A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #96966
    ricsike
    Felhasználó
    Ricsi
    • Hozzászólás: 64

Ajánlom figyelmedbe egy több csöves,aladin vízipipa megvételét,és a vizipipawebaruhaz.hu-ról a President mosható szívócsövet,és a Vortex kerámiát,vagy a simát(alapot)!

Szerintem ez egy tökéletes kis párosítás,és 20 ezer forintból kiis jössz!

, Hozzászólás ID: #96967
    pzolee
    Felhasználó
    Élményfürdő
    • Hozzászólás: 2

Köszönöm a tanácsokat! Gyorsak és hasznosak voltak, le a bukkantóval előttetek! 😉 Én is a phunnelra gondoltam tesztek alapján. Remélem sikerül vmelyik bolttal megegyeznem egy jutányos egyedi kit-en, bár nem szeretnék a minőség rovására garasoskodni. Gond az, hogy nem csak magamnak veszem és mint tudjuk közös lónak… :/

Ez az eldobható Minamar cső mennyi idő után eldobható? Szerintetek egy phunnel shiazo töméshez elegendő egy fél-fél 50 cm-es belga szén?

, Hozzászólás ID: #96968
    vpaladin
    Felhasználó
    vpaladin
    • Hozzászólás: 370
    'Élményfürdő' írta korábban:

Köszönöm a tanácsokat! Gyorsak és hasznosak voltak, le a bukkantóval előttetek! 😉 Én is a phunnelra gondoltam tesztek alapján. Remélem sikerül vmelyik bolttal megegyeznem egy jutányos egyedi kit-en, bár nem szeretnék a minőség rovására garasoskodni. Gond az, hogy nem csak magamnak veszem és mint tudjuk közös lónak… :/

Ez az eldobható Minamar cső mennyi idő után eldobható? Szerintetek egy phunnel shiazo töméshez elegendő egy fél-fél 50 cm-es belga szén?

Ami az én barátomnak van az már túlvan 60 tömésen (és mindíg hurcoltuk a pipával). :alcool1:

, Hozzászólás ID: #96969
    SteadyMan
    Felhasználó
    SteadyMan
    • Hozzászólás: 508
    'Élményfürdő' írta korábban:

Sziasztok!

Kocsmatulajdonos vagyok vidéken, és az új dohányzási törvény után elhatároztam, hogy törzsvendégeimnek (és magamnak) beruházok egy vízipipára. Shiazo ásványokat fogok főként használni a törvény miatt. Teljesen kezdő vagyok, de az ajánlott irodalmat elég jól kiveséztem a neten. Arra jutottam, hogy vmi nagyobbat veszek 3 csővel, mert nagyobb társaságok fogják szinte mindig használni. Szempont továbbá a mosható cső lenne. A kérdésem az, hogy lehet vízipipát venni original mosható csövekkel? Mert külön minimum 4000FT és hát jobb lenne már eleve úgy venni. Továbbá milyen kerámiát ajánlotok shaizo kövekhez?

Thx!

Szia!

Olvasva a kérdéseidre adott válaszokat, megerősítem én is, hogy nagyobb társaságok kiszolgálásához Phunnel kerámiát vegyél, vagy Vortex-et. Nekem van mind a kettő (Tangiers Phunnel, Vortex) de vettem még egy Alien Mini Phunnelt is, ha egyedül pipázom, a gazdaságos dohányfelhasználása miatt.

A több csöves pipa egy másik kérdés:

Nem biztos, hogy abban kellene gondolkodnod. Amennyiben olyat tudsz venni, amelyben lezáró szelepek vannak a csövek csatlakozásánál, akkor az lehet egy jó választás, mert egyébként amikor valaki éppen szívja a pipát, a többieknek be kell fogniuk a saját csövük végét egy hagyományos szívócső csőcsatlakozásnál. Ez macerás több embernél, saját baráti kör tapasztalatai alapján mondom. (Szólni a másiknak, direkt szivatás, stb. stb.)

Lehet, hogy jobban jársz, ha veszel egy jó minőségű egy csöves pipát (KM, Aladin, stb.) egy prémium mosható csővel, (HookahPro Long, Nammor, Razan) és ehhez veszel vagy több cserélhető szívócső fejet, vagy egy marék eldobható műanyag szipkát a csővégre.

Én az utóbbit javaslom. Hogy miért? Mert higienikusabb benyomást kelt a vendégeidben (és az is), ha ők bontják fel a SAJÁT szipkájuk tasakját és illesztik mindig a cső végére, ha rájuk kerül a sor a pipázás során. [ És a végén még haza is vihetik 🙂 ]

Hidd el, ez sokkal jobban működik, mintha mindenki tartja a saját csövét, akkor is, ha már nem akarja szívni, vagy eszi-iszik. Amúgy is van egy össszekovácsoló ereje a cső átadásnak, és az éppen soros pipázó figyelésének.

