Sziasztok!
Érdeklődnék,h Szlovákiában vagy esetleg Komáromban vízipipa boltot?? Mert nem szeretnék folyton Pestről rendelni.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Sziasztok!
Érdeklődnék,h Szlovákiában vagy esetleg Komáromban vízipipa boltot?? Mert nem szeretnék folyton Pestről rendelni.
Nem tudja valaki, kedves fórumtagok, hogy van e olyan ma Magyarországon kapható természetes vízipipa szén, amely a Bamboocha 2 kilós kiszerelésének szénpárjaihoz hasonlóan két szénkockányi darabokban van a csomagolásban ?
( Vett mostanában valaki két kilós kiszerelésű Bamboocha szenet ? )
Én “csak” 1461-nél járok. 🙂 Jövőre talán meglesz a 2k nekem is. 😛
Én “csak” 1461-nél járok. 🙂 Jövőre talán meglesz a 2k nekem is. 😛
Ez nem kritika volt a részedre, csak szerettem volna jelezni, hogy megveszek az irigységtől…
A kétezerhez sok sikert Syska, bár tán neked is nagyobb sikered lenne, ha magad mellé ültetnél egy ilyen fincsi cicát !
Minden kedves fórumtagunknak boldog Szent Miklós napot kívánok !
Hát igen, cicikkel a képernyőn minden pozitívabb. 😀 Amúgy csak megjegyeztem, hátha még páran feliratkoznak. 😛
https://www.youtube.com/watch?v=gu2GNdJijiY
Tapasztalt pipásoktól kérdezem, mit gondoltok erről ?
Külföldön kedvelik. Lehet vele szabályozni, hogy mennyi hő menjen a kerámiához. Szerintem hasznos lehet, főleg amikor a szenek elkezdenek fogyni. Viszont ez alufóliából is meg lehet csinálni, igaz nem ilyen kidolgozottsági szinten. Az ára határozza meg, hogy érdemes-e vagy sem. A külföldi ára az ottani fizetésekhez van belőve, tehát nekünk feltehetően drága lenne. 🙂
Külföldön kedvelik. Lehet vele szabályozni, hogy mennyi hő menjen a kerámiához. Szerintem hasznos lehet, főleg amikor a szenek elkezdenek fogyni. Viszont ez alufóliából is meg lehet csinálni, igaz nem ilyen kidolgozottsági szinten. Az ára határozza meg, hogy érdemes-e vagy sem. A külföldi ára az ottani fizetésekhez van belőve, tehát nekünk feltehetően drága lenne. 🙂
A drágaság relatív…
A páncélalufóliát is első blikkre drágának gondolod, de amikor rájössz hogy ezt a lehelletvékony konyhai alufóliával szemben tízszer annyiszor lehet felhasználni, akkor már régen jók vagyunk… 😉
Először a szénizzító tölcsért is drágának gondolod aztán amikor rájössz hogy elharmadolja a szenek hevítési idejét, akkor már régen megérte… 😉
A Tangiers phunnelt is először drágának gondolod aztán amikor rájössz hogy ha ésszel játszol a hővel nem tömsz bele egy kiló dohányt hogy szénné égjen, és még a lyukasztást sem rontod el, akkor két órát pipázhatsz, végig komoly füstfelhőkkel, és remek zamattal, tehát kétszer annyit mint egy átlagos kerámiával, és ha nem kidobósozol vele, akkor egy életen át kiszolgál, tehát akkor már nem is olyan drága… 😉
Boldog Karácsonyt mindenkinek ! 🙂
Jap, viszont! 🙂
Sikerekben Gazdag Boldog Új Esztendőt Kívánok Minden Kedves Fórumtagunknak ! :alcool1:
Viszont, mindenkinek! 🙂
Hehe, ez de ötletes! 😀 Köszönjük a fotót. 😀
Hehe, ez de ötletes! 😀 Köszönjük a fotót. 😀
Hát igazán nincs mit,bár engem inkább taszít mint vonz a fegyver, de örülök hogy tetszik… :siffle:
Syska, ilyen kerámiája csak HookahJulio-nak van ?
Igen, ez is korai Sahlar. 🙂
Igen, ez is korai Sahlar. 🙂
Az egyedi kerámia rendelésre mikor lesz lehetőség ? :siffle:
Nem tudom.
Sziasztok srácok! Jó ideje nem voltam már fent, nem tudom emlékszik-e rám még valaki? 🙄
Picit háttérbe szorult az elmúlt években ez a pipázás dolog, de most, hogy egy jó barátom rendelt pár Starbuzzt és Fumarit az USA-ból, plusz rokonok is hoztak haza Layalina és Al Mazaya márkájú dohányt külföldről megint rákaptam. Nem tudom mennyire aktív még a fórum, de ha érdekel valakit, írok egy-két szót ezekről a dohányokról.
További szép napot! 🙂
Sziasztok srácok! Jó ideje nem voltam már fent, nem tudom emlékszik-e rám még valaki? 🙄
Picit háttérbe szorult az elmúlt években ez a pipázás dolog, de most, hogy egy jó barátom rendelt pár Starbuzzt és Fumarit az USA-ból, plusz rokonok is hoztak haza Layalina és Al Mazaya márkájú dohányt külföldről megint rákaptam. Nem tudom mennyire aktív még a fórum, de ha érdekel valakit, írok egy-két szót ezekről a dohányokról.
További szép napot! 🙂
Szeretettel várjuk írásaidat ! 🙂
Egyetértek! 🙂
Friss dohány tesztek mindig jól jönnek! 🙂
Ez de laza, lefújta matt feketére a Khalil Mamoon pipáját ! 😀
A kerámiánál a ráégést lehet takarítani, vagy nem gond ha rajta marad? Elmosom pipázás után de azért marad rajta. A mosható szívócsövet, hogy lehet a leghatékonyabban takarítani?
Ez de laza, lefújta matt feketére a Khalil Mamoon pipáját ! 😀
Bassza 😮 ez nagyon dögül néz ki!!! 😮
Kerámia különlegességek by ShishaNews
https://www.facebook.com/photo.php?v=709084085791003
Itt a vidi is hozzá ! 🙂
( Elvileg hamarosan érkezik egy írás a Kaloud Lotus-ról HookahJulio-tól :winner: )
Sziasztok!
Hirdetés kövekezik újra hátha azóta van valaki. Ha nem jó a téma majd tegyétek át. 🙂
Van két törött phunnel kerámiám, ha valaki foglalkozik, vagy csinált már a kerámiáján vízüveges vagy akármilyen mas javítást akkor az kérem írjon egy privát üzenetet. (pillanatragasztós megoldások nem érdekelnek)
Árba megegyezünk. 🙂
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.