Annyira nem nagy gond szerintem. Tömj bele ugyanabból a dohányból amit utoljára szivtál belőle.. 😀
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Annyira nem nagy gond szerintem. Tömj bele ugyanabból a dohányból amit utoljára szivtál belőle.. 😀
Elfogyott… :/
Amúgy a szeneket kéne csak elővadászni, a kerámiát már megoldottam 😀
Valakinek van tapasztalata Panorama 100g-os dohányokról?
Készítettem ma egy igen amatőr videót.De nemtudom,hogy feltegyem e ? Sztem senkinek nem tetszene 🙁 Meg kicsit szar a kép is :/
@Ricsi: Akkor ne tedd fel.
@Ricsi: Akkor ne tedd fel.
Igazából pont az ilyen videó kritikusok, véleménye érdekelne de majd a következőt !
Szerintem egy próbát megér 🙂 Attól függ mit teszteltél.
Őszintén szólva, már rég rossz ha valaki megkérdezi, hogy feltegye-e. 🙂 Fel kell tenni és figyelni a reakciót és tanulni a normális kritikákból.
Őszintén szólva, már rég rossz ha valaki megkérdezi, hogy feltegye-e. 🙂 Fel kell tenni és figyelni a reakciót és tanulni a normális kritikákból.
Jól mondod Syska, teljes mértékben egyet kell hogy értsek veled :alcool1:
Egyébként most egy új mix ötlött ki a fejemben: Dragon Fruit + 2 alma (ánizsmentes) + menta + a tartályban citromos víz. Majd ki fogom valamikor próbálni és írok hogy milyen 😀
Ha van egy kis szabad időd… (szeleppel ellátott) :intello:
[attachment=1280:kepatmeretezes_hu_100_4580.jpg]
Elkészül a közeljövőben egy első telós kamerás videó nem tré minőségű.Azt feltöltöm !
Szerintetek ez milyen szívócső?
Németeknél most nagy divat ez. Üveg markolata van és amúgy elég gyenge minőségű csöve. Márkát nem tudom, talán Shisha King vagy valami ehhez hasonló.
Németeknél most nagy divat ez. Üveg markolata van és amúgy elég gyenge minőségű csöve. Márkát nem tudom, talán Shisha King vagy valami ehhez hasonló.
Nem Egeglass?
Nem tudom biztosan megmondani. Csak rémlik, de lehet tévesen.
Nem tudom biztosan megmondani. Csak rémlik, de lehet tévesen.
Szerintem az lesz. Náluk az a nagyon népszerű.
Németeknél de Osztrákoknál is divat a sok üveg cucc…Egeglas a márkássabb….
Ez az Egeglas lesz. Hasonlít a Kaya Wave-re, az nekem jobban bejön.
Mikor lesz az idei találkozó? 😛
Mikor lesz az idei találkozó? 😛
Naaagyon jó kérdés, de lassan lesz rá időm is talán. 🙂
Az a cső szerintem hazilag készült. Egeglassnak jobb csövei vannak mondjuk altalaban silicon slag. Ez valami kombináció. Amugy nalunk is van már ilyen cső csak meg nem fényképeztünk. Hamarosan fent lesz a webshopon. Üveg vége silikon slag.
Az a cső szerintem hazilag készült. Egeglassnak jobb csövei vannak mondjuk altalaban silicon slag. Ez valami kombináció. Amugy nalunk is van már ilyen cső csak meg nem fényképeztünk. Hamarosan fent lesz a webshopon. Üveg vége silikon slag.
Sőt, Julyano ki is próbáltad:)Megörökítettük:)
Utána néztem ennek az üveg markolatos vizipipa szívócsőnek, mely a németeknél nagy népszerűségnek örvend. Egy linkel tudok segíteni ennek beszerzésében, igaz véleményem szerint elég drága 1 szívőcső, mert minden alkatrészét külön-külön kell megvenni hozzá, legalábbis ahogy ezen az oldalon láttam.
https://www.wasserpfeife-shisha.com/index.php?cat=444&page=2
Am. még mindig keresek phunel kerámiákat, esetleg akinek van felesleges eladó darab az írhatna 1 PÜ-t. 😛
Az lehetséges, hogy egy postai úton küldött csomag nem érkezik meg 2 nappal a feladás után?
Nos…legújabb vizipipa cső költeményem: Hookah Pro Classic Palace Long! :intello:
(A háttérben disznókkal…) :happy1:
Sziasztok.
Egy nagyon jó barátomtól kaptam ajándékba ezt a gyönyörű Mya pipát,ez valami régebbi széria lenne a Mya pipák közül? Nemigen láttam eleddig ilyen szépséget.
A szelep az nem a sajátja, az hiányzik róla, az aladinomét kapta kölcsönbe.
Na, mit találtam vaterán :happy1: Szerintem ez egy Aladin Obeliszk pipa lesz, igazi ritkaság:) De hogy ha ezt 35000Ft-ért megveszik…. :0
Na, mit találtam vaterán :happy1: Szerintem ez egy Aladin Obeliszk pipa lesz, igazi ritkaság:) De hogy ha ezt 35000Ft-ért megveszik…. :0
Szerintem csak simán ien színű.Más országokban lehet iet kapni. :langue2:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.