Akkor azt is be kell szereznem úgy érzem! Sosem szokok hozzá ha nem szívok ilyeneket 🙂
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Akkor azt is be kell szereznem úgy érzem! Sosem szokok hozzá ha nem szívok ilyeneket 🙂
Ha nem bírod az erős mentát (én a gyengét nem bírom), akkor javaslom a Serbetli fodormentáját.Illatában is sokkal gyengédebb,selymesebb.Viszont szerintem mixelésre nem olyan jó.Persze ízlések, és pofonok.Én már nagyon régóta csak Mizo mentát használok keveréshez, na meg magában is szeretem.Az viszont bitang erős tud lenni, főleg ha jég van a tartályban.Bár azt kell mondjam,h régebben (főleg az elején mikor megjelent) sokkal erősebb volt.Igazi agyfagyasztó.
Ötletes, ám de ritka csúf pipa :D, bár ez ízlés kérdése.Arra azért kíváncsi lennék,h miként cseréli a csöveket,mert ahogyan elnézem kajak beépítette őket.És a képek alapján, azt sem gondolnám,h moshatóak lennének.Amúgy én is maszekoltam egy testet a MYA pipámnak,mert az eredetit sikeresen eltörtem :S bár a tömítését nem sikerült megoldanom 🙁
Ötletes, ám de ritka csúf pipa :D, bár ez ízlés kérdése.Arra azért kíváncsi lennék,h miként cseréli a csöveket,mert ahogyan elnézem kajak beépítette őket.És a képek alapján, azt sem gondolnám,h moshatóak lennének.Amúgy én is maszekoltam egy testet a MYA pipámnak,mert az eredetit sikeresen eltörtem :S bár a tömítését nem sikerült megoldanom 🙁
Ő sem volt szívbajos, szigszalag meg miegymás… :hehe:
Közelsem életbiztosítás… :hurt2:
Meg amúgy ennyiből vehetett volna már egy Top Mark pipát ami egy pár évig azért még ennél is jobb lehetett volna…
:merci:
Bár ahogy elnézem ezt a pipár funkcionalitás terén nem nehéz überelni… :drapeaublanc:
Van egy ismerősöm aki Németországból tudna dohány hozni. Szerintetek érdemes? Gondolok itt a glicerin törvényre. Minden ott kapható dohány szárazabb?
Sziasztok!
Jövő héten megyünk Siófokra. Szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e ott olyan helyet, ahol lehet vízipipa dohányt és szenet kapni? Valami piaciot írtak a Petőfi sétánynál meg talán a Sió Plázát, de én még sosem jártam ott és szeretnék biztosra menni. Köszi előre is!
Nem rég voltam ott osztálykiránduláson, és nem igazán kaptam sehol… Még a benzinkúton sem. 🙁
Egy tavalyi kérdést találtam a NET-en ezzel kapcsolatban, ott olvastam ezeket a válaszokat is. Viszem a pipámat is, ezért érdekelt volna, ugyanis kevés a szenem 🙁
Sziasztok!
Jövő héten megyünk Siófokra. Szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e ott olyan helyet, ahol lehet vízipipa dohányt és szenet kapni? Valami piaciot írtak a Petőfi sétánynál meg talán a Sió Plázát, de én még sosem jártam ott és szeretnék biztosra menni. Köszi előre is!
Siófokon a Petőfi sétánynál rengeteg árús szokott árulni..:)
(öhm, a rengeteg jelző tulzás, de általába mindig van kint vagy 2 árús, meg vannak éttermek is, ahova belehet fizetni is pipázni)
Siófokon este biztosan találni fogsz! tapasztalat.:)
Köszi szépen! Azt hogy érted, hogy este? Csak este? És konkrétan hol? Gyerekekkel megyünk, jó volna, ha nem az én hobbim után rohangálnánk egész nap 🙂
a Petőfi Sétányon ugye este, (meg igazából egész nap… Csak este megy ott az élet) vannak bazárok,kiülős helyek, programok stbstb, és itt szokott lenni 1-2 bazáros aki dohánnyal,szénnel foglalkozik, illetve 1-2 kínai féle pipával is. 🙂 De egyébként ha ott vagytok, és kicsik a gyerekek, és nem akarsz/tok éjszaka azért mászkálni velük, nappal is megnézhetitek, mert van rá esély.. 🙂 Konkrét helyet nem tudok, de megfogod találni.. Ott lesz kipakolva. 🙂
Plusz, még vannak trafikok is, ahol idén már biztosan árulnak vizipipa dohányt is (…hát nagyon remélem,h megkönnyítik a dolgunkat 😀 )
Nem régen ezt vettem : 35 cm vizipipa (1. pipám)
(nem tudjátok hogy milyen fajtájú?)
100g málnás shiazo
1 csomag Al-fakher öngyulladós szén
Szerintem ez egy közönséges kínai pipa :triste1:
Szerintem is. Nekem is van egy erre erősen hajazó pipám, sima egyszerű “gagyi” darab. Viszont jól működik, normálisan használható. Egyetlen baja van, hogy a belseje kissé szűk, így erősebben kell szívni.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy Fonyódon nem tudjátok, hogy lehet-e szenet, ill. dohányt venni?
Sziasztok új vagyok Keszthelyi és össze akarok hozni keszthelyen egy pipás társaságot mert egyedül elég szar pipázni aki keszthelyi és nincs kivel mennie pipázni az nyugodtan irjon rám:)
Sziasztok
Pestieket kérdezném elsősorban.
Hétvégén megyünk a nagyvárosba, és szívesen kimennék a Margitszigetre és a Népligetbe.
Kérdésem az lenne, hogy a fenti 2 hely teljes egészén szabad a pipázás (úgy értve, hogy játszóterektől mért távolságot kivéve)?
Tehát nincs ugye külön kijelölt dohányzó hely a fentiekben?
Nincs, nyugodtan ki lehet dőlni pipázni. 🙂
Nincs, nyugodtan ki lehet dőlni pipázni. 🙂
köszi :intello:
Szénkonzol 3.0 ~ by Shisha News
Mi a véleményetek erről a víztartályról ?
/ Shisha Newa /
Elszomorít mennyien hagyjátok abba a pipázást… :pleur2:
Szénkonzol 3.0 ~ by Shisha News
Ezt a konzolt én is néztem már, jónak tűnik és ebben kevésbé esik le a hamu szerintem a szűrőszerű széntartó miatt.
Szeretném az Aladin Arabica Evolution pipámon a tálcát nagyobb átmérőjűre cserélni! Lehetne valahol csináltatni vagy venni hozzá, ötletek?
Szeretném az Aladin Arabica Evolution pipámon a tálcát nagyobb átmérőjűre cserélni! Lehetne valahol csináltatni vagy venni hozzá, ötletek?
Ha budapesti vagy, akkor elmész az SzK-ba, és ott valószínűleg fogsz találni megfelelőt.Ha viszont vidéken élsz, marad a webshop. Egy ügyes kezű mester meg semmi perc alatt fabrikál neked egyet, csak vigyél anyagot.
Elmebaj, by Shisha News…
Elmebaj, by Shisha News…
Már bocs, de az bazi gusztustalan :berk1:
Én is az előbb láttam… Elég érdekes.
Már bocs, de az bazi gusztustalan :berk1:
Az hát, szellemi nyomorék germán… :hehe:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.