A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #96726
    zoli78
    Felhasználó
    zoli78
    • Hozzászólás: 377

Sziasztok!Végre elkészült az első lemeze kicsiny zenekaromnak :roll:, igaz csak EP, de mégis az első igazi eredménye annak, h zenélünk.Aki pesti, és szereti a metalt, az jöjjön el holnap a koncinkra, ott mutatjuk be.Temészetesen lesz más banda is.A pontos helyszínt, és egyebeket privátban szívesen megírom.Addig is jó füstölést.

, Hozzászólás ID: #96727
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

Te zoli78, a konci szót hanyagoljuk már. 😀 Amúgy meg videót linkelhetsz, de annak, hogy leírod, hogy lesz koncert (de azt nem, hogy hol és, hogy kik lépnek fel névről) annak sok értelmét nem találom. 🙂

, Hozzászólás ID: #96728
    shishaman96
    Felhasználó
    Shisha-man-96
    • Hozzászólás: 382

https://bit.ly/rD77t6

Ez 37cmes pipához való??

, Hozzászólás ID: #96729
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Elvileg ez a kicsi, tehát igen. Bár érdemes más véleményét is megvárnod, mert én ilyen plusz adapterekkel sose szórakoztam. 🙂

, Hozzászólás ID: #96730
    shishaman96
    Felhasználó
    Shisha-man-96

Rendben! Köszi! Nekem most kéne egy mert meglepem magam karácsonyra egy pipával és a mostaniból szeretnék 2csöveset csinálni.

, Hozzászólás ID: #96731
    serizawa
    Felhasználó
    Serizawa
    • Hozzászólás: 14

Sziasztok!

Decemberben szeretnék valami különlegest kínálni kedves ismerőseimnek.

Gondoltam egy karácsonyi dohány keverékre , milyen kombinációt tudtok ajánlani?

Az alap tervem az fahéjas dohány + mézes dohány de tovább nem tudom.

kreatív hozzászólásotokat szívesen fogadnám.

előre is köszönöm a segítséget ez ügyben!

, Hozzászólás ID: #96732
    franciskaneni
    Felhasználó
    franciskanéni
    • Hozzászólás: 369

Szia !

Van az Elements nek ilyen keveréke . Szerintem az is egy jó választás lenni 🙂 .

, Hozzászólás ID: #96733
    serizawa
    Felhasználó
    Serizawa
    'Franciskanéni' írta korábban:

Szia !

Van az Elements nek ilyen keveréke . Szerintem az is egy jó választás lenni 🙂 .

Köszönöm , arra már én is gondoltam. 🙂

Amit én szeretnék az kész ízesített dohányok keverése.

Mézes puszedli szerű ízhatást szeretnék elérni vele de nem tudom még mit rakjak a fenti felsorolt 2 dohány mellé, illetve melyik márkából lenne a legjobb , mert mindegyik márka más.

, Hozzászólás ID: #96734
    franciskaneni
    Felhasználó
    franciskanéni

Szerintem lehetne valami ilyesmi is:

csoki – méz – fahéj

A csokit Al sultan márkából tudom ajánlani , az nagyon finom ,legalábbis nekem nagyon bejött .

, Hozzászólás ID: #96735
    serizawa
    Felhasználó
    Serizawa
    'Franciskanéni' írta korábban:

Szerintem lehetne valami ilyesmi is:

csoki – méz – fahéj

A csokit Al sultan márkából tudom ajánlani , az nagyon finom ,legalábbis nekem nagyon bejött .

Köszi!

Al-Szultán csokim van de az inkább praliné csoki ízű. 🙁

, Hozzászólás ID: #96736
    dajdaj
    Felhasználó
    DajDaj
    • Hozzászólás: 363

Szívtam már többféle csokoládés dohányt, de egyik sem volt nálam mézeskalács jellegű. Egyedül az elements christmas special volt az amire azt mondom, hogy ez bizony mézeskalács jellegű 🙂 Esetleg én a helyedben próbálkoznék valami mézeskalács “fűszerkeverékkel” a dohányok mellé.

, Hozzászólás ID: #96737
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

Estleg próbáld ki ezt:

AF 2 alma+fahéj+szegfűszeg/darálva mindkettő/+kevés darált vanília rúd+Serbetli csokoládé

, Hozzászólás ID: #96738
    shishaman96
    Felhasználó
    Shisha-man-96

interneten találtam egy nakhla rajongóknak kitalált “karácsonyi” összeállítást.

Nakhla 2alma+Nakhla Cinnamon+ Nakhla Narancs esetleg aki szeretne az tegyen hozzá egy 'ág' szegfűszeget.. 😀

, Hozzászólás ID: #96739
    serizawa
    Felhasználó
    Serizawa

Köszönöm szépen az értékes válaszokat.

Decemberben próbálkozni fogok velük.