Remélem tudtam segíteni, üdv: SteadyMan

, Hozzászólás ID: #96970
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

Hölgyeim és Uraim, tisztelt Zsűri!

Igaz még csak év elején járunk, de én úgy érzem, megtaláltam a világ legfölöslegesebb vízipipa kiegészítőjét vagy a legbutább tulajdonosát. 🙂

A rekeszizmom nagy örömére, bemutatnám a …..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

..

.

.

.

MELEGÍTHETŐ VÍZIPIPÁT! 😀

Hát az agyam eldobtam, amikor ezt megláttam. 😀 Nézzük csak meg jobban a melegítőt!

Csak nekem jött az az ötletem, hogy ez egy szénizzító, amibe véletlenül belefér az üvegtartály alja? 😀 😀

Aki szeretné, az Vaterán megtalálja.

, Hozzászólás ID: #96971
    snake
    Felhasználó
    Snake
    • Hozzászólás: 144

Pont tegnap néztem a vaterát… és én is elképedve néztem….XD nekem a hideg füst jobban bejön..XD

, Hozzászólás ID: #96972
    ricsike
    Felhasználó
    Ricsi

Veszek kettőt,és vizipipázás közben ráteszem a lábam !:D

Legjobb talpmelegítő !!!! xD

, Hozzászólás ID: #96973
    shishaman96
    Felhasználó
    Shisha-man-96
    • Hozzászólás: 382

De legalább értelmesen választanak dohányt. Nakhla 2 alma befigyelt 😀

Amúgy a másik az milyen ?? Rózsa? vagy valami más? Légyszi segítsetek ki.. :siffle:

, Hozzászólás ID: #96974
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Ugyan olyan 2almás Nakhla, csak fordítva van a doboz. 😉

, Hozzászólás ID: #96975
    shishaman96
    Felhasználó
    Shisha-man-96
    • Hozzászólás: 382
    'sYska/!/' írta korábban:

Ugyan olyan 2almás Nakhla, csak fordítva van a doboz. 😉

:gene: :rouge: Oké. Köszi szépen 😀 :gene:

, Hozzászólás ID: #96976
    szabo mate
    Felhasználó
    Dsürge
    • Hozzászólás: 59

-EPIC FACEPALM-

Most komolyan, mi ez a vízmelegítős megoldás? :huh: Hát nóóóórmális? Talán valami olyasmi lehetett az indíttatás, hogy így a meleg füsttel olyan, mintha cigit szívna, legalábbis jobban visszaadja a cigi érzetét. Mást nem nagyon tudok elképzelni. De a cucc szénizzítónak jó lehet. :malin2:

, Hozzászólás ID: #96977
    altair
    Felhasználó
    Altair
    • Hozzászólás: 80

Sziasztok! A problémám a következő lenne: 47-es Top Mark pipának a szelepgolyója nem akar kijönni, így alig tud forogni, és a füstöt sem engedi ki. Mit javasoltok, mivel és hogyan szedjem ki úgy, hogy visszahelyezés után normálisan működjön? (próbáltam fogóval, szilikon szprey-el,fújni, de nem adta meg magát)

, Hozzászólás ID: #96978
    vpaladin
    Felhasználó
    vpaladin
    'Altair' írta korábban:

Sziasztok! A problémám a következő lenne: 47-es Top Mark pipának a szelepgolyója nem akar kijönni, így alig tud forogni, és a füstöt sem engedi ki. Mit javasoltok, mivel és hogyan szedjem ki úgy, hogy visszahelyezés után normálisan működjön? (próbáltam fogóval, szilikon szprey-el,fújni, de nem adta meg magát)

Gumi kalapács? (esetleg fém) :happy1:

, Hozzászólás ID: #96979
    altair
    Felhasználó
    Altair
    'vpaladin' írta korábban:

Gumi kalapács? (esetleg fém) :happy1:

És azzal mire megyek? :triste1:

, Hozzászólás ID: #96980
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Szétverheted az egészet. 😀

A beragadt szelepgolyó mellé beütsz egy erősebb tűt. Az szerintem kimozdítja.

