A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #97176
    serpentes
    Felhasználó
    serpentes
    • Hozzászólás: 58

Csao, egy igen égető probléma állt elő: szeretnénk ma este pipázni, de se dohányunk se szenünk. 11-12 ig bezárólag szerenénk elkezdeni a feneketlen tónál, egy/tömésnyi dohány kéne vortexbe, valami jó nedves (el nefes, naklha mizo, stb) dohányból, meg 3-6 coco coal. Jó lenne ha valaki megszánna, ki is fizetem, XI kerben el is mennék a cuccért.

Ha tudsz segiteni, dobj kérlek ide egy, mailt: [email protected]

Előre is köszönöm!

, Hozzászólás ID: #97177
    octabrain
    Felhasználó
    Octabrain
    • Hozzászólás: 76

A szír pipák szépek, de megnevezésükben szír most nem cseng valami túl jól… Link

, Hozzászólás ID: #97178
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    'serpentes' írta korábban:

Csao, egy igen égető probléma állt elő: szeretnénk ma este pipázni, de se dohányunk se szenünk. 11-12 ig bezárólag szerenénk elkezdeni a feneketlen tónál, egy/tömésnyi dohány kéne vortexbe, valami jó nedves (el nefes, naklha mizo, stb) dohányból, meg 3-6 coco coal. Jó lenne ha valaki megszánna, ki is fizetem, XI kerben el is mennék a cuccért.

Ha tudsz segiteni, dobj kérlek ide egy, mailt: [email protected]

Előre is köszönöm!

Én is sok mindent szeretnék….

'Octabrain' írta korábban:

A szír pipák szépek, de megnevezésükben szír most nem cseng valami túl jól… Link

A külföldi politikai helyzet vagy bármi más szerintem nem befolyásolja a megnevezést.

, Hozzászólás ID: #97179
    adamboy
    Felhasználó
    Adamboy
    • Hozzászólás: 212

Sziasztok! A minap olvastam, hogy érkezett egy új dohány márka Magyarországra az 5pipes. 5ízben kapható. Valakinek van bármilyen tapasztalata a dohányról? Milyen minőség? Vagy valamilyen bővebb információ! Köszi

, Hozzászólás ID: #97180
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

A márkának lett nyitva topic: https://vizipipaforum.com/topic/5467-5pipes-dohany/

Oda lehet írni a tapasztalatokat!

, Hozzászólás ID: #97181
    franciskaneni
    Felhasználó
    franciskanéni
    • Hozzászólás: 369
    'Totti' írta korábban:

Eladó egy török vizipipa.

A tartály sajnos eltört.

Eladás oka: Már nincs rá szükségem.

Ár:4500-ft

Posta van a (vevő) álja.

Képeket kérésre küldök.

Tartály nélkül szerintem sok lesz az az ár … 🙂

, Hozzászólás ID: #97182
    hookahforthecalmness
    Felhasználó
    hookahforthecalmness
    • Hozzászólás: 2

Hello. Azon agyalok,hogy vegyek-e a 82cm-es TopMark pipámhoz Vortex kerámiát,nagyon sok dohányt eszik elvileg, egy 50g-os dobozból hány tömés jön ki ha lazán tömöm? Genie vortexbe kijött 4-5,akkor ebbe? Előre is köszöntem!

, Hozzászólás ID: #97183
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    'hookahforthecalmness' írta korábban:

Hello. Azon agyalok,hogy vegyek-e a 82cm-es TopMark pipámhoz Vortex kerámiát,nagyon sok dohányt eszik elvileg, egy 50g-os dobozból hány tömés jön ki ha lazán tömöm? Genie vortexbe kijött 4-5,akkor ebbe? Előre is köszöntem!

Ne haragudj, de a választ meg fogod érteni? Már nyitottál egy topic-ot, belinkeltem, hogy hova tedd fel a kérdésed. Erre tök máshol teszed fel.

