Én is csak röhögtem. 😀 Nem vagyok isten, de azért hülye sem vagyok. 🙂
Szegény azt se tudja, hogy ki vagy…xD Nem mintha bűnt követet volna el de nagyon kiosztot. pPersze nem rosz szándékból.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Én is csak röhögtem. 😀 Nem vagyok isten, de azért hülye sem vagyok. 🙂
Szegény azt se tudja, hogy ki vagy…xD Nem mintha bűnt követet volna el de nagyon kiosztot. pPersze nem rosz szándékból.
Azért ez nem volt semmi!
Csóri srác, már akár mit is ír/mond, ebből jól nem jön ki..:mdr3:
Azért ez nem volt semmi!
Csóri srác, már akár mit is ír/mond, ebből jól nem jön ki..:mdr3:
Pedig próbálkozik erősen… :hehe:
Oreyus: Ha valamiről szeretnél véleményt kérni, akkor csak simán leírhatod a termék nevét is. Esetleg keresel egy képet róla és feltöltöd. Oké, hogy szabályosan linkelsz, de nem kell túlzásba esni.
Szerintem ez ennyiért ajándék, csapjatok le rá ! 🙂
Már meg is vettem ezt a pipát , jövő héten érkezik 🙂
Belépek az e-mail fiókomba. Levél a mániákusoktól:
Kedves Jani!
Tudtad? Augusztus 31-ig érdemes meglátogatnod az Arafat kendők webáruházát, mert erre az üzenetre hivatkozva 2 tetszőleges színű kendő rendelése esetén egy harmadikat ingyen fogsz kapni!
Nincs más dolgod, mint a megrendelés véglegesítésekor a megjegyzés rovatba beírni, hogy milyen színű ajándék kendőt kérsz.
Kattints ide: censored 😀
Ne késlekedj, nehogy lemaradj a készletünkről!
Még mentenék a menthetetlent… nagyon nagy anyagi gáz lehet, ha már erre szorulnak.
Ez már olyan, mint múmiának a pacemaker !:happy1:
Nekem nem küldtek email-t. 🙁
Nekem nem küldtek email-t. 🙁
Valószínűleg Te tiltó listán vagy!!:langue2:
Szemetek! :langue2:
Szemetek! :langue2:
Gondolom porig vagy sújtva!?:happy1:
Megjegyzem én kaptam mailt……. / jól fekszem náluk biztosan/
Hát ez kemény 🙂 Az emberi faj mikre nem képes :=
Forrás: HookahJulio
Forrás: HookahJulio
Az török pipának néz ki. Vagy csak én vagyok vak ? Mellékelten, beteges a videó:D
Az török pipának néz ki. Vagy csak én vagyok vak ? Mellékelten, beteges a videó:D
Az El Nefes tudomásom szerint Magyar márka ! :siffle:
A Bomémia kristályüveg víztartály töréstesztjének módja valóban mélységesen elborult elmére vall ! :diable:
Vak vagyok kihangsúlyozhattad volna. Ugyanis oda is van írva a videó címére (Én azt vettem figyelembe, hogy nincs szelep azért gondoltam, hogy török.)
Attól, hogy egy magyar márkához kapcsolódik, még lehet török felépítésű vízipipa. Nem zárja ki magát a kettő. 🙂
Tudjuk ki a márka tulajdonosa, így nem csoda, hogy a pipa törökös külsőt mutat!
A Bomémia kristályüveg víztartály ennyire jól bírja ütéseket? Nagyon durva.
Elvileg igen, ennyire masszív. Azonban én nem merném megcsinálni, nehogy az én üvegemben legyen egy buborék és könnyebben eltörjön. 🙂
Ez nálam már a barbárság határát súrolja! A vízipipa az vízipipa, és nem harang. Tudom, hogy demo jellegű a dolog, de akkor sem tetszik, csak a pipa.
Oreyus: Mi ez a minden hsz + értékelése? 😀
Oreyus: Mi ez a minden hsz + értékelése? 😀
Ez azt szimbolizálja, hogy:
a, tanultam belőle
b, egyetértek vele
c, hasznos, vagy érdekes információt tartalmazott számomra, olyat amit eddig nem tudtam…
/ például eddig nem tudtam, hogy az El Nefes HookahJulio márkája, de mostmár ezt is tudom Akoska60 mester jóvoltából… /
És mivel vízipipaanalfabéta vagyok és még bőven van mit tanulnom ezért elismerem azoknak a mestereknek a tudását, akik a fórumban tanítanak bennünket, kezdőket !
