Bármikor! 🙂
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Bármikor! 🙂
Al_Fakher öngyulladós szenet használt már valaki, és ha igen, milyen ?
Akkor ilyet sem veszek, mivel még senkinek nincs vele sem pozitív, sem negatív tapasztalata, én meg nem akarok bekockáztatni egy rúd gyenge minőségű szenet…
Üdv: Oreyus
Gyors kérdés, hogy látszik-e a kép /avatar/ amit kiraktam ? Felül a be-kijelentkezésnél mutatja de amikor kommentet írok akkor a sajátomat nem látom :/
Gyors kérdés, hogy látszik-e a kép /avatar/ amit kiraktam ? Felül a be-kijelentkezésnél mutatja de amikor kommentet írok akkor a sajátomat nem látom :/
nem látszik… :triste1:
Személyes fotót állítottál be vagy avatar képet? Nem mindegy.
Ez már március 15re is be volt jelentve nem hiszem hogy lesz ebből bármi…
Szerintem senki nem lett kényszerítve a regisztrálásra.Ha valaki fent van, és nem zavarja,h ezen mások tényleg milliókat keresnek, akkor egészségére.Az ilyen önjelölt megmentőket v. messiásokat sosem értettem.Inkább örüljön,h őt nem szipkázta be a rendszer.Úgy látszik, h egyeseknek rengeteg idejük van hülyeségen agyalni.
Ami azt illeti én úgy tudom, hogy ami márc15 re volt az az volt hogy a cég saját magától szünteti meg a Facebookot, vagy legalább is a Facebook mobilrol való elérését…
3 napon belül sikerülte össztörnöm/nünk Vortex, Alien Phunnel, egy simma phunnel és még egy sima egyiptomi kerámiát is 🙁 . Azt hiszem ez nem az én hetem ::(
3 napon belül sikerülte össztörnöm/nünk Vortex, Alien Phunnel, egy simma phunnel és még egy sima egyiptomi kerámiát is 🙁 . Azt hiszem ez nem az én hetem ::(
Ti kidobóst játszotok vele, vagy mi a …?
Személyes fotót állítottál be vagy avatar képet? Nem mindegy.
Nos jó a kérdés, rosszul mondtam. Személyes képet állítottam be..
Nos jó a kérdés, rosszul mondtam. Személyes képet állítottam be..
A személyes kép csak a porfilodon és jobboldalt felül jelenik meg. Az avatar az ami a hozzászólásokhoz kapcsolódik.
Ti kidobóst játszotok vele, vagy mi a …?
Nem, csak 2 táskában tört össze darabokra, másik kettőt meg leverték a pipáról mert nem volt jó alattuk:( De nem baj így legalább lesz ok, miért rendeljünk hétfőn új kerámiákat 😀
Nem, csak 2 táskában tört össze darabokra, másik kettőt meg leverték a pipáról mert nem volt jó alattuk:( De nem baj így legalább lesz ok, miért rendeljünk hétfőn új kerámiákat 😀
Táskában azért illik becsomagolni egy használaton kívüli pólóba, vagy valamibe.
Nem semmi: .
Gergő, te se olvasod a blogot. 😀
Syska: Új videód mikor lesz?(Gondolom , hogy van jobb dolgod meg minden..) De gondolom tudod , hogy mikor lesz kb. ? 🙂
Eltaláltad. Fingom sincs mikor lesz…..
Eltaláltad. Fingom sincs mikor lesz…..
Gondolom majd értesíted a fórumosokat. 😀 vagy mégsem?? <_<
Iratkozz fel a tubicán syskához, és kapsz értesítést mailban, ha van valami újdonság!
Már megtettem 😀 de köszi a tanácsot 😉
Őszinte részvétem!
Gyógyulj, és pipázz mihamarabb!
Nagyon köszönöm! Túl vagyok rajta szerencsére és lekopogom, de nem gyulladt be és nem is duzzadt fel nagyon, arany keze volt az orvosnak. 🙂 Jövőhéten varratszedés, aztán új időpontot kapok a következő műtétre. :triste1:
Nem nagyon lehet rád mondani, hogy szerencsés vagy!
Nem nagyon lehet rád mondani, hogy szerencsés vagy!
Nem túlzottan. 😀 De sajnos mind a 4 bölcsességfogam olyan ferdén áll, hogy az életben nem jönne ki magától és csak tolja össze a fogsorom. A másik meg, hogy az orvos szerint jobb egészségesen kiműteni őket, minthogy az íny alatt begyulladva. Viszont rajtam kívül tegnap még 4 korombeli volt aki ugyanilyen műtétre várt, szóval nagy “divat” lett mostanában. <_<
Soha nem követtem a divatot…:diable:
Próba új mobokrok. 🙂
Próba új mobokrok. 🙂
Ez milyen nyelven van?:neutral:
Ez milyen nyelven van?:neutral:
Voldemortot szólongatja párszaszóul. 😀
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.