Valaki nem cserélne egy kék Nargilem NXL csövet feketére?:o
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Valaki nem cserélne egy kék Nargilem NXL csövet feketére?:o
Mi volt a baja?
Belső cső meg volt repedve. Elsőre meg egy másik hibás lett beforrasztva. :gene: Most végre jó!
Egy jó tanács.. Ne rendeljetek Dubaiból 4,5kg Al Fakhert, mert a végén még tőletek is 400 Eurót fognak kérni a postán. 😀
Így jár, aki nem olvas utána. Itt a fórumon volt már aki így járt. 🙂
Mai zsákmány SZK-ból
– Nargilem NP450 zöld-fekete testtel
– HJ Alien Mini Phunnel fekete
– GeBe csipesz 25cm
– Nakhla Mizo Görögdinnye 50g
– Nakhla Mizo Menta 50g
– Nakhla Mizo Cherry 50g
Köszi Julio és SZK! :winner: :amen:
Csak a kíváncsiság kedvéért, úgy láttam, hogy egy héten belül ez a 2. Nargilem vízipipád. Másnak szerezted be, vagy ezt is magadnak vetted? 😀
Nem vettem át a csomagot.
Syska – Hát reménykedtem, hogy szerencsém lesz, tudtam, hogy rosszul is elsülhet. Először amikor küldtek levelet, azt írtak, hogy vigyem el a papírokat a csomagról(mennyit fizettem, mire kell stb.). Bevittem nekik, ezután azt mondtak, hogy már lehet, hogy elküldtük önnek a csomagot otthonra. Most már papirok se kellenek (Gondoltam magamban). Aztán mégis megtalálta a csomagot. Először azt kérdezte, hogy ez melasz vizipipába? Mondom igen. Erre ő azt mondta, hogy akkor fizessek 20% adót a 100Eurós árból és várjam meg kint amig kiirja a papirokat. Tiz perc után kijön és bevágja, hogy mivel ez vizipipába való és el lehet szivni, ezért 400 Euro. Mondom neki, hogy de ez nem tartalmaz dohányt.(Kis hazugság) Erre ő: Az nem számit, mert ezt is el lehet szivni…Mondom akkor köszi, de nem kell. 😀 Majdnem sikerült összehoznom postával együtt 4,5kg friss Al-Fakhert 100Euróért. Az egész posta illatozott amúgy. 🙂
Nem vettem át a csomagot.
Syska – Hát reménykedtem, hogy szerencsém lesz, tudtam, hogy rosszul is elsülhet. Először amikor küldtek levelet, azt írtak, hogy vigyem el a papírokat a csomagról(mennyit fizettem, mire kell stb.). Bevittem nekik, ezután azt mondtak, hogy már lehet, hogy elküldtük önnek a csomagot otthonra. Most már papirok se kellenek (Gondoltam magamban). Aztán mégis megtalálta a csomagot. Először azt kérdezte, hogy ez melasz vizipipába? Mondom igen. Erre ő azt mondta, hogy akkor fizessek 20% adót a 100Eurós árból és várjam meg kint amig kiirja a papirokat. Tiz perc után kijön és bevágja, hogy mivel ez vizipipába való és el lehet szivni, ezért 400 Euro. Mondom neki, hogy de ez nem tartalmaz dohányt.(Kis hazugság) Erre ő: Az nem számit, mert ezt is el lehet szivni…Mondom akkor köszi, de nem kell. 😀 Majdnem sikerült összehoznom postával együtt 4,5kg friss Al-Fakhert 100Euróért. Az egész posta illatozott amúgy. 🙂
Melyik postán volt ez? kit kell megvesztegetnem? XD
Hát igen, a herbál is dohányárunak minősül, hiába nem dohány. =/
Már késő Snake, visszaküldték Dubaiba. :/
Amúgy ez Szlovákiában volt, de úgy tudom EU-n belül ugyanez van mindenhol.
Csak a kíváncsiság kedvéért, úgy láttam, hogy egy héten belül ez a 2. Nargilem vízipipád. Másnak szerezted be, vagy ezt is magadnak vetted? 😀
Ha vissza olvasol,akkor láthatod hogy írtam..:)
“Előre láthatólag a pénteki zsákmányom SZK-ból”
Csak azon a pénteken nem sikerült elmennem,de valami okból elküldtem ezek szerint “Mai zsákmánynak”.
