Reméljük a legjobbakat 🙁
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Reméljük a legjobbakat 🙁
Szk-ban milyen árban lehetnek a kofferes pipák kb.?
Szk-ban milyen árban lehetnek a kofferes pipák kb.?
Van 5-6ezerért is, valamint a vannak a Nargilemek is 11-15ezerért.
Köszi
Keressetek fel egy esztergályost és csináltassatok vele edzett acél kerámiákat
Te még azt is eltöröd. 😀 Nekiesel azt nyikkkk. 😀
hookah231 : Boldog Névnapot !! :alcool1: 🙂
hookah231 : Boldog Névnapot !! :alcool1: 🙂
Köszi!
Olyan kérdésem lenne Syska, hogy felhasználó nevet esetleg nem tudnám megváltoztatni? Mivel régen csak érdeklődés képpen regisztráltam ilyen hülye névvel, viszont most, hogy kicsit komolyabban is fórumozok, meg szeretném változtatni!
A választ előre is köszi!
Köszi!
Olyan kérdésem lenne Syska, hogy felhasználó nevet esetleg nem tudnám megváltoztatni? Mivel régen csak érdeklődés képpen regisztráltam ilyen hülye névvel, viszont most, hogy kicsit komolyabban is fórumozok, meg szeretném változtatni!
A választ előre is köszi!
Legjobb tudomásom szerint itt tudod szerkeszteni a neved.
https://vizipipaforum.com/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=displayname
Igen, van egy belépőnév és egy profilnév. A profilnév látszik a hozzászólásoknál.
Sziasztok, lassan visszatérek kicsit a vízipipás életbe és talán a is újra beindul. Tavasszal volt egy kis vitám itt egy fórumozóval valami google linkeléssel kapcsolatban, de látom hogy az újdonságokról úgyis itt értesülök a leggyorsabban úgyhogy muszáj lesz visszatérnem. Remélhetőleg nemsokára elkészülhet egy új videóteszt vagy a Shiazo-Dragonfruit illetve/vagy a shiazo – elements fresh mint párosításról videó formátumban.
Üdvözlettel: RightClick (későbbiekben MaCrocy, kihasználva a becenév módosítási lehetőséget)
Legjobb tudomásom szerint itt tudod szerkeszteni a neved.
https://vizipipaforum.com/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=displayname
Köszönöm!
Tudom, annyira nem témához kapcsolódik. De tud valaki segíteni, hogy hol kapok 250-es Waha mentát???
Szerintem ezt a kérdést , ide is írhattad volna .
Amúgy , Magyarországon már nem , mivel MO-on csak max 200G -os dohány kapható .
Így aztán külföldről , vagy itt a fórumon keresgélhetsz , hátha ad el valaki . 🙂
Wahából még van csomó régi 250-es, csak szétszórva kisebb boltokban szerintem.
Nagyon úgy néz ki, hogy nálam még legalább 2 hétig pipaszünet lesz.
Házikészítésű cseresznyés dohány. 😀 Nagyon finom.
Elements dohányízesítővel csináltad ?
Most kezdtem meg az anno haveromtól kapott dobozt ami még nyár közepén vett szcbe… a szén “sajátossága” hogy pipázás közben konkrétan pontosan felekre szét esett a 3 egész nem tudom milyen meglepetéseket tartogatnak még a bolt által forgalmazott termékek de kezd ez az egész röhejessé válni…
Nézd a jó oldalát! Nem kell felezéssel tölteni az időt! :diable::mdr3:
Ezek után én az eladót felezgetném meg… nem szeretem az ilyen meglepetéseket:)
😀 ha kellene egy kis “ásás” (hullaföldelés) akkor szólj van egy nagyon franya ásóm 😀
u.i.: Sosem tennék ilyet, még hasonlót sem senkit ne tévesszen meg!!!
u.u.i.: Mi van mostanában annyira kevés hsz van napközben.. vagy csak én látom így mert suli és nem tudom nézni napközben?
Szánalmas….
Szánalmas….
Nem szóltam! 🙂 Az ingyen netes próbálkozás se utolsó dolog…
Nem szóltam! 🙂 Az ingyen netes próbálkozás se utolsó dolog…
Javítottam, azt nézd meg!!
Amire elküldtem az üzenetet, észrevettem! Ez a csapat amit már leművel tényleg vicc. Saját magukat járatják le ezzel. Az ingyen internet is érdekes, amiről küldözgetik a levelet, hogy teljesen legális, hogyha “lopjuk” minden szabad helyről a netet.
Amire elküldtem az üzenetet, észrevettem! Ez a csapat amit már leművel tényleg vicc. Saját magukat járatják le ezzel. Az ingyen internet is érdekes, amiről küldözgetik a levelet, hogy teljesen legális, hogyha “lopjuk” minden szabad helyről a netet.
Egészen addig, amíg akitől lopd rá nem jön, és fel nem jelent, vagy nyakon nem vág.
Nagyon egyszerű a dolog: le kell titkosítani és jelszavazni a wireless hálózatot. Ennyi.
Egészen addig, amíg akitől lopd rá nem jön, és fel nem jelent, vagy nyakon nem vág.
Nagyon egyszerű a dolog: le kell titkosítani és jelszavazni a wireless hálózatot. Ennyi.
Egyértelműen! Itt most nem is a fogyasztót, hanem a szolgáltatót károsítják ezzel. Kicsit olyan ez, mint a megbuherált beltéri egységek, amivel rálehet állni az egyik nagy szolgáltató műholdjára. Az utóbbi időben emiatt azt is gyakrabban kódolják, illetve vadásznak az ilyen háztartásokra. 🙂
Másik téma: túl vagyok még egy műtéten, beteg is vagyok már lassan egy hónapja. Kezdődhet az esélylatolgatás, hogy előreláthatólag mikor lesz lehetőségem újra vízipipázni. 😀
Egyértelműen! Itt most nem is a fogyasztót, hanem a szolgáltatót károsítják ezzel. Kicsit olyan ez, mint a megbuherált beltéri egységek, amivel rálehet állni az egyik nagy szolgáltató műholdjára. Az utóbbi időben emiatt azt is gyakrabban kódolják, illetve vadásznak az ilyen háztartásokra. 🙂
Másik téma: túl vagyok még egy műtéten, beteg is vagyok már lassan egy hónapja. Kezdődhet az esélylatolgatás, hogy előreláthatólag mikor lesz lehetőségem újra vízipipázni. 😀
A buherált beltérik kora már lejárt. Más a módi: internetes megosztással megy a buli!:roll:
Remélem mihamarabb felgyógyulsz, és nagy felhőket fogsz még eregetni!
Hát nem lehet valami fényes a helyzetet és a vizipipás 'életed' is kicsit megzökkenhetett. 😀
Drukkolok, hogy mihamarabb tudj újra pipázni!!
Lukjaniék nem adják fel. 😀 Arafat kendőt 1000Ft-ért lehet vásárolni, nem 1800ft-ért. Még mindig marha kapzsi… 🙂
Köszönöm nektek a jókívánságokat! 🙂 A pipás életem nem hogy megzökkent, de perpillanat derékba tört. 😀 Egy hét múlva varratszedés, meg remélem addigra már lecseng nálam ez a már lassan 1 hónapja tartó köhögés-taknyolás is és a hétvégén tudok már egyet tömni. 🙂
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.