A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #96546
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

randomhero

Sok boldog születésnapot!!:pompom:

, Hozzászólás ID: #96547
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414
    'Akoska60' írta korábban:

Végre már! Légy kicsit kemény!:winner:

Az a baj, hogy egy idoben pl. alkalmaztunk egy igen kemeny szurest, akkor viszont teljesen visszaesett a forum forgalma. Sajnos nehez megtalalni a tokeletes aranyt. Nagyon sokszor pl. van ertelme egy hsz-nak, az viszont helyesirasilag hagy maga utan kivetnivalot, ilyenkor vagy engedelyezi az ember es megy az elet a forumon, vagy nem, es akkor alig van valami… (azt meg gondolom mindenki megerti, hogy nem fogunk egyenkent minden hibat javitgatni…)

, Hozzászólás ID: #96548
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Természetesen nem várja senki, hogy lektor ként dolgozzatok. Azt viszont esetleg meg lehetne tenni, hogy a durva hibákat pirossal kiemelni, hogy okuljon belőle aki írta.

, Hozzászólás ID: #96549
    hookah231
    Felhasználó
    immobear
    • Hozzászólás: 458

Természetesen nem várja senki, hogy lektorként dolgozzatok. Azt viszont esetleg meg lehetne tenni, hogy a durva hibákat pirossal kiemelni, hogy okuljon belőle aki írta.

Bocsi, de nem hagyhattam ki! 😀 :diable:

, Hozzászólás ID: #96550
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Bocsánat, benéztem.:rouge:

, Hozzászólás ID: #96551
    hookah231
    Felhasználó
    immobear

Bocsánat, benéztem.:rouge:

Semmi probléma, bárkivel megesik! 😀

, Hozzászólás ID: #96552
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Pedig szoktam figyelni a dologra….

, Hozzászólás ID: #96553
    stamas
    Felhasználó
    estamas
    • Hozzászólás: 109
    'krampi' írta korábban:

Az a baj, hogy egy idoben pl. alkalmaztunk egy igen kemeny szurest, akkor viszont teljesen visszaesett a forum forgalma. Sajnos nehez megtalalni a tokeletes aranyt. Nagyon sokszor pl. van ertelme egy hsz-nak, az viszont helyesirasilag hagy maga utan kivetnivalot, ilyenkor vagy engedelyezi az ember es megy az elet a forumon, vagy nem, es akkor alig van valami… (azt meg gondolom mindenki megerti, hogy nem fogunk egyenkent minden hibat javitgatni…)

Sajnos ebből tisztán látszik – ami egyébként tudvalévő -, hogy az emberek nagyobb része nem tanulta meg a magyar helyesírást, legalább elnézhető/elviselhető szinten. Nem is ez a legnagyobb gond, hiszen nagy különbségek lehetnek szellemi képességek tekintetében egy-egy ember között. Az a fő gond, hogy a gyenge képességűek óriási többségben vannak.

Nyilván nem azokra gondolok, akik más anyanyelv után tanulták, tanulják a magyar nyelvet, sem azokra, aki pl. ékezet nélküli billentyűzetet használnak stb.

, Hozzászólás ID: #96554
    dozer23
    Felhasználó
    dózer23
    • Hozzászólás: 1069

Neeee :malin2: sultan center oldalán láttam most hogy 2500ft-onként kapsz 1 pontot és 30 pont után fél áron vehetsz “af pipát”… tiszta haszon :hehe:

, Hozzászólás ID: #96555
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    'dózer23' írta korábban:

Neeee :malin2: sultan center oldalán láttam most hogy 2500ft-onként kapsz 1 pontot és 30 pont után fél áron vehetsz “af pipát”… tiszta haszon :hehe:

Nekik ez nagyon jó üzlet. 75000 ft-ért vásárolsz, akkor fél áron veheted meg az AF pipát, ami nem is olyan olcsó.

Komoly!!:roll:

Azt hiszik, hogy nem tud senki számolni?