Lényeg a lényeg,tegnap sikerült megszereznem az első Nargilem pipámat és csak 1db. (csak… 😆 )
Én kérek elnézést:)
Ha vissza olvasol,akkor láthatod hogy írtam..:)
“Előre láthatólag a pénteki zsákmányom SZK-ból”
Csak azon a pénteken nem sikerült elmennem,de valami okból elküldtem ezek szerint “Mai zsákmánynak”.
Lényeg a lényeg,tegnap sikerült megszereznem az első Nargilem pipámat és csak 1db. (csak… 😆 )
Én kérek elnézést:)
Nem kell elnézést kérned, csak az azelőtti hozzászólásodból sem derült ki a dolog, ezért kérdeztem, ennyi. 😀 Amúgy sok sikert hozzá! 🙂
Nem kell elnézést kérned, csak az azelőtti hozzászólásodból sem derült ki a dolog, ezért kérdeztem, ennyi. 😀 Amúgy sok sikert hozzá! 🙂
Köszönöm , már tesztelgetem!:)
Bamboocha 1kg
Elements raspberry experience
Nem pont ezt rendeltem, de köszönöm SZK! 😀
Hogy-hogy nem ezt rendelted?Elkeverték,v mi?
1 db érettségi bizonyítvány
Gratulálok ! :intello: 😀
Auvch… 😀
Hogy-hogy nem ezt rendelted?Elkeverték,v mi?
Igen. Strawberry creamet rendeltem, de nem baj ez is nagyon jónak tűnik. Az illata fenomenális ennek is.
Szóval most már nem bánom. 😀
Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni. Pár napja jártam ausztriába. Vettem 2 doboz nakhla dohányt. Ma ki próbáltam az epreset semmi eper íz csak sima dohány íz. Mi lehet a baj?
Először is, a márka topic-jába is feltehetted volna a kérdést.
Olvass ott utána, ha nem találsz semmi ilyesmire választ, tedd fel újra ! 🙂
Al Sultan mentolos citrom ment, de soha többet ilyet, a gyomrom felfordult tőle… nem értem mi volt a baj, vagy talán velem van a baj?!
Igaz, hogy nem mostanába szívttam ezt az ízt, ebből a márkából DE arra emlékszem, hogy nagyon finom volt. Nekem nagyon bejött ez az íz. Ennek már 1-2 éve volt… /azóta sem találtál Al-sultant /
lehet,hogy:
lejárt doboz volt, változtattak picit(akkor nagyon…) az ízén, vagy szimplán neked nem jött be. 🙂
AF Naracs megint, nem lehet megúnni. 🙂
Úgy látszik ,hogy a helyesírás-t viszont meguntad.:)
Ha már annyira kötekedni van kedved, akkor a helyesírást mióta írjuk kötőjellel?
:pascontent1:
Hát a “megúnni” egy picit csúnyább:D
Szerintem amúgy is felesleges kötekedni, úgy is megérti mindenki amit írunk 🙂 1-2 betű félre megy, az nem nagy dolog, úgy is értjük a szavakat 😀
Ettől függetlenül aki hosszabb távon képtelen a helyesírásra, az maradjon a beszélgetésél, ne a fórumozásnál. 🙂
Igaz, hogy nem mostanába szívttam ezt az ízt, ebből a márkából DE arra emlékszem, hogy nagyon finom volt. Nekem nagyon bejött ez az íz. Ennek már 1-2 éve volt… /azóta sem találtál Al-sultant /
lehet,hogy:
lejárt doboz volt, változtattak picit(akkor nagyon…) az ízén, vagy szimplán neked nem jött be. 🙂
Szerintem nem az ízlésem… ezzel nyugtatom magam… :triste1:
Segítségeteket kérném abban, hogy Norvégiába szeretnék vízipipát és dohányt és egyéb dolgokat rendelni. Itt nincsenek vízipipák és én még nem rendeltem külföldröl (nincs hosszú ö,ü a billentyümön, bocsi syska) mit ajánlanátok, hogy honnan rendeljek, szállításiköltségek, egyéb tanácsok stb.
Egyszer szivtam egy Strawberry Margharitát szerintem az Elementstől, és azóta nem találok olyan dohányizesitőt. Van ötletek milyen dohányban van ilyen iz?
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.