Köszönöm a segítséget! Neten rendeltem a pipát, ezért meglepődtem mikor összeraktam. Először nem is tűnt fel, de amikor gondosabban szemügyre vettem a test részeit, akkor ez az 1 “hiba” eléggé feltűnő volt. Am. már tömtem 1-et és semmi hibát nem véltem felfedezni, ez a kis szépséghiba pedig nem befolyásolja a működését, mint ahogy Syska is leírta. 🙂
Re: Syntax
Mivel a Nargilem (legjobb tudomásom szerint) szinte mindenhol menetes, így feltételezem, hogy a központi cső is menetesen csatlakozik a testbe. Próbáld szétcsavarni és utána összecsavarni párszor, mert lehet több irányt is visz a menet. Hasonló problémám volt az Aladin Evo Zebrámmal, mert ugye menetesen csatlakozik az is a tartályhoz, mint a Nargilem és elég ferde volt amikor összeraktam, de egy dupla “tömítés” megoldotta az egyenetlenséget. Amúgy német minőség ide-oda.. mindenben vannak gyengébb vagy kevésbé megmunkált darabok. Ha személyesen vetted akkor jobban kellett volna figyelni :/ Ha pedig neten akkor érthető és jogos az aggodalmad. Ha nagyon zavar és neten rendelted akkor próbáld meg a webshoppal felvenni a kapcsolatot, hogy hajlandók e a cserére vagy sem. Persze ehhez szinte teljesen használatlanul kell Neked is visszaszolgáltatnod a testet. Élvezeti értékéből nem von le semmit sem, plusz az NP450 amúgy is mintás tartályú, ami elviszi a figyelmet. Helyedben tennék rá egy nagyot és tömném is az első tömésemet.
Az, hogy kiadsz 15 EFt-t egy minőségi pipáért és cserébe ezt kapod, szerintem baromság, mert ugye aki vízipipázik az a minőséget a tartósságban és az élvezeti értékben fogalmazza meg.