, Hozzászólás ID: #96556
    james
    Felhasználó
    James
    • Hozzászólás: 712

Inkább nekik van egy kis zavaruk realitás terén. Nem tudom miből gondolták azt, hogy ki az aki 3 hónap alatt 75 ezer Ft-ért vásárol náluk, hogy fél áron vegyen AF pipát. 😀

, Hozzászólás ID: #96557
    porcika
    Felhasználó
    porcika
    • Hozzászólás: 431
    'Oreyus' írta korábban:

Szervusz Bandi !

Érdeklődnék, hogy a Nakhla banán mikori gyártmányú, és bontatlan csomagolású e, vagy ha bontott akkor a pontos súlya érdekelne !

Esetleg megköszönném, hogyha leírnád, hogy miért adod el !

A választ előre is köszönöm !

Üdv: Oreyus

Ezt szerintem privi-ben kellet volna megtenni , nem ?? 🙂

, Hozzászólás ID: #96558
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    'porcika' írta korábban:

Ezt szerintem privi-ben kellet volna megtenni , nem ?? 🙂

Jól látod!

'Oreyus' írta korábban:

Érdekes darab, de ha belegondolsz nem sok értelme van. Különben nagyon jó kis öntöző rendszer!!! Négy slagos!:happy1:Diable:

, Hozzászólás ID: #96559
    oreyus
    Felhasználó
    Oreyus
    • Hozzászólás: 529

Jól látod!

Érdekes darab, de ha belegondolsz nem sok értelme van. Különben nagyon jó kis öntöző rendszer!!! Négy slagos!:happy1:Diable:

Bocsánat, hogy belinkeltem, azt hittem erről szól a topik !

, Hozzászólás ID: #96560
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Ne kérj bocsánatot, erről szól az a topic, csak a négy slag tetszik nagyon, mint “szakkifejezés” .:happy1:

A másik mondat pedig a véleményemet tükrözi, nem ellened szól. Valóban esztétikus az a pipa, csak praktikus szempontból nem sok értelme van, ha végig gondolod.

, Hozzászólás ID: #96561
    shishaman96
    Felhasználó
    Shisha-man-96
    • Hozzászólás: 382

Hallot valaki a mai “Mária Valéri Hídfutásról”? Esetleg rajtam kívül részt vesz valaki ??

, Hozzászólás ID: #96562
    oreyus
    Felhasználó
    Oreyus

Ne kérj bocsánatot, erről szól az a topic, csak a négy slag tetszik nagyon, mint “szakkifejezés” .:happy1:

A másik mondat pedig a véleményemet tükrözi, nem ellened szól. Valóban esztétikus az a pipa, csak praktikus szempontból nem sok értelme van, ha végig gondolod.

Mivel a szaki szintem tizede sem a tiédnek, ezért szakmai vitába nem bocsájtkoznék !

Természetesen elismerem a tudásotokat, most is, mint ahogy eddig is, nem azzal van itt a gond, sőt azzal sosem volt, fejet hajtok, és mindig is fejet hajtottam szakmai tapasztalataitok előtt !

, Hozzászólás ID: #96563
    franciskaneni
    Felhasználó
    franciskanéni
    • Hozzászólás: 369

Lenne egy sony dcr hc 23-típusú kamerám .

Hogyan tudnám megcsinálni , hogy rátudjam a gépre kötni , és feltudjam másolni , amit felvettem a kamerával ??

Aki tudna segíteni , azt meg köszönném 🙂

, Hozzászólás ID: #96564
    james
    Felhasználó
    James
    • Hozzászólás: 712
    'Franciskanéni' írta korábban:

Lenne egy sony dcr hc 23-típusú kamerám .

Hogyan tudnám megcsinálni , hogy rátudjam a gépre kötni , és feltudjam másolni , amit felvettem a kamerával ??