Itt nem válaszolunk, majd ebben a témában: https://vizipipaforum.com/topic/4351-vortex-keramia/

, Hozzászólás ID: #97184
    ponyva
    Felhasználó
    ponyv
    • Hozzászólás: 95
    'sYska/!/' írta korábban:

Shiazo – Sex on the beach

Shisharoma – Cho-co-rum

Shisharoma – Blue Mist

Shisharoma – Narancs

Shisharoma – Szőlő-menta

Shisharoma – Szőlő

Shisharoma – Berry-menta

Shisharoma – Blue NRG (energia italos)

Shisharoma – Cherry-cola

Shisharoma – Rum-cola

Shisharoma – Citrom

Shisharoma – Sárgabarack

Shisharoma – Pinacolada

Shisharoma – Mézesdohány

Nyugtass meg, hogy nem mind magadnak lesz. Ha netán igen akkor elkezdek irigykedni

. :rouge:

, Hozzászólás ID: #97185
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Ezeket felfoghatjuk egyfajta termékmintának. 🙂 Majd lesznek videós tesztek, fel lett töltve a készlet… 😀

, Hozzászólás ID: #97186
    franciskaneni
    Felhasználó
    franciskanéni
    • Hozzászólás: 369

Aki viszonylag hosszabb ideje 'tolja' már az E- cigit , és ért is viszonylag hozzá , az kérem írjon már egy Privát Üzenetet nekem , szeretnék 1-2 kérdést feltenni .

Előre is köszönöm.

, Hozzászólás ID: #97187
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Lehet beküldözgetni a teszteket, aki szeretne. Én örülnék ha minél több jönne. 🙂 https://www.vizipipablog.com/tesztelek.html

, Hozzászólás ID: #97188
    rusee
    Felhasználó
    Rusee
    • Hozzászólás: 556

Jelentem dohányaim 1-2 tömés hijján elfogytak. 🙁

Most viszont annyi mindent rendeltem, hogy a vége majdnem 300 dollár lett :). Úgy érzem jó helyre került a bónuszom :D:D:D

, Hozzászólás ID: #97189
    adamboy
    Felhasználó
    Adamboy

és honnan rendelted?

, Hozzászólás ID: #97190
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962
    'Adamboy' írta korábban:

és honnan rendelted?

Szerintem nem sok országban lehet dollárban fizetni….főleg hogy nem jegyezte meg hogy ausztrál vagy KANADAI…

, Hozzászólás ID: #97191
    adamboy
    Felhasználó
    Adamboy
    'moldy007' írta korábban:

Szerintem nem sok országban lehet dollárban fizetni….főleg hogy nem jegyezte meg hogy ausztrál vagy KANADAI…

Moldy én nem országra gondoltam… Hanem webshopra. Már bocsánat!

, Hozzászólás ID: #97192
    oreyus
    Felhasználó
    Oreyus
    • Hozzászólás: 529
    'Sultán' írta korábban:

Al fakher Herbal 2alma. ^_^

Szerintem az vagy Herbál, és nem Al Fakher, vagy Al Fakher, akkor viszont nem Herbál ! :diable:

, Hozzászólás ID: #97193
    adamboy
    Felhasználó
    Adamboy
    'Oreyus' írta korábban:

Szerintem az vagy Herbál, és nem Al Fakher, vagy Al Fakher, akkor viszont nem Herbál ! :diable:

Google a barátod, Wikipedia a barátnőd! 🙂

Al Fakher Herbal 200g

, Hozzászólás ID: #97194
    zoli.l
    Felhasználó
    Sultán
    • Hozzászólás: 110
    'Oreyus' írta korábban:

Vagy kicsit el vagy tévedve, de most már nem csinálok róla képet…

https://www.hookahshop.co.uk/images/al-fakher-herbal-Two-Apples-200g.jpg

Amúgy finom nagyon, az íze majdnem teljesen ugyanolyan, mint a rendes verziónak.. füstöt is ad szépen. 🙂

, Hozzászólás ID: #97195
    oreyus
    Felhasználó
    Oreyus
    • Hozzászólás: 529

Köszönöm szépen a felvilágosítást, Bocsánatot kérek, nem tudtam ennek a dohánynak a létezéséről, természetesen nem szerettelek volna megsérteni, nem szükséges a heves reakció, nem volt bennem cinikusság. A fentebb olvasható kijelentést a szükséges ismeretek hiányában tettem, bocsánatot kérek Sultán tagunktól emiatt !

