Nekem eddig ment tabletről, és telefonról is a fórum. :cote:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Nekem eddig ment tabletről, és telefonról is a fórum. :cote:
Srácok úgy néz ki hogy december 22.én utazok ki pár napra Ukrajnába Lvivbe kérdésem az hogy tudtok e esetleg arra felé olyan üzletet ami normális minséget árul?:)
Dikk valaki bécsbe az adventi vásár környékén tud valaki egy pipás boltot vagy ahol esetleg pipadohányt lehet kapni?! 😀 :siffle:
Bécsben semmi választék sincs, katasztrofális kint a helyzet. (Tapalsztalat!)
Bécsben árulnak 5euró 50grammos al fakher. 25 euró 250 grammos, valamint árulnak fél kilos csomagolásokat is. A Landstrasse utcán van egy ilyen dohányüzlet ahol lehet venni bármilyen ízesitesü al fakhert. A legtöbb üzletben csak 50 grammosak vannak. De a landstrassen árulnak nagyobbakat is.
És valami más márkát esetleg nem árulnak ott? 😀
Különlegesség nem igazán van náluk.
Különlegességet én nem igazán láttam.. Nakhla, AF, Golden AF, Waha, Serbetli amiket találtam.
Rendben! Köszi! 😀 Majd bevásárlok! :3
Gondolom,h nem árulok el újdonságot az alábbi hírrel! Sajnos minket is érint:
https://www.origo.hu/gazdasag/20121130-szombaton-dragul-a-cigaretta.html
Az utóbbi időben eléggé elhanyagoltam a pipás pályafutásom… (szégyellem is magam 🙄 )De most úgy gondoltam,h beruházok ismét 1-2 doboz dohányra…
Tudtok valami finomat ajánlani, erre a hideg időkre?
Köszönöm:)
https://youtu.be/_NLjs5wOS4M fa sza kis videó, vizipipa éjszakától nappalig, 2. rész vágás alatt
Nagyon kihalt itt minden ahogy nézem csak a eladással foglalkozó témák pörögnek 🙁
Egyet értek az előttem szólóval. Sehol Semmi…
Jelenleg nem történik semmi. Írjatok rövid dohányteszteket, kavics teszteket a márkák témáiba. 🙂
Sziasztok!
Ezt a cikket most tették fel Indexre:
https://index.hu/gazdasag/2012/12/13/betiltana_az_eu_a_mentolos_es_slim_cigarettakat/
Az a kérdésem, hogy ez érinteni fogja a vízipipa dohányokat szerintetek?
Hát nézd meg a vízipipadohány dobozokat. Vékony cigicsíkok vannak benne? 🙂
Az első bekezdésben:
“(…) A Bild szerint az EB csak egyetlen méret alkalmazását engedélyezné a cigarettagyártóknak, és megtiltaná a dohány ízesítését. (…)”
Te lehet hardcore vagy, de én ízesített dohányt szoktam szívni.
Edit: Köszi!
|
|
V
A cigaretta dohányok ízesítésére vonatkozik. A cigi dohány gyártóknak tiltanák meg, csak félreérthetően van fogalmazva.
A segítségeteket szeretném kérni. Ismerős nemsokára megy Angliába és tudtok-e olyan vízipipa üzletet, webshop-ot, ahonnan megéri dohányt hozatni, főleg Starbuzz, Fantasia, Fumari, Social Smoke, Tangiers dohányok érdekelnének, de ha tudtok valami más jót ajánlani, ami kapható ott, az is jó.
Hát, dohányból ott sincs paradicsomi kínálat. Nagyon herbál és kavics irányba vannak a kínálatok, ahogy néztem párat. =/
Köszönöm a segítséget, akkor nem fűzök hozzá nagy reményeket.
Meg még azt is érdemes megjegyezni, hogy Angliában a dohányáruk horroráron vannak… :triste1: Egyik cimborám kint él és tavaly Karácsonykor amikor itthon volt akkor mondta, hogy egy doboz cigi forintban átszámolva ezer pár száz forint. Elképzelhető, hogy a vízipipadohányok sem élveznek kivételt.
Aki tegnap vett pipát, az most már ne aggódjon…
MEGÚSZTUK!!:D
Aki tegnap vett pipát, az most már ne aggódjon…
MEGÚSZTUK!!:D
Ezt hogy érted?
Azóta leesett,hogy az ünnepi rendelésre értetted :happy1:
Elnézést a felesleges kommentekért 🙄
Boldog karácsony és füstben gazdag ünnepeket kívánok mindenkinek! :super: :alcool1:
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek 😀
Minden Kedves Fórumtagnak Sikerekben Gazdag Boldog Új Esztendőt Kívánok ! :alcool1:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.