'Akoska60' írta korábban:
estamas!
Syska védelmében, csak annyit, azért utalt a keresőre, mert mint kormi, Ő is csak most próbálgatja, ismerkedik vele. Betartja azt az általánosan, és a szabályzatban is elfogadott szabályt, hogy nem csinál ingyen reklámot sem terméknek, sem boltnak itt az oldalon.
Nem leporolni akart, hanem arra próbált rávenni, hogy magad szerezz infot az adott termékről.
Nem lenne fer, senkivel szemben, ha itt ódákat kezdene zengeni, avagy lehúzná a terméket.
Majd mindenki maga eldönti, milyen számára ez az új termék.
Nem hinném, hogy Syska védelemre szorulna, de azért lássuk csak (bár én már túllépni szándékoztam a dolgon):
Ez a válasz született:
“Amennyiben valakit, valami érdekel, az keres. Miként keres interneten? Google-el. Rákeres egyikre és másikra. Ha rákeresel aShishaSyrup kifejezésre, megtalálsz egy weboldalt, ahol több információt találsz”
De lehetett volna ez is:
“A Shishasyrup teljesen új terméknek tekinthető a piacon, magyar (?) gyártmány, még nincs vele kapcsolatosan tapasztalatom és így a fórumban sem nagyon találsz még róla információt. A Google segítségével feltehetően több információra lelsz”
Nos ez kb. ugyanannyi karakter leütése, azaz ugyanannyi munka lett volna, de mégis micsoda különbség! Szó sem esett róla egyébként, hogy elvártam volna valakitől olyan információt, aminek még nincs is a birtokában.
És egy apróság: amennyiben valakit valami érdekel (jelen esetben a vízipipázással összefüggő termék), akkor kérdez. Hol? Az erre hivatott fórumon. Legalább első körben. Ez miért is nem helytálló verzió?
És azt hiszem ezzel le is zárhatjuk a dolgot…