Mivel több kérdésem is volna és nem találtam olyat, hogy “megvettem a vízipipám de lehet, hogy hiányos a készlet”, és sok más jellegű kérdés is felmerült ezért ide írom:
Ma megjött a vízipipám! 🙂 Viszont a gond, hogy csak az alap dolgokat kaptam, de szerintem hiányos: üvegtartály, test, széntartó, kerámia, széncsipesz, fém hord-táska, 1 tömítés mindenhez.
Nem tudom, ezért kérdem (nem akarok igazságtalanul reklamálni az eladónál), hogy ezek nem járnának még alapból: szén konzol, hőtartó sapka, tisztító kefe? :triste1:
Ezen felül az üveg test – hogy is mondjam – szépséghibás. A képeken jól látható, hogy az alja valahol nagyon vastag valahol meg tűrhetően vékony:
Ez normális? Cseréltessem ki? Bár annyira nem zavar, csak félek törékenyebb a vékonyabb résznél. 😮
És még valami: amit vettem az MYA QT Econor. Állítólag a gyári cső mosható szappanos vízzel. Viszont a vízipipafan oldalon ellesett tipp alapján mágnessel teszteltem. Hát az egész csőhöz úgy ahogy van tapadt. :pascontent2: Most akkor mi az igazság? Mert itt így reklámozzák:
h ttp://www.vizipipawebaruhaz.hu/1012-30-50cm-es-pipak/1623-vizipipa-mya-qt-econo-32cm-zold
És még egy utolsó (sajnálom, ez az első pipám :happy1: ): elsőnek 2 öngyulladós 3 Kings szenet használtam. Teljesen elégett, csak hamu maradt (nyílván időnként lehamuztam a felesleget) de a shiazo nem teljesen hófehér, még illatozik. Gondolom kevés szén volt rajta (mégis hatalmas füstöt adott mellesleg 🙄 ) ezért szerintem nem használódott el teljesen. Ez még használható, vagy ki kell mosnom / főznöm és újraízesítenem majd?
Előre is nagyon-nagyon köszönöm a türelmes választ :super: (biztos idegesítő vagyok :rouge: )