randomhero
Sok boldog születésnapot!!:pompom:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
randomhero
Sok boldog születésnapot!!:pompom:
Végre már! Légy kicsit kemény!:winner:
Az a baj, hogy egy idoben pl. alkalmaztunk egy igen kemeny szurest, akkor viszont teljesen visszaesett a forum forgalma. Sajnos nehez megtalalni a tokeletes aranyt. Nagyon sokszor pl. van ertelme egy hsz-nak, az viszont helyesirasilag hagy maga utan kivetnivalot, ilyenkor vagy engedelyezi az ember es megy az elet a forumon, vagy nem, es akkor alig van valami… (azt meg gondolom mindenki megerti, hogy nem fogunk egyenkent minden hibat javitgatni…)
Természetesen nem várja senki, hogy lektor ként dolgozzatok. Azt viszont esetleg meg lehetne tenni, hogy a durva hibákat pirossal kiemelni, hogy okuljon belőle aki írta.
Természetesen nem várja senki, hogy lektorként dolgozzatok. Azt viszont esetleg meg lehetne tenni, hogy a durva hibákat pirossal kiemelni, hogy okuljon belőle aki írta.
Bocsi, de nem hagyhattam ki! 😀 :diable:
Bocsánat, benéztem.:rouge:
Bocsánat, benéztem.:rouge:
Semmi probléma, bárkivel megesik! 😀
Pedig szoktam figyelni a dologra….
Az a baj, hogy egy idoben pl. alkalmaztunk egy igen kemeny szurest, akkor viszont teljesen visszaesett a forum forgalma. Sajnos nehez megtalalni a tokeletes aranyt. Nagyon sokszor pl. van ertelme egy hsz-nak, az viszont helyesirasilag hagy maga utan kivetnivalot, ilyenkor vagy engedelyezi az ember es megy az elet a forumon, vagy nem, es akkor alig van valami… (azt meg gondolom mindenki megerti, hogy nem fogunk egyenkent minden hibat javitgatni…)
Sajnos ebből tisztán látszik – ami egyébként tudvalévő -, hogy az emberek nagyobb része nem tanulta meg a magyar helyesírást, legalább elnézhető/elviselhető szinten. Nem is ez a legnagyobb gond, hiszen nagy különbségek lehetnek szellemi képességek tekintetében egy-egy ember között. Az a fő gond, hogy a gyenge képességűek óriási többségben vannak.
Nyilván nem azokra gondolok, akik más anyanyelv után tanulták, tanulják a magyar nyelvet, sem azokra, aki pl. ékezet nélküli billentyűzetet használnak stb.
Neeee :malin2: sultan center oldalán láttam most hogy 2500ft-onként kapsz 1 pontot és 30 pont után fél áron vehetsz “af pipát”… tiszta haszon :hehe:
Neeee :malin2: sultan center oldalán láttam most hogy 2500ft-onként kapsz 1 pontot és 30 pont után fél áron vehetsz “af pipát”… tiszta haszon :hehe:
Nekik ez nagyon jó üzlet. 75000 ft-ért vásárolsz, akkor fél áron veheted meg az AF pipát, ami nem is olyan olcsó.
Komoly!!:roll:
Azt hiszik, hogy nem tud senki számolni?
Inkább nekik van egy kis zavaruk realitás terén. Nem tudom miből gondolták azt, hogy ki az aki 3 hónap alatt 75 ezer Ft-ért vásárol náluk, hogy fél áron vegyen AF pipát. 😀
Szervusz Bandi !
Érdeklődnék, hogy a Nakhla banán mikori gyártmányú, és bontatlan csomagolású e, vagy ha bontott akkor a pontos súlya érdekelne !
Esetleg megköszönném, hogyha leírnád, hogy miért adod el !
A választ előre is köszönöm !
Üdv: Oreyus
Ezt szerintem privi-ben kellet volna megtenni , nem ?? 🙂
Ezt szerintem privi-ben kellet volna megtenni , nem ?? 🙂
Jól látod!
Érdekes darab, de ha belegondolsz nem sok értelme van. Különben nagyon jó kis öntöző rendszer!!! Négy slagos!:happy1:Diable:
Jól látod!
Érdekes darab, de ha belegondolsz nem sok értelme van. Különben nagyon jó kis öntöző rendszer!!! Négy slagos!:happy1:Diable:
Bocsánat, hogy belinkeltem, azt hittem erről szól a topik !
