Az sajnos nem biztos, hogy fog menni. 🙁
Akkor legalább a felirat kéne!
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Az sajnos nem biztos, hogy fog menni. 🙁
Akkor legalább a felirat kéne!
nemtudjátok hogy a vizipipavasarlas.hu is ingyen szállít-e hétfőn?
Szerintem nem!
kár, pedig sok jó dolog van náluk :/
Kedves sanyi0416! Megtanulsz nagy kezdőbetűvel írni mondatot vagy kiváglak 1 hétre, hogy olvasgasd a helyesírási kéziszótárat.
Oké
Vizipipavasarlas-on nem de a vpwebaruhazban minden hónap 1 hétfőjén amit megrendelsz ingyen szállítják ki. De, hogy ingyen szállítsák ki a terméknek/termékeknek el kell érniük az 5000 Forintot, Tudomásom szerint.
Vizipipavasarlas-on nem de a vpwebaruhazban minden hónap 1 hétfőjén amit megrendelsz ingyen szállítják ki. De, hogy ingyen szállítsák ki a terméknek/termékeknek el kell érniük az 5000 Forintot, Tudomásom szerint.
És ez valahol deklarálva is van? Én nem találtam rá.
Idézet a facebook-os oldalukról:
A ma leadott 5000 Ft feletti rendeléseket ingyen házhozszállítjuk – siessetek 🙂
(Augusztus1.-iei üzenet.)
Idézet a facebook-os oldalukról:
Hm…én a facebook-os “dolgokkal” nem foglalkozom.
Nekem küldenek mindig e-mailt előtte napokban. Meg az oldalon is fel lesz tüntetve holnap már szerintem.
Hm…én a facebook-os “dolgokkal” nem foglalkozom.
Azért idéztem be onnan, hogy oda írták ki, tehát biztos az információ.
Nézd meg http://www.zoldhetfo.com oldalon, ott van, hogy szeptember 5. hétfő a következő zöld hétfő, és ott van a boltok listája. Megtalálod a listán a President-et is.
OK. Köszönöm a két előttem szólónak.
És ez valahol deklarálva is van? Én nem találtam rá.
Augusztusi hónap előtt pár nappal fel volt tüntetve az oldalon. (E-mail-ben kaptam ezt az információ-t) Én sem találtam rá, sehol se ezért úgy döntöttem, hogy felhívom őket. És azt mondták, hogy a hónap első hétfőjén ingyenes a kiszállítás ha 5000Ft értékben rendelek (Ez volt Juli vége fele). /Aztán pár órára rá kitették az oldalra is <_< /
Pár napig nem leszek, de azért legyen rend. 🙂
Értettük Főnök! Jók leszünk!:roll:
[Off]NA srácok……[/Off]:orc1:
Pech, még itt vagyok. 😀 Megint cincogni kezdenek az egerek… Pedig még el se mentem. 😀
Szóval sumákolsz!? Nem szép dolog!!:happy1:
Csak csúszik a tervezett program…
Ma találkoztam egy 24 cm es , vagy kisseb pipával a Peny market bevásárló központban …
Ára 5990FT .
igen meglepődtem , hogy van , és az árán is.Ahogy néztem nem Top mark nak tűnt , de nem tudom pontosan ,hogy milyen lehetett , nem is annyira néztem…
/Gondoltam leírom…:) )
Ma találkoztam egy 24 cm es , vagy kisseb pipával a Peny market bevásárló központban …
Ára 5990FT .
igen meglepődtem , hogy van , és az árán is.Ahogy néztem nem Top mark nak tűnt , de nem tudom pontosan ,hogy milyen lehetett , nem is annyira néztem…
Nekem az a kezdői meglátásom, hogy kicsi pipát (mondjuk 40 cm alatt) nem szabad megvenni, csak a már sokaknak bizonyított és minőségi darabot (pl. Mya QT) Legalábbis én inkább ehhez fogom tartani magam…
Nem akarom megvenni , vagy ilyesmi . Csak gondoltam megosztom veletek … 🙂
Nem akarom megvenni , vagy ilyesmi . Csak gondoltam megosztom veletek … 🙂
Gondoltam, én meg csak “hangosan” gondolkodtam, hátha valaki ilyesmi megvételét fontolgatja 🙂
Ára 5990FT .
Én pár hónapja láttam a Kisbéri Peny market-ben fekete 37cm-es kínai pipát,mellette egy polcon egy egész rakat belga öngyulladós szenet,és a kasszánál Hennawy dohányt. 🙂
Én pár hónapja láttam a Kisbéri Peny market-ben fekete 37cm-es kínai pipát,mellette egy polcon egy egész rakat belga öngyulladós szenet,és a kasszánál Hennawy dohányt. 🙂
Öngyulladós szeneket a teszk0 áruházakban is lehet kapni, vagy a teszk0k külterületén, de még az épületben lévő s.e.f.t. trafikokbanis meg lehet vásárolni egy-két vízipipás kelléket ! Van ott még néhány tisztítóeszköz, valamint pár dohány pl. Sultan, Waha, nomeg Shiazo ásvány is, és néhány hagyományos egyiptomi kerámia ( Legalábbis a Kaposváriban… ).
Használ közületek valaki Hennawy / El-Mazag / dohányt ?
Az említett Pe…yben kapható “pipa” inkább dísz, mit használat tárgy. Kinai gagyi, semmire sem jó.
Az említett Pe…yben kapható “pipa” inkább dísz, mit használat tárgy. Kinai gagyi, semmire sem jó.
Amennyi pénzt elkérnek érte, Hogy nem sül le a képükről a bőr, szánalmas.
Amennyi pénzt elkérnek érte, Hogy nem sül le a képükről a bőr, szánalmas.
5990 ft, ha jól emlékszem.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.