😉
2010. június 29. kedd-22:08, Hozzászólás ID: #147104Riccio írta korábban:SamPez írta korábban:Szerintem az elkészítésnél van a probléma,mikor kimosatok és papiral kiveszítek a maradék nedvességet és ráöntitek a melaszt.A dohány szerintem rendesen ki kell szárítani mosás után,mivel marad nedvesség a dohányban és ráöntitek a melaszt az bezárja és így be poshad……..de lehet hogy hülyeséget írok.. oo/ .nem mondassz hülyeséget. ez sajnos előfordulhat
a dohányfeketedésről (hacsak nem mikróba raktad) nem tudok mit mondani
Nem mikróztam :-/ nem tudom mi lehet a gond, remélem a Bisan dohányok nem járnak így
2010. június 30. szerda-09:47, Hozzászólás ID: #147105Én mindig papírtörlők közé rakom a dohányt, és erősen összepréselem, így sokkal több nedvesség jön ki belőle, mintha csak kifacsarnám.
2010. június 30. szerda-17:51, Hozzászólás ID: #147106Most probálom a Sweet Cherry nevű Elements ízesítőt.
Az íze valami eszméletlen nagyon finom Cseresznye illata és íze van!
2010. július 2. péntek-17:21, Hozzászólás ID: #147107Riccio, Hookah:
A rasberry-snek milyen íze van? Mennyire erős a málnás íz?
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.