😀

, Hozzászólás ID: #96740
    franciskaneni
    Felhasználó
    franciskanéni

Most találtam , és Syska ezt neked ajánlják 🙂 https://bit.ly/v8Rg3d

, Hozzászólás ID: #96741
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Ehh… 😀

, Hozzászólás ID: #96742
    hebdab
    Felhasználó
    hebdab
    • Hozzászólás: 364

Tipikus divatpipás hülye gyerek:)mennyi lehet, 15-16?

, Hozzászólás ID: #96743
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

A kor csak egy dolog! A fiam 15 éves, de azért ennél már sokkal előrébb tart.

, Hozzászólás ID: #96744
    hebdab
    Felhasználó
    hebdab

Nyilván, hisz jó példát lát, nem azt, hogy ez a menő, hanem azt, hogy ez egy kultúra része:)

, Hozzászólás ID: #96745
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    'Akoska60' írta korábban:

A kor csak egy dolog! A fiam 15 éves, de azért ennél már sokkal előrébb tart.

Azért a megfelelő frizura még várat magára. 😀

, Hozzászólás ID: #96746
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Irigykedsz piszkosul, ugye??:langue2::happy1:

, Hozzászólás ID: #96747
    syntax
    Felhasználó
    SyNtAx
    • Hozzászólás: 43

Vásároltam a mai napon 1 Nargilem vizipipát. Ennyit a német minőségről lehet csak én jártam így miért is ne De a tartályba lógó csőnek a menetét olyan ferdén vágták bele,hogy ez valami förtelem :rougefaché:

, Hozzászólás ID: #96748
    syntax
    Felhasználó
    SyNtAx

Teendő? :S

, Hozzászólás ID: #96749
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Nekem is ilyen, a használhatóságát nem befolyásolja.

, Hozzászólás ID: #96750
    syntax
    Felhasználó
    SyNtAx

Értem. Eléggé bosszantó hogy kiadok 15 ezer forintot 1 “minőségi” pipáért és ezt kapom a pénzemért. 😀

, Hozzászólás ID: #96751
    franciskaneni
    Felhasználó
    franciskanéni

Gondolom én , ha vissza viszed ahonnan vásároltad ,és még ha normálisan el is mondod mi a probléma talán még ki is cserélik 🙂

, Hozzászólás ID: #96752
    franciskaneni
    Felhasználó
    franciskanéni

Syska: Mivel te szereted a mentát , és van is róla tapasztalatod , ezért: Te melyik doháyból ajánlod a mentát ?Megvagyok fázva stb.. gondoltam rendelek valamilyen dohányból , hátha attol jó lesz.

Melyik márkából ajánlod? Természetesen amit megtudok Szk-ból venni 🙂

, Hozzászólás ID: #96753
    dajdaj
    Felhasználó
    DajDaj

Re: Syntax

Mivel a Nargilem (legjobb tudomásom szerint) szinte mindenhol menetes, így feltételezem, hogy a központi cső is menetesen csatlakozik a testbe. Próbáld szétcsavarni és utána összecsavarni párszor, mert lehet több irányt is visz a menet. Hasonló problémám volt az Aladin Evo Zebrámmal, mert ugye menetesen csatlakozik az is a tartályhoz, mint a Nargilem és elég ferde volt amikor összeraktam, de egy dupla “tömítés” megoldotta az egyenetlenséget. Amúgy német minőség ide-oda.. mindenben vannak gyengébb vagy kevésbé megmunkált darabok. Ha személyesen vetted akkor jobban kellett volna figyelni :/ Ha pedig neten akkor érthető és jogos az aggodalmad. Ha nagyon zavar és neten rendelted akkor próbáld meg a webshoppal felvenni a kapcsolatot, hogy hajlandók e a cserére vagy sem. Persze ehhez szinte teljesen használatlanul kell Neked is visszaszolgáltatnod a testet. Élvezeti értékéből nem von le semmit sem, plusz az NP450 amúgy is mintás tartályú, ami elviszi a figyelmet. Helyedben tennék rá egy nagyot és tömném is az első tömésemet.

Az, hogy kiadsz 15 EFt-t egy minőségi pipáért és cserébe ezt kapod, szerintem baromság, mert ugye aki vízipipázik az a minőséget a tartósságban és az élvezeti értékben fogalmazza meg.

, Hozzászólás ID: #96754
    hebdab
    Felhasználó
    hebdab

DajDaj, ez szép volt:)

Kár, hogy nem csak ilyenek írogatnak,mint Te,összeszedett,helyesírási hibáktól mentes értelmes szöveg…

Gratulálok érte, komolyan mondom:)

, Hozzászólás ID: #96755
    dajdaj
    Felhasználó
    DajDaj

Köszönöm szépen Hebdab! Jól esik az elismerés, remélem mások is értékelik és akár ha kell akkor többször szerkesztve, helyesírási hibáktól mentesen írják le a gondolataikat. Emelné a színvonalat erősen! 🙂

30 bejegyzés megtekintése - 14,611-14,640 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.