Senki nem szeretni rendelni külföldi oldalról pipát, vagy kiegészítőket? Aki társulna írjon üzenetet! Köszönöm
Ennek a témának van külön fóruma kérlek oda írd!
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Senki nem szeretni rendelni külföldi oldalról pipát, vagy kiegészítőket? Aki társulna írjon üzenetet! Köszönöm
Ennek a témának van külön fóruma kérlek oda írd!
Rendben, csak azért írtam ide, mert ezt talán jobban észreveszik mint azt.
örülj hogy én szóltam 😛
Nyitottam neki egy témát, remélem nem gond!
Nem gond.
Bár van pontos elképzelés honnan rendelnél?
Igazából hookah-shisha.com-ot és southsmoke.com-ot nézegettem eddig, de ha többiek máshonnan szeretnének, akkor rugalmas vagyok e téren.
Azért is nem tettem be egy adott témába, mert más lehet másik oldalról szeretne majd hozatni dolgokat.
Rendben.Nem vagyok admin így nem tudok sok mindent ha valami nincs rendben sYska majd szól neked.
Oké 🙂
Igaz, nem ma történt, de 18 évvel, és 53 percel ezelőtt egy gyönyörű kislányt zsákmányoltam aki az Orsolya névre hallgat! 🙄
Isten éltesse sokáig! 🙂
Még tegnap egy rúd Three Kings 400mm-es öngyulladós szén
Ma egy doboz hajwax! 🙂
Az igen, akkor jó nagy kerámiád lehet :langue2: :hehe:
40mm-est akartam írni :siffle: 🙄
shishaman96 : Neked múltkor is hányingered volt , meg most is ?
Nem lehet , hogy rosszul tömtök , vagy esetleg túl “mohón” szívod ?: )
shishaman96 : Neked múltkor is hányingered volt , meg most is ?
Nem lehet , hogy rosszul tömtök , vagy esetleg túl “mohón” szívod ?: )
Szerintem az utóbbi.. :S Viszont ha nem akkor még mitől lehetett?
ui.:Bár most annyira nem is voltam “mohó” viszont lehet az tett be, hogy mostanában szarul eszek és kicsit ki van készülve a gyomrom 🙁
A töméssel nincs gond, viszont lehet szerintem még az is, hogy 2 tömést elszívtunk (egy phunnelest és egy sima kerámiásat.
Szerintem akkor az lehet , hogy : sokat szívtatok egy más után .
Vagy lehet az is , hogy keveset eszel , és jobban üt , nem tudom 🙂
Úgy gondolom, hogy a két dolog erősíti egymást, főleg, ha érzékeny is vagy a dohányra.
Úgy gondolom, hogy a két dolog erősíti egymást, főleg, ha érzékeny is vagy a dohányra.
Lehetséges lenne úgy is, hogy “passzív cigis” vagyok ?? Eddig nem volt ilyen problémám.
Régebben egyedül elfüstöltem egy nakhlás tömést és csak egy pici szédülésem volt..
Al sultan nagyobbat ütne mint a nakhla???
ui.: Ettem előtte.. (ebédeltem) 🙂
Abban azért úgy gondolom, kiegyezhetünk: egy 15 éves szervezet igen csak fejlődő szervezet, se dohány, se alkohol, se más ami káros szenvedély nem kellene neki…
Nem tisztem beleszólni senki életvitelébe, de nem véletlen van az a bizonyos 18-as korhatár sok mindenben megállapítva…
Abban azért úgy gondolom, kiegyezhetünk: egy 15 éves szervezet igen csak fejlődő szervezet, se dohány, se alkohol, se más ami káros szenvedély nem kellene neki…
Nem tisztem beleszólni senki életvitelébe, de nem véletlen van az a bizonyos 18-as korhatár sok mindenben megállapítva…
Tudom, hogy fiatal vagyok.. szüleim is nyaggatnak de én szeretek pipáázni.. de mivel a szüleim is nyaggatnak ezért tervezem, hogy igencsak visszaveszeka pipázásbool.. (havi 1-2alkalomra gondolok)
Szerintetek jó ötlet,
Szólok is sanyika, hogy a figyelmeztetési szinted eléggé nő… Ne floodolj és kérlek: G.O.N.D.O.L.K.O.D.J. vagy próbáld meg legalább.
Kedves fórumvezetés!
Az alábbi időkben a fórum színvonala eléggé visszaesett… Sajnos pár olyan személy is van itt akik nagyon lehúzzák a fórum szintjét ezért kérem hogy basszák ki őket vagy valamit tegyenek mert kezdünk átmenni ilyen óvodás fórumba…
Ejj, de szépen megfogalmaztad! 😀
Amúgy egyet értek!
Kedves fórumvezetés!
Az alábbi időkben a fórum színvonala eléggé visszaesett… Sajnos pár olyan személy is van itt akik nagyon lehúzzák a fórum szintjét ezért kérem hogy basszák ki őket vagy valamit tegyenek mert kezdünk átmenni ilyen óvodás fórumba…
Ahojj!
Az ok annyi, hogy nem tudok óránként ránézni és moderálni, hanem csak naponta 1x. (Moderátorunk Krampi, meg cseszik alkotni, igazi?! 😀 UP: Láttam, már csinált valamit. Tömött egy pipát. 🙂 ) Így többet láttok, amit későbbiekben javítok, törlök, zárok, fixálok, deriválok.
Az én hócipőm is tele van a helyesírást megkerülőkkel, akiket ezek után figyelmeztetés nélkül fogok fenyíteni.
Tehát, mostantól nem fogok laza lenni és mivel kitiltani kevesebb kattintás, mint javítgatni, megmagyarázni a logikust vagy amit már 300x leírtunk, így pontozással fogok játszani, hanem közvetlen kitiltással.
Végre már! Légy kicsit kemény!:winner:
Mint az 1 hetes, napoztatott kemping sajt? 😀
Mint az 1 hetes, napoztatott kemping sajt? 😀
Az sem rossz,de én a mélyhűtött kecskeszarra gondoltam! 🙄
Dsürge : Szerintem syska nem nagyon fog örülni , pár szóért amit használsz … 🙂
Dsürge : Szerintem syska nem nagyon fog örülni , pár szóért amit használsz … 🙂
Igazad van, nem szeretem a mélyhűtött dolgokat. 😀
Kötelező 5 elfogadott hozzászólás moderáció ismét aktív. Tehát türelem a hsz-ek megjelenésével az újaknak, a vén rókák pedig megnyugodhatnak, hogy javulni fog a színvonal. 🙂
Tényleg kellett már ez a kis szigor! Nagyon elharapódzott az utóbbi időben a hülyeség!
Sajnálatos módon nem tudtam ránézni a fórumra (A kedves net b@szakodott T-home :coeur: …). “Lehúzzák a fórum szintjét”, itt meg mi történt ? (Olvasgatom a sok hsz-t. Közbe-közbe, de SOK van és le vagyok maradva az újdonságok lényegéről 🙁 Utolsó általam olvasott/írott hozzászólás: 79000)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.