Aki tudna segíteni , azt meg köszönném 🙂

Ha jól láttam, akkor az a kamera DV kimenetű, azaz kell a számítógépbe egy 1394-es Firewire kártya (a Sony ezt I.Link-nek nevezi) és ehhez egy kábel. Kártya és kábel már kapható 3-4 ezer Ft-ért is. Linkelek is egyet, hátha könnyebb lesz így:

Aztán ha megvan a csatlakozással a géppel, akkor számtalan programmal feltudod rakni, legegyszerűbb a Movie Maker

, Hozzászólás ID: #96565
    franciskaneni
    Felhasználó
    franciskanéni
    • Hozzászólás: 369

na itt van még egy kerámia tömés . . .

Mindenki csinál eggyet? eszem megál 😀

https://bit.ly/qDZwDz

, Hozzászólás ID: #96566
    shishaman96
    Felhasználó
    Shisha-man-96
    • Hozzászólás: 382

Nagy lehet, az unalom.. Vagy kevés a tanulnivaló!! 😀

, Hozzászólás ID: #96567
    hookah231
    Felhasználó
    immobear

Neki kivehető a szívóvége?

, Hozzászólás ID: #96568
    dozer23
    Felhasználó
    dózer23
    • Hozzászólás: 1069

Igen

, Hozzászólás ID: #96569
    hookah231
    Felhasználó
    immobear
    'dózer23' írta korábban:

Igen

Köszi! Igazából gondoltam, mert másik modellnél látszik a képen. 😀

, Hozzászólás ID: #96570
    oreyus
    Felhasználó
    Oreyus

Kérlek benneteket mesterek mondjatok nekem erről a pipáról egy véleményt, mert meg szeretném vásárolni !

https://bit.ly/mRV1z4

Előre is köszönöm !

, Hozzászólás ID: #96571
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    'Oreyus' írta korábban:

Kérlek benneteket mesterek mondjatok nekem erről a pipáról egy véleményt, mert meg szeretném vásárolni !

https://bit.ly/mRV1z4

Előre is köszönöm !

Szép csilli-villi, de szerintem nem a legjobb. Szépnek szép, de szerintem nem lehet elég könnyen szívni, tisztítása során a díszítés sérülhet, blá… bláá… 🙂 Ha keveset használnád akkor jó lehet.

, Hozzászólás ID: #96572
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Viszonylag egyszerű, szépen díszített szír pipa. Dísznek megfelelő, de azt is számold, hogy még egy hozzá illő tartályt is kell venned. A fiam első pipája nagyon hasonló hozzá. Amíg nem volt másik pipa, nagyon meg voltunk elégedve vele. Mióta van összehasonlítási alapunk, nem nagyon használjuk. Szép emlék, és dísz is egyben.

, Hozzászólás ID: #96573
    oreyus
    Felhasználó
    Oreyus

Viszonylag egyszerű, szépen díszített szír pipa. Dísznek megfelelő, de azt is számold, hogy még egy hozzá illő tartályt is kell venned. A fiam első pipája nagyon hasonló hozzá. Amíg nem volt másik pipa, nagyon meg voltunk elégedve vele. Mióta van összehasonlítási alapunk, nem nagyon használjuk. Szép emlék, és dísz is egyben.

A hozzá illő víztartályt úgy tervezem megvenni, hogy magammal viszem a vízipipát a Szultán Kincsei-be, hogy megkönnyítsem a vásárlást, és azért is ott szeretném megvásárolni, mert ott bő választék lelhető fel vízipipa víztartály(ok)ból !

, Hozzászólás ID: #96574
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

És nem utolsó sorban Julionak van is hozzá való szír tartálya!!:roll:

, Hozzászólás ID: #96575
    oreyus
    Felhasználó
    Oreyus

És nem utolsó sorban Julionak van is hozzá való szír tartálya!!:roll:

Ezt nem tudtam, de mostmár ezt is tudom, köszönöm ! :amen:

Esetleg az árát is tudod ? 🙄

Persze ha nem az sem baj, majd megkérdezem a megfelelő topikban ! :contrac: ahogy azt kell… 🙂

30 bejegyzés megtekintése - 14,431-14,460 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.