Ne kérj bocsánatot, erről szól az a topic, csak a négy slag tetszik nagyon, mint “szakkifejezés” .:happy1:
A másik mondat pedig a véleményemet tükrözi, nem ellened szól. Valóban esztétikus az a pipa, csak praktikus szempontból nem sok értelme van, ha végig gondolod.
Hallot valaki a mai “Mária Valéri Hídfutásról”? Esetleg rajtam kívül részt vesz valaki ??
Ne kérj bocsánatot, erről szól az a topic, csak a négy slag tetszik nagyon, mint “szakkifejezés” .:happy1:
A másik mondat pedig a véleményemet tükrözi, nem ellened szól. Valóban esztétikus az a pipa, csak praktikus szempontból nem sok értelme van, ha végig gondolod.
Mivel a szaki szintem tizede sem a tiédnek, ezért szakmai vitába nem bocsájtkoznék !
Természetesen elismerem a tudásotokat, most is, mint ahogy eddig is, nem azzal van itt a gond, sőt azzal sosem volt, fejet hajtok, és mindig is fejet hajtottam szakmai tapasztalataitok előtt !
Lenne egy sony dcr hc 23-típusú kamerám .
Hogyan tudnám megcsinálni , hogy rátudjam a gépre kötni , és feltudjam másolni , amit felvettem a kamerával ??
Aki tudna segíteni , azt meg köszönném 🙂
Lenne egy sony dcr hc 23-típusú kamerám .
Hogyan tudnám megcsinálni , hogy rátudjam a gépre kötni , és feltudjam másolni , amit felvettem a kamerával ??
Aki tudna segíteni , azt meg köszönném 🙂
Ha jól láttam, akkor az a kamera DV kimenetű, azaz kell a számítógépbe egy 1394-es Firewire kártya (a Sony ezt I.Link-nek nevezi) és ehhez egy kábel. Kártya és kábel már kapható 3-4 ezer Ft-ért is. Linkelek is egyet, hátha könnyebb lesz így:
Aztán ha megvan a csatlakozással a géppel, akkor számtalan programmal feltudod rakni, legegyszerűbb a Movie Maker
Nagy lehet, az unalom.. Vagy kevés a tanulnivaló!! 😀
Neki kivehető a szívóvége?
Igen
Igen
Köszi! Igazából gondoltam, mert másik modellnél látszik a képen. 😀
Kérlek benneteket mesterek mondjatok nekem erről a pipáról egy véleményt, mert meg szeretném vásárolni !
Előre is köszönöm !
Kérlek benneteket mesterek mondjatok nekem erről a pipáról egy véleményt, mert meg szeretném vásárolni !
Előre is köszönöm !
Szép csilli-villi, de szerintem nem a legjobb. Szépnek szép, de szerintem nem lehet elég könnyen szívni, tisztítása során a díszítés sérülhet, blá… bláá… 🙂 Ha keveset használnád akkor jó lehet.
Viszonylag egyszerű, szépen díszített szír pipa. Dísznek megfelelő, de azt is számold, hogy még egy hozzá illő tartályt is kell venned. A fiam első pipája nagyon hasonló hozzá. Amíg nem volt másik pipa, nagyon meg voltunk elégedve vele. Mióta van összehasonlítási alapunk, nem nagyon használjuk. Szép emlék, és dísz is egyben.
Viszonylag egyszerű, szépen díszített szír pipa. Dísznek megfelelő, de azt is számold, hogy még egy hozzá illő tartályt is kell venned. A fiam első pipája nagyon hasonló hozzá. Amíg nem volt másik pipa, nagyon meg voltunk elégedve vele. Mióta van összehasonlítási alapunk, nem nagyon használjuk. Szép emlék, és dísz is egyben.
A hozzá illő víztartályt úgy tervezem megvenni, hogy magammal viszem a vízipipát a Szultán Kincsei-be, hogy megkönnyítsem a vásárlást, és azért is ott szeretném megvásárolni, mert ott bő választék lelhető fel vízipipa víztartály(ok)ból !
És nem utolsó sorban Julionak van is hozzá való szír tartálya!!:roll:
És nem utolsó sorban Julionak van is hozzá való szír tartálya!!:roll:
Ezt nem tudtam, de mostmár ezt is tudom, köszönöm ! :amen:
Esetleg az árát is tudod ? 🙄
Persze ha nem az sem baj, majd megkérdezem a megfelelő topikban ! :contrac: ahogy azt kell… 🙂
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.