Ő milyen lehet: Al Fakher dohány ?
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Hmmm… Hirtelen, mikor még csak félig töltötte be a képet, azt hitten, egy AF pipa! 😀 Egyébként szép darab, gratula hozzá! 🙂
Mellesleg ilyen jóba vagy haverjaiddal, hogy csak úgy odaadsz egy QT-t meg 8x50g dohányt? :hehe: 😮
Hát figyelj.1 pipát mindenféleképpen akartam venni barátomnak … olcsóbban megusztam 1 használt QTvel mint ezzel a pipával:) a 8x50g dohányt meg barátom visszafizette hozott nekem Nakhla 2 almát túltömésre 4 dobozzal:D
Az Al Fakhernek van témája. 🙂 Amúgy nincs sehol sem lejárati-gyártási dátum jelezve. Kérj egy fotót a doboz tetejéről. Ha rