” A vizipipát elkezdtem annó ,
epres dohány volt akkor a
frankó , belgával toltam
akkor még nagyon , cocobrico
felváltja majd vajon ? “
Mikre képes egy finom El nefes Grapefruit :happy1:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
” A vizipipát elkezdtem annó ,
epres dohány volt akkor a
frankó , belgával toltam
akkor még nagyon , cocobrico
felváltja majd vajon ? “
Mikre képes egy finom El nefes Grapefruit :happy1:
Ez az új HP Deluxe cső nagyon hasonlít a már jóval korábban Moldy által gyártott extra hosszú markolatú, fekete szívócsövére. Amúgy nem tartom rossznak, biztos van olyan jó, mint az elődje a Classic Long, bár ez a modernebb dizájn nekem nem jön be annyira. Jobban ragaszkodok a tradicionális külsőhöz, de biztos vagyok benne, hogy minőségében ez is ugyanolyan jó. 🙂
A sima Razan stílusa is elég modern. 🙂 Ez a cső nekem sem nyerte el a külsejével a tetszésem, amíg nem tudom kipróbálni addig azonban nem mondok rá semmit.
Legalább a a szivacsot nem kell takarítani. 😀
sziasztok. kb 2 hete vettem egy Nammor szívócsövet. kimostam kétszer, de még mindig műanyag szaga van. citromos lével mostam ki. van valami ötletetek? (nem veszek olyan külön mosószert ami ehhez jó. anélkül van valami lehetőség?) köszi
A citromlé-szódabikarbóna, vagy ecet-szódabikarbóna kombó elég jól szagtalanít. Amikor összeöntöd és pezseg, akkor lehetőség szerint mielőbb bele kellene juttatni a csőbe, majd hagyni 5-10 pecig úgy, hogy közben – a két végét váltogatva emelgetve – átjárja mindenhol.
És ezt esetleg igény szerint megismételni. Még így is lehet, hogy nem megy el teljesen a szag, de 1-2 használat és újabb öblítés azért már kiviszi.
Pár szép darab karácsonyra a Starbuzz-tól:
https://www.hookah-shisha.com/p-10259-starbuzz-dragon-savior-hookah.html
https://www.hookah-shisha.com/p-10263-starbuzz-heart-of-africa-hookah.html
https://www.hookah-shisha.com/p-10265-starbuzz-equinox-hookah.html
https://www.hookah-shisha.com/p-10269-starbuzz-neutrino-hookah.html
https://www.hookah-shisha.com/p-4341-mini-starbuzz-hookah.html
A 3., és a 4. kicsit Nargilemre emlékeztet….:siffle:
Nem kicsit koppincs. 🙂 Nem tudom mikor volt a kezembe Starbuzz katalógus. A dohányukkal meredeken ellentétben áll a pipáik minősége sajnos. =/
Sziasztok?
Két kérdésem lenne .
Az egyik a 10%-os kupponnál csak a felhasználonevem kell beirnom a megjegyzés rovatba ?
A másik az kicsit számomra nagyobb gond, mégpedig vettem febr 28.án egy 82 cm-es aladin pipát ,melyet minden alkalommal kimosom,de 2 -3 honapon bellül a tenyeremben maradt az üveg alja. Sebaj gondoltam elöfordul,majd rendeltem ujat , ami a mult héten ugyan ugy a kezemben maradt. A fiam augusztusban vett egy 85 cm-s aladin pipát és neki is az üveg be van repedve és ugyanott ahol az enyémek eltörtek. az alján van az a kiszélesedés,majd ahol visszaugrik ott törik el.
Mit tanácsoltok milyen üveget vegyek ami tartos?
Bezzeg a 45 cm-es noname pipám 2 éves és semmi baja pedig ő volt a legtöbbet használva. Köszi
Sziasztok?
Két kérdésem lenne .
Az egyik a 10%-os kupponnál csak a felhasználonevem kell beirnom a megjegyzés rovatba ?
A másik az kicsit számomra nagyobb gond, mégpedig vettem febr 28.án egy 82 cm-es aladin pipát ,melyet minden alkalommal kimosom,de 2 -3 honapon bellül a tenyeremben maradt az üveg alja. Sebaj gondoltam elöfordul,majd rendeltem ujat , ami a mult héten ugyan ugy a kezemben maradt. A fiam augusztusban vett egy 85 cm-s aladin pipát és neki is az üveg be van repedve és ugyanott ahol az enyémek eltörtek. az alján van az a kiszélesedés,majd ahol visszaugrik ott törik el.
Bezzeg a 45 cm-es noname pipám 2 éves és semmi baja pedig ő volt a legtöbbet használva. Köszi
Igen a felhasználónevet kell a megjegyzéshez írni, a tartályproblémára nemtudok megoldást.
Sziasztok?
…
Hello!
Igen, megjegyzésbe a fórumos neved szerepeljen.
Ami tartó az a Bohémia kristályüveg tartály. Abból még egyről se hallottam volna, hogy megrepedt. 🙂
Na akkor figyelj!
A JUMBO ÜVEGEMET SIKERÜLT ELREPESZTENEM!!!:snif:
Teljesen saját hibás volt a dolog, és a túl szűk tömítés okozta, mert szerettem volna, ha a KM nem instabil kicsit sem a tartályban.
Nem arra van tervezve, hogy folyamatosan feszítse a túlméretezett tömítés.
Így jártam….:-/
Sziasztok!
Vizipipa vásárlás okán találtam erre a fórumra, így lehet, hogy mások számára talán egyértelmű dolgokra is rákérdezek.
Az első kérdésem, hogy az egy csöves vagy több csöves pipák előnyösebbek-e. A várható használatról annyit, hogy bulik alkalmával többen is használnánk, de nem ez a jellemző. Köszi!
Sziasztok!
Vizipipa vásárlás okán találtam erre a fórumra, így lehet, hogy mások számára talán egyértelmű dolgokra is rákérdezek.
Az első kérdésem, hogy az egy csöves vagy több csöves pipák előnyösebbek-e. A várható használatról annyit, hogy bulik alkalmával többen is használnánk, de nem ez a jellemző. Köszi!
Szia Kriszta!
Minden válaszodra kaphatsz választ:
1. Ha itt böngészgetsz a topicocban
2. Ha elolvasod ezt: https://www.vizipipablog.com/kategoria/media/ebook-media /először be kell jelentkezned!/
Amennyiben ezek után is marad megválaszolatlan kérdésed, mindenki nagyon szívesen válaszol!
Sziasztok!
Köszönöm a javasolt linket! Találtam hasznos tanácsokat, bár az internetes vásárlástól óva int az írás, de bízom benne, hogy jól döntök. A szipkáról nem találtam olyan infót, hogy a csőbe, vagy a csőre helyezhető a praktikusabb.
Köszi!
sYska szerinted mennyire jó pipa a Nargilem NPS. Most gondolkozom a vásárlásán. Illetve te melyik fajta kerámiát ajánlanád hozzá. én a videóid alapján mini Phunnel- re gondoltam.
sYska szerinted mennyire jó pipa a Nargilem NPS. Most gondolkozom a vásárlásán. Illetve te melyik fajta kerámiát ajánlanád hozzá. én a videóid alapján mini Phunnel- re gondoltam.
Nagyon jó pipa a Nargilem NPS, életre szóló darab. Csak vigyázni kell rá, mert hát költséges. 🙂 Kerámiából phunnel-ek közül egyiket ajánlom, február – március végétől lesz Sahlar. 😉
Nézzétek meg Facebook oldalunkat, mivel lélegzetelállító fotókat teszünk fel! ->
Igazi vízipipa fanatikus vigyázzanak az szívükre és könnyeikre! 🙄
Hali!
Fél éve kapott Mya pipám második tömése jön! (Km mellett nem volt kedvem mással füstölögni)
Remélem jobb lesz mint a tegnapi.. Nem tudom hogy van ez de az első pár tömés sose jön össze egy új pipánál! Az új pipákat szerintetek is be kell kicsit “járatani”, hogy szép ízeket kapjunk? Vagy csak én bénázok mindig!
