Nézd meg kérlek a két termék csomagolását. Nézd meg kérlek a gyártót. Mindkettőnek ugyan az! A Shiazo gyárta a német Aladin-nak. Csak átnevezték, marketing okokból.
Ez mind szép és j ó, de még nem látnám azt a bizonyos tesztet… :rouge: :hehe:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Nézd meg kérlek a két termék csomagolását. Nézd meg kérlek a gyártót. Mindkettőnek ugyan az! A Shiazo gyárta a német Aladin-nak. Csak átnevezték, marketing okokból.
Ez mind szép és j ó, de még nem látnám azt a bizonyos tesztet… :rouge: :hehe:
Syska, használnám az e-mail küldőt, de azt írja nem tudta elküldeni, mert nem tudta eldönteni melyik tagnak küldje…
( A Profilnál az e-mail küldése linket használtam… )
Őőő screenshot-ot mutass kérlek. Amúgy ha az adott személy profilánál próbálod, akkor is azt írja ki?
Őőő screenshot-ot mutass kérlek. Amúgy ha az adott személy profilánál próbálod, akkor is azt írja ki?
Ott próbáltam, furi is volt, mert annó egy másik tagnál már működött, ok készíteni fogok ScreenShot-ot… :alcool1:
Miért van olyan érzésem,h itt nem a pipán van a hangsúly?? 😀 Amúgy esztétikus kép 😉
Sárkány formájú pipa, csak kicsit megviselte a meleg… :hehe:
Zoli, örülök hogy tetszik, nekem is szimpatikus ez a kis pipás angyalka… :coeur:
Egy újabb kis szösszenet :coeur:
Jópofa lett. 🙂
Jópofa lett. 🙂
Jaj, de köszönöm :super:
President vizipipa webáruházat kihagytad… 🙂
President vizipipa webáruházat kihagytad… 🙂
Nem az a lényeg, hanem a Szultán Kincsei, mert ott kapható a szentháromság:
Vortex-Al Fakher-Cocobrico
Presidentbe is van minden 🙂 sőt ott kapható a legtöbb a dohány 😀
Srácok.. Nem azért nem került fel,mert széklet, és nem való ide,hanem mert a forum-fan-blog egy 'család', és SZK-nak is valami köze hozzá. Én szeretem ezeket az oldalakat,és össze dobtam egy ilyen grafikát. Nem gondoltam volna,h ilyen nagy 'baj' lesz ez. 🙂
Ez egyáltalán nem baj 🙂 Mert tök jól néz ki. Csak furcsáltam, mert a President és az SZK “szinte” Magyarország egyik kettő legnagyobb vizipipás boltja. Én úgy gondolom, hogy a “Respect” Neki is jár 🙂
Miért szinte?? Mi az,h egyik kettő??Simán a legnagyobbak, és legjobbak, ez nem is nagyon lehet vitatéma:).
A képen látható zöld pipáról tudna esetleg valaki valamit mondani nekem, valami nyomot amin elindulhatok ?
Presidentbe is van minden 🙂 sőt ott kapható a legtöbb a dohány 😀
Az ott vagy a mellette, nem ugyan az. Legyünk pontosak. 🙂 Ne marketingeljünk fölöslegesen…
https://galeria.vizip…lis_%284%29.jpg
A képen látható zöld pipáról tudna esetleg valaki valamit mondani nekem, valami nyomot amin elindulhatok ?
Egy szír pipa és nem is tudom már kié a képen látható. Nagyon kicsi az esélye, hogy pont ilyet tudj találni.
Egy szír pipa és nem is tudom már kié a képen látható. Nagyon kicsi az esélye, hogy pont ilyet tudj találni.
https://galeria.vizip…lis_%283%29.jpg
A képen a fekete pólós fiú ölében pihen a markolat, és a szeneket is ő igazgatja az alufólián tehát feltételezem az övé a pipa, ismeri esetleg közületek valaki őt ?
Mellesleg szelep is és egyiptomi típusú foglalat is van rajta, ebből arra következtetek hogy maximum a stílusa szír.
Csutor? Csöcs?
Tudom mire gondolsz, de ennyi erővel lehetne a slag és a kis bizbasz is a nevük. 🙂
Nem emlékszünk már a nevére, ő is fórumtag, azonban pontosan kicsoda, az jó kérdés…
Csutor? Csöcs?
Tudom mire gondolsz, de ennyi erővel lehetne a slag és a kis bizbasz is a nevük. 🙂
Nem emlékszünk már a nevére, ő is fórumtag, azonban pontosan kicsoda, az jó kérdés…
Bocs, nem voltam túl szakszerű… :hehe:
Esetleg a vörös hajú srácnak és/vagy a szakállas srácnak nem tudnád megmodani a fórum nevét ?
Megkérdezném őket, hátha…
A vörös Riccio. 🙂
Nah ez király cucc lehet, de az igazit kellene látni működés közben,mindenesetre az elképzelés nem rossz 🙂
Haha! 😀
Ötletnek nem rossz ez a kerámia, azonban ha belegondolunk rá kell jönnünk, nem lenne nyerő. 🙂 A melasz szépen beleégne a kis edény tartó rácsba/ra, továbbá egy a kis edényke alja is tiszta melasz lesz. Gyors és praktikus, de nem annyira. Szerintem egyszerűbb ha az ember egy másik kerámiába töm. 🙂
u.i. A tömést nem feltétlen kell kidobni, ha 1x kicsit megégett és kapart, szóval ez is butaság az animációban.
Persze,h nem kell kidobni, de azzal,h tippeket ad,mit csinálj ha kicsit kapar, nem sok kerámiát tudna eladni:) Nekem az tetszik,h a szenek méretének csökkenésével, lehet variálni a távolságot a dohánytól.A melasz beleégése meg egy dolog, az a sima kerámiába is bele tud, tessék elmosni 😀
Ha a különféle elemekre, mozgó részekre ráég a melasz, akkor azt kevésbé örömteli mosni, mint sem egy pl. phunnel-t kidörzsölni. 🙂 Ötletnek jó ez a kerámia, de a megvalósítás szerintem csak közepes.
Nem akartam egyik szén témájába sem írni, nehogy azt higyje bárki, hogy lehúzom azt a bizonyos szén márkát…
Kedves Fórumtársak, volna egy hülye kérdésem…
Tapasztalataitok alapján melyik természetes szén adja le a legkevesebb hőt ?
Citromfa szén, Magic Shisha coal.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.