Más: Bár őszintén megvallva nem igazán értem, hogy amennyiben dohány akkor az hogy lehet herbál…

de biztos én vagyok a hülye…

Mostis mint mindig…

, Hozzászólás ID: #97196
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

A dohány ez esetben csak kifejezés, mert nem tudjuk helyettesíteni. Igazából a herbál jelenti azt, hogy nem dohányból, hanem más növényi alapanyagból készül. A dohány kifejezés csak utal arra, hogy füstölésre való. 🙂

, Hozzászólás ID: #97197
    zoli.l
    Felhasználó
    Sultán

Semmi baj Oreyus már kicsit fáradt voltam amikor válaszoltam. 🙂

A dobozra az van írva, hogy compoments: Natural plants, molasses, glycerine, natural flavour. Szóval nem tartalmaz dohányt. Így kinézetre teljesen ugyanúgy néz ki mint amelyikben dohány van, csak a melasz színe barna, nem piros mint a rendesnél.

, Hozzászólás ID: #97198
    antipaladiner2
    Felhasználó
    Antipaladiner2
    • Hozzászólás: 2

Pár hete kivittem a pipámat egy buliba és persze hogy az asztal tetejére sikerült rakni, és persze hogy lerántották a hülye haverjaim. Eltört a tartály, de szereztem újat, viszont utána vettem észre, hogy maga a fémtest is “meggörbült”. És nem tudom, hogy ki lehet-e valahogy “egyenesíteni”. Sajnos nem igazán tudom, hogy a pipa ezen része hogy épül fel. Kérlek segítsegetek, arra lennék kíváncsi, hogy meg lehet-e valahogy csinálni, hogy szépen egyenesen álljon megint.

https://s1151.photobucket.com/albums/o629/Antipaladiner2/

Itt elvileg van egy pár kép arról, hogy is néz most ki a pipám.

, Hozzászólás ID: #97199
    saiid
    Felhasználó
    Saiid
    • Hozzászólás: 488
    'Sultán' írta korábban:

Semmi baj Oreyus már kicsit fáradt voltam amikor válaszoltam. 🙂

A dobozra az van írva, hogy compoments: Natural plants, molasses, glycerine, natural flavour. Szóval nem tartalmaz dohányt. Így kinézetre teljesen ugyanúgy néz ki mint amelyikben dohány van, csak a melasz színe barna, nem piros mint a rendesnél.

Esetleg megosztannád velünk hogy honnan sikerült herbal al fakhert szerezned? Mert még a tengerentúlón is eléggé újdonságnak számit…

, Hozzászólás ID: #97200
    zoli.l
    Felhasználó
    Sultán

Üzletben még nem láttam, de elég sokan árulják itt szlovákiában. Nekik nem tudom honnad van.

Ilyen 14€/200g körül szokták árulni. A dobozra rá van írva, hogy Al fakher Europe LTD Quality product of the U.A.E. (Ajman), PRD NOV 2011. Zárjegy nélküli.

Vagy itt egy angol oldal, esetleg inned is lehet rendelni többet, eladásra, nagyon jó árban van.

https://www.121wholesale.co.uk/121zc/smoking/smocking.acc/sisha.hukkha/al.fakher.herbal.hukka

, Hozzászólás ID: #97201
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Áhááááhááháh!

Végre meg lett javítva a Krampitól szerzett AF pipa, este majd tesztelem is! Tűkön ülök. 😛

, Hozzászólás ID: #97202
    flyeer
    Felhasználó
    Flyeer
    • Hozzászólás: 31

Mi volt a baja?

, Hozzászólás ID: #97203
    zoli.l
    Felhasználó
    Sultán

Egy jó tanács.. Ne rendeljetek Dubaiból 4,5kg Al Fakhert, mert a végén még tőletek is 400 Eurót fognak kérni a postán. 😀

, Hozzászólás ID: #97204
    mark1136
    Felhasználó
    seniormark
    • Hozzászólás: 66

Kellemetlen:'D

, Hozzászólás ID: #97205
    hebdab
    Felhasználó
    hebdab
    • Hozzászólás: 364

Az izmos, gondolom nem vetted át:)

30 bejegyzés megtekintése - 15,061-15,090 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.