Amúgy Social Smoke-Cola ízzik. Nem egy 10 pontos dohány maradjunk ennyiben.
Üdv
Hali!
Fél éve kapott Mya pipám második tömése jön! (Km mellett nem volt kedvem mással füstölögni)
Remélem jobb lesz mint a tegnapi.. Nem tudom hogy van ez de az első pár tömés sose jön össze egy új pipánál! Az új pipákat szerintetek is be kell kicsit “járatani”, hogy szép ízeket kapjunk? Vagy csak én bénázok mindig!
Amúgy Social Smoke-Cola ízzik. Nem egy 10 pontos dohány maradjunk ennyiben.
Üdv
Úgy gondolom, össze kell szokni a pipával. Ez szerintem mindegyikre igaz, legalább is én így tapasztaltam.
Jó pipázást!
Békés,Boldog, Vízipipafüstben gazdag Karácsonyt minden tisztelt fórumtag társamnak! :fleur1:
[attachment=1259:mikulas_lanyok.jpg]
Viszont mindenkinek kellemes ünnepeket!
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek, jó étvágyat a vacsorához és bő füstöt az esti pipázáshoz! Úgy döntöttem, hogy ma kivételesen nem karácsonyi mixet fogok tömni, hanem egy Golden Al Fakher szőlőt, ami szintén méltó az ünnephez! 🙂
Angyalszárnyon pihelebben, Kiscsengő szól, szellő röppen. Kívánok sok szeretetet, Boldog, békés, szép ünnepet!:ange:
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! 🙂
Boldog karácsonyt és bő füstöt! 😉
Szellemes Karácsonyt!
Elemes zseblámpát, világító matracot,
Bort, búzát, békességet,
Bő füstü Al Fakhert
Tűlevelű lóherét
és Békés Boldog Szentestét!
Mindenekelőtt én is kellemes ünnepeket kívánok mindenlinek! :ange:
Nem rég fejeztem be egy tömés Al Sultan – Cinnamon/Fahéj-(a)t .. Nagyon finom! :coeur: :coeur:
Megkérdezhetem, hogy ennek a dohánynak mennyire erős az íze? Az intenzívebb, vagy a lágyabb dohányok közé tartozik?
Előre is köszönöm.
Mindenekelőtt én is kellemes ünnepeket kívánok mindenlinek! :ange:
Megkérdezhetem, hogy ennek a dohánynak mennyire erős az íze? Az intenzívebb, vagy a lágyabb dohányok közé tartozik?
Előre is köszönöm.
Szerintem elég intenzív az íze. Én az intenzívebb dohányok közé sorolnám.. de nem próbáltam még másik márkából a fahéjat.
Az tömés elején nem lehetett annyira érezni az ízét, de amikor jött a füst rendesen akkor nagyon édes, és tömény fahéj íz jött. Kicsit olyan volt mint a cukrozott fahéj a tejbegríz tetején. 😀 Az íz megközelítőleg 50percig, 1 óráig volt nagyon intenzív. Viszont utána nagyon hamar elkezdett “romlani”. Kevesebb lett a füst is, bár nem sokkal, és az íz sem volt már olyan intenzív. Még utána is lehetett érezni azt a jellegzetes fahéj ízt de nem volt erős.
Szerintem a kedvenceim között lesz. 😀
Megemlíteném, hogy nagyon friss 11/2011 a gyártási dátum.
Ha “elfogyasztom” a 2. tömést is akkor írok róla egy tesztet is.
….
Előre is köszönöm.
Az Al Sultan dohány márka témájában ( https://vizipipaforum.com/topic/4385-al-sultan/ ) nehéz lett volna feltenned a kérdésed? Akkor még talán hasznos is lett volna.
A dumaládába olyan dolgokat írjunk már, amik máshova nem illenek! (vagy ha nem tudjuk, hova illene)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.