A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #96756
    syntax
    Felhasználó
    SyNtAx
    • Hozzászólás: 43

Köszönöm a segítséget! Neten rendeltem a pipát, ezért meglepődtem mikor összeraktam. Először nem is tűnt fel, de amikor gondosabban szemügyre vettem a test részeit, akkor ez az 1 “hiba” eléggé feltűnő volt. Am. már tömtem 1-et és semmi hibát nem véltem felfedezni, ez a kis szépséghiba pedig nem befolyásolja a működését, mint ahogy Syska is leírta. 🙂

'DajDaj' írta korábban:

Re: Syntax

Mivel a Nargilem (legjobb tudomásom szerint) szinte mindenhol menetes, így feltételezem, hogy a központi cső is menetesen csatlakozik a testbe. Próbáld szétcsavarni és utána összecsavarni párszor, mert lehet több irányt is visz a menet. Hasonló problémám volt az Aladin Evo Zebrámmal, mert ugye menetesen csatlakozik az is a tartályhoz, mint a Nargilem és elég ferde volt amikor összeraktam, de egy dupla “tömítés” megoldotta az egyenetlenséget. Amúgy német minőség ide-oda.. mindenben vannak gyengébb vagy kevésbé megmunkált darabok. Ha személyesen vetted akkor jobban kellett volna figyelni :/ Ha pedig neten akkor érthető és jogos az aggodalmad. Ha nagyon zavar és neten rendelted akkor próbáld meg a webshoppal felvenni a kapcsolatot, hogy hajlandók e a cserére vagy sem. Persze ehhez szinte teljesen használatlanul kell Neked is visszaszolgáltatnod a testet. Élvezeti értékéből nem von le semmit sem, plusz az NP450 amúgy is mintás tartályú, ami elviszi a figyelmet. Helyedben tennék rá egy nagyot és tömném is az első tömésemet.

Az, hogy kiadsz 15 EFt-t egy minőségi pipáért és cserébe ezt kapod, szerintem baromság, mert ugye aki vízipipázik az a minőséget a tartósságban és az élvezeti értékben fogalmazza meg.

, Hozzászólás ID: #96757
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    'Franciskanéni' írta korábban:

Syska: Mivel te szereted a mentát , és van is róla tapasztalatod , ezért: Te melyik doháyból ajánlod a mentát ?Megvagyok fázva stb.. gondoltam rendelek valamilyen dohányból , hátha attol jó lesz.

Melyik márkából ajánlod? Természetesen amit megtudok Szk-ból venni 🙂

Bisan menta, na az “tísztíccsa” az orrod majd. 🙂 Vagy Nakhla Mizo málna.

, Hozzászólás ID: #96758
    franciskaneni
    Felhasználó
    franciskanéni
    • Hozzászólás: 369

Értem köszönöm ! 🙂

A serbetli mentáról tudsz valamit írni esetleg ?

, Hozzászólás ID: #96759
    hookah231
    Felhasználó
    immobear
    • Hozzászólás: 458
    'sYska/!/' írta korábban:

Bisan menta, na az “tísztíccsa” az orrod majd. 🙂 Vagy Nakhla Mizo málna.

Málna?! 😀

, Hozzászólás ID: #96760
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255
    'immobear.' írta korábban:

Málna?! 😀

Mentát szeretett volna írni, csak nagy málna fan!:roll:

, Hozzászólás ID: #96761
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    'Franciskanéni' írta korábban:

Értem köszönöm ! 🙂

A serbetli mentáról tudsz valamit írni esetleg ?

A serbetli menta ilyen tejes, lágy ízű.

u.i.

Igen, mentát akartam írni csak málna lett belőle. 😀

, Hozzászólás ID: #96762
    franciskaneni
    Felhasználó
    franciskanéni

Köszönöm az információkat , akkor veszek is , hát ha segít ! 🙂

, Hozzászólás ID: #96763
    syntax
    Felhasználó
    SyNtAx

Szerintetek 40g Szofi dohány elég lesz 1 üveg elements ízesítőhöz vagy vegyek még 1-et?

, Hozzászólás ID: #96764
    franciskaneni
    Felhasználó
    franciskanéni

Én mikor csináltam cigaretta dohányból akkor 1 üveg ízesítőt nem öntöttem rá , mert kevés volt a dohány . Viszont az nem 40g volt hanem 25 vagy 35g sajnos nem emlékszem pontosan .