, Hozzászólás ID: #96981
    vpaladin
    Felhasználó
    vpaladin
    'Dsürge' írta korábban:

-EPIC FACEPALM-

Most komolyan, mi ez a vízmelegítős megoldás? :huh: Hát nóóóórmális? Talán valami olyasmi lehetett az indíttatás, hogy így a meleg füsttel olyan, mintha cigit szívna, legalábbis jobban visszaadja a cigi érzetét. Mást nem nagyon tudok elképzelni. De a cucc szénizzítónak jó lehet. :malin2:

Szerintem csak simán rá tette a rezsóra a vízipipát és ennyi, ez még nem jelenti azt, hogy a vizet is szokta vele melegíteni, de ha tényleg a vizet melegíti vele akkor meg gratulálok az idétlen ötletéhez. :happy1: :triste1:

, Hozzászólás ID: #96982
    vpfdani96
    Felhasználó
    vpfdani
    • Hozzászólás: 65

Hát ennek tényleg nincsen semmi értelme,mert hát ugyanugy kell szén meg minden a meleg füst meg egy hülyeség szerintem mert hát tényleg meelg viznél több esélye van hogy megég dohány meg kaparó ize lehet. A legjobb a jó hideg víz.:)

, Hozzászólás ID: #96983
    gyuresz81
    Felhasználó
    Gyuresz
    • Hozzászólás: 22

sYska jól beszél… 😀

Haverom pipájával is ez volt a gond, de a Kombinált fogónak nem bírt ellenálni, és miután megreszeltem kicsit a golyót tökéletesen müxik. 😉

, Hozzászólás ID: #96984
    ricsike
    Felhasználó
    Ricsi

Beragadt a szeleped ?Horst Fuchst a te embered.Van neki minden jója,szelepgolyó lazítója. 😀

Harapófogóval,kicsit agresszívabban ess neki !

, Hozzászólás ID: #96985
    franciskaneni
    Felhasználó
    franciskanéni
    • Hozzászólás: 369
    'Snake' írta korábban:

Ha lehet ne nyilvánosan adj választ….

Meg nem ott kéne megbeszélni , hanem PL ebbe a topicba.

, Hozzászólás ID: #96986
    altair
    Felhasználó
    Altair

Probléma megoldva, forrasztópáka, aztán kiböktem a golyót, majd egy kis forrasztóón segítségével vissza lett téve a helyére. Jobb, mint új korában. :cote:

, Hozzászólás ID: #96987
    snake
    Felhasználó
    Snake
    'franciskanéni' írta korábban:

Meg nem ott kéne megbeszélni , hanem PL ebbe a topicba.

Szerintem meg nem, mert nem megbeszélni akartam, hanem írtam egyetlen egy db választ! És reméltem megérti. OK?

, Hozzászólás ID: #96988
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Szerintem meg úgy is én döntöm el. 😉 Használjátok a jelent-gombot ha valamit nem oda vagy helyénvalónak hisztek.

Töröltem a hsz-eket onnan, valóban nem ott kéne kérdezgetni. Erre van a privát üzenet.

Főleg, hogy 250g-os AF-eket már törvénytelen árusítani.

, Hozzászólás ID: #96989
    snake
    Felhasználó
    Snake

Szerintem meg úgy is én döntöm el. 😉 Használjátok a jelent-gombot ha valamit nem oda vagy helyénvalónak hisztek.

Töröltem a hsz-eket onnan, valóban nem ott kéne kérdezgetni. Erre van a privát üzenet.

Főleg, hogy 250g-os AF-eket már törvénytelen árusítani.

Ez OK, de akkor ne az én hsz-emet emeleje ki a kollega… másrészt nyílván nem ok nélkül írtam oda, amit. pl gondolj az utolsó sorodra..

, Hozzászólás ID: #96990
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Tök8, hogy kiét emeli ki. Az offolás folytatása épp annyira kerülendő, ezért van a jelentés funkció. 🙂

, Hozzászólás ID: #96991
    snake
    Felhasználó
    Snake

Tök8, hogy kiét emeli ki. Az offolás folytatása épp annyira kerülendő, ezért van a jelentés funkció. 🙂

OK, kipróbálom XD 😀 Ne vedd sértésnek… 😀

, Hozzászólás ID: #96992
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Működik, ne izgulj. 🙂

, Hozzászólás ID: #96993
    ricsike
    Felhasználó
    Ricsi

Nah akkor most én fordítok egy nagyot…

Kedves Fórum(kocka) társaim 😀

Valameikőtök adjon nekem tippet mien számítógépes játékot nyomassak …. nagyon nicns ötletem..

Call Of Duty kipergetve (Multizok is)

GTA-k Kipergetve (Multizok is )

Rally-s autós motoros játékok kipergetve

Medal of Honor és Brother in Armsok szintén…

Nincs ötletem basszus kérlek segítsetek !!!!!

, Hozzászólás ID: #96994
    vpaladin
    Felhasználó
    vpaladin

Syms, euro truck simulator, microsoft flight simulator vagy esetleg a wow. Hirtelen ezek jutottak az eszembe.

, Hozzászólás ID: #96995
    vpfdani96
    Felhasználó
    vpfdani
    • Hozzászólás: 65

Cs 1.6 még esetleg de van 1 jobb ötletem: pipázz! 🙂

Most minden kedves pipásnak aki beteg és nem megy iskolába mint én annak jó alvást és este jó pipázást kívánok!! :DD :alcool1:

30 bejegyzés megtekintése - 14,851-14,880 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.