Üdv: Oreyus
tudom, hogy kicsit off, de ha nem idevalónak találja a szerkesztő úr, úgyis kitörli…
A minap olvastam egy profi dohánytesztnek csak rezgőlécesen nevezhető szösszenetet a világhálón, amely aggasztóan negatív képet fest a Nakhla banánról, nem értem ezt, az enyém isteni finom, szerintetek az ízlésünkben van ekkora eltérés, vagy igenis lehet ennyire ég és föld különbség a két vödröcske Nakhla dohány között ?
A választ előre is kössz !
Igen, lehet ekkora különbség. A kora is számít, a tömés módja is. (Sajnos vannak akik első tömés után írják a tesztet, anélkül, hogy több próbát tennének.) Így egy tesztet sosem szabad szent írásnak venni, csak amolyan iránymutatónak.
Érdemes azoknak a tesztjeire adni nagyobb hangsúlyt, akikkel hasonló tapasztalatokat szűrsz egy-egy dohányról, mert akkor hasonló az ízlésetek.
Igen, lehet ekkora különbség. A kora is számít, a tömés módja is. (Sajnos vannak akik első tömés után írják a tesztet, anélkül, hogy több próbát tennének.) Így egy tesztet sosem szabad szent írásnak venni, csak amolyan iránymutatónak.
Érdemes azoknak a tesztjeire adni nagyobb hangsúlyt, akikkel hasonló tapasztalatokat szűrsz egy-egy dohányról, mert akkor hasonló az ízlésetek.
Pédának okáért Syska/!/ mester, szerintem körülbelül így néz ki egy profi dohány teszt !
Na hát akkor megírom a tesztet eme elég jó fajta dohánymárkáról!
Mint már előbb is leírtam sikerült 5 ízt ma beszerezni ezekből ma kipróbáltam 2db-t is.
El Nefes – Grapefruit
Felszerelés: KM Trimetal,Alien mini Phunne,Nammmor cső,Páncélalufólia,3db Coconara
Csomagolás: Több nylon zacskóba van becsomagolva így szinte esélytelen hogy a melasz kifolyjon belőle.Maga a doboza szép és elég modern amin megtalálható minden infó a dohányról. 10/10
Illat: Maga az illata nagyon erős és eléggé finom grapefruitos 🙂 10/10
Dohány állaga/daraboltsága: Melasz téren hasonló a Serbetlihez.Daraboltsága szerintem kiváló, egyáltalán nem találtam benne nagyobb darabot.Egyetlen egy nagyon nagy negatív dolog van e téren ami nem más mint hogy ez az 50gr kb 2 Vortex tömésre elegendő 😮 10/7
Íz: Miután ráraktam a kerámiára a szeneket 5 perc után különös dolog fogadott szinte majdnem ugyanolyan íze volt a dohánynak mint a Serbetli – Narancsnak egy kis savanyú mellék ízzel.15-20 perc után már eltűnt ez a narancsos íz és megjelent a finom érett grapefruit íz.A pipázás végéig folyamatosan változott az íze kisebb részletekben.(Ilyet még nem nagyon tapasztaltam más dohánnyal de nekem ez nagyon bejött) 10/9
Füst: 5-10 perc környékén sikerült olyan nagy füstöt elérnem mint még soha és ez a füst mennyiség kitartót még bő 30-35 percig. 10/10
Összefoglalás képpen, én nagyon tudom ajánlani a dohányt!Ami a legjobban tetszett hogy folyamatosan változott picit az íze.Tömése igen egyszerű volt.Áráról annyit hogy simán veri a vele egy árban lévő dohányokat (Al Sultan,Al Masah) Egyetlen nagy csalódás az a dohány tömege ami számomra nagyon kevésnek tűnt de még így is nagyon megéri. Szóval érdemes kipróbálni!
Így a végére maga az egész dohány : 10/8,5
Hamarosan El Nefes – Citrus mix teszt!
Igen, ami kellően részletes. 🙂 A mester jelzőt pedig nem szeretem, semminek nem tartom magam a mesterének. 🙂
Egy kérdés, mennyit érhet használtan egybe: (nem komplett gép, csak alkatrészek)
Processzor: Intel C2Duo 6420 2,13 GHz
Memória: Kingmax 800MHz 2giga
Videókártya: Sapphire Radeon XT1950 256mb DRR3 (+ erős hűtő, így tuningolható, de én nem húztam)
Ha emlékeim nem csalnak , és jó alkatrészekre gondolok , akkor 30-35 ezer ft -ért kb.
De ezt nem mondom biztosra , de ha jól emlékszem … 🙂
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.