Szerintem a 40g hoz még marad egy kis ízesítő .

De akkor ugye azt többször ki kell mosni , hogy ne legyen erős , de ez le van írva a saját témájába 🙂

, Hozzászólás ID: #96765
    james
    Felhasználó
    James
    • Hozzászólás: 712
    'SyNtAx' írta korábban:

Szerintetek 40g Szofi dohány elég lesz 1 üveg elements ízesítőhöz vagy vegyek még 1-et?

Azt is megjegyezhetjük, hogy 40 g Elements dohány is tocsog 1 flakon ízesítőtől, úgyhogy tényleg felesleges másikat venni. 🙂

Amúgy közeleg a Karácsony, és a vásárlást még nem is, de az agyunkat már túráztathatjuk ajándékkal kapcsolatban. Valaki tervez közületek valami nagyobb pipás ajándékot magának/másnak? 🙂 Azon gondolkodtam, hogyha a Starbuzz “vonata” addigra befut, én lehet meglepem magam pár ízzel.

, Hozzászólás ID: #96766
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    'SyNtAx' írta korábban:

Elég lesz bőven, 40g félszáraz dohány kell 1 tubus elements-hez.

, Hozzászólás ID: #96767
    dajdaj
    Felhasználó
    DajDaj
    • Hozzászólás: 363

Ha egy mód van rá akkor ne cigaretta dohánnyal, hanem pipa dohánnyal készítsd el az Elementset! Ez azért is fontos mert a cigaretta dohány őröltebb, mint egy pipa dohány, ami ugye azt jelenti, hogy kisebb szálakra van vágva. Viszonyításképpen.. egy cigi dohány a vízipipa dohány maximum 1/10-ed vastagságát éri el, – és itt nem az “ágakra” gondolok – így esélyes a dohány víztartályba való leszívása mellett az is, hogy egyszerűen képtelen felszívni normális mennyiséget. A pipa dohány picit vastagabb, ami ebben az esetben csak előny lehet. Én anno Óbester pipa dohánnyal kísérleteztem és elég jó lett az eredmény, viszont rengeteget számít, hogy hányszor és milyen hőmérsékletű vízzel mosod ki az ízesítés előtt.

, Hozzászólás ID: #96768
    oreyus
    Felhasználó
    Oreyus
    • Hozzászólás: 529

https://bit.ly/vNlJKl

Bocsánatot kérek, hogy belinkeltem, azt hittem, hogy a tagjaink meg fogják nézni !!!

, Hozzászólás ID: #96769
    syntax
    Felhasználó
    SyNtAx

Bekevertem a dohányt. Az előző ilyen keverés kék Goldengate dohánnyal történt és a mai napig nagyon finom íze van. A melaszt szépen felszívta szóval azzal nincs gond :). 1-szer mostam meleg vízbe és 3-szor hidegbe. Csütörtökön majd leírom milyen lett. Már alig várom 😉

, Hozzászólás ID: #96770
    franciskaneni
    Felhasználó
    franciskanéni

Az utolsó mosásnál milyen színe volt a víznek?

Csak mert volt olyan nekem , hogy 3 x kimostam (gondolom nem jól mostam ki..) és még a végén elég barnás színe volt a víznek , de kinyomkodtam , megszárítottam és ráöntöttem .

Csak olyan erős lett , hogy . . . 😀

/ És ugyan ezzel a dohánnyal történt . /

, Hozzászólás ID: #96771
    syntax
    Felhasználó
    SyNtAx

Az első mosás után, melyet forró vízzel végeztem nagyon barna szinte kávé színű volt a víz. Utána következett 3-4 hidegvizes mosás. 4. után is elég barna volt a víz, de már sokkal világosabb volt az eredmény.

, Hozzászólás ID: #96772
    franciskaneni
    Felhasználó
    franciskanéni

🙂

Végül is én annyira nem bírom a nikotint , és lehet azért volt nekem erős , de azóta (1x csináltam cigi dohánnyal elements-et ) addig mosom amíg teljesen el nem tűnik a barnás szín .

, Hozzászólás ID: #96773
    vpaladin
    Felhasználó
    vpaladin
    • Hozzászólás: 370

Nekem 10. mosásnál is barnás volt a víz. 😀

, Hozzászólás ID: #96774
    dajdaj
    Felhasználó
    DajDaj
    • Hozzászólás: 363

Valakinek nincs valami infoja a Magyarországra érkező Starbuzz szállítmányról? Karácsonyra megajándékozhatom magam pár ízzel vagy sem?

, Hozzászólás ID: #96775
    stkdave93
    Felhasználó
    STKDave93
    • Hozzászólás: 2

Tud valaki valamit hogy van-e a WestEnd-ben vizipipás bolt?

Vagy esetleg más plázákban?

Családi karácsonyi bevásárlás lesz és gondoltam ha van bolt akkor benézek van némi elköltenivalóm 😀

Köszi a válaszokat. 🙂

, Hozzászólás ID: #96776
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

STKDave: Mellette 5 perc sétára van bolt, az oktogon felé. 🙂

A WestEnd-ben szerintem nincs rendes.

, Hozzászólás ID: #96777
    psychooo
    Felhasználó
    Psychooo
    • Hozzászólás: 41

WestEnd-ben a Cserépváros nevű boltban tudsz, 50 grammos dohányokat vásárolni, illetve vízipipa pótalkatrészeket.

, Hozzászólás ID: #96778
    hebdab
    Felhasználó
    hebdab
    • Hozzászólás: 364

Senkit nem szeretné(n)k befolyásolni, de ha már west-end, tényleg nem kell sokat menni és egy olyan helyen vásárolhatsz, ahol korrekt a kiszolgálás, a hozzáértés, van mindenből, amit csak szeretnél és ennek a fórumnak is megbecsült tagja:) ahogy Syska is írta, ott az SZK…

, Hozzászólás ID: #96779
    oreyus
    Felhasználó
    Oreyus
    • Hozzászólás: 529
    'hebdab' írta korábban:

Senkit nem szeretné(n)k befolyásolni, de ha már west-end, tényleg nem kell sokat menni és egy olyan helyen vásárolhatsz, ahol korrekt a kiszolgálás, a hozzáértés, van mindenből, amit csak szeretnél és ennek a fórumnak is megbecsült tagja:) ahogy Syska is írta, ott az SZK…

Én is voltam már a Szultán Kincseiben, gyors, kedves és korrekt kiszolgálásban volt részem !

Ebben teljesen egyetértek Hebdab tagunkkal !

A Szultán Centerben is voltam már, és szintén udvarias, gyors és korrekt kiszolgálás fogadott !

Az Szultán Centerben kapható áru pedig véleményem szerint pont annyit ér mint amennyibe kerül, és ugyanez igaz a Szultán Kincseire is->> többet fizetsz, de többet is kapsz érte !

Énszerintem azért nem szabad egy kategóriába sorolni a két boltot, mert nem azonos a célközönségük, ezért is nem versenytársai egymásnak ! / Két bolt, két célközönség… /

Szerintem a boltok jól mérlegelhetők az ott megvásárolható áruk ár/érték aránya alapján !

Javítsatok ki, ha tévedek, de én így látom !

Üdv: Oreyus

, Hozzászólás ID: #96780
    franciskaneni
    Felhasználó
    franciskanéni
    'Akoska60' írta korábban:

Aki szereti, annak igazán jó hír!

Ice Age 4!!!! 1012 Július 13.-án bemutató!

Addig is,itt egy kis előzetes:

https://www.youtube.com/watch?v=7u2aX7mG2NU&feature=share

1012 ?? 🙂

, Hozzászólás ID: #96781
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Bocsánat, 2012.-t szerettem volna írni.:pascontent2:

Már ki is javítottam.

, Hozzászólás ID: #96782
    franciskaneni
    Felhasználó
    franciskanéni

Gondoltam .

Csak gondoltam szólok .. 🙂

, Hozzászólás ID: #96783
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Vagy átírod 2012-re vagy i.e.1012-re. 😀

, Hozzászólás ID: #96784
    franciskaneni
    Felhasználó
    franciskanéni

Syska : A mizo mentának az ízén érződik ez a különleges valami , ami az illatán is ? Mert érződik rajta a mentolos illat , csak van még valami mellette , de nem tudom leírni , hogy mi az 🙂 , az ízén ez érződik ?

Bocsi , hogy megkérdezem csak érdekel , és kipróbálni csak Csütörtökön tudom 🙂

, Hozzászólás ID: #96785
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    'sYska/!/' írta korábban:

Vagy átírod 2012-re vagy i.e.1012-re. 😀

Tudtam, hogy nem hagyod ki!:langue2:

Már javítottam.

30 bejegyzés megtekintése - 14,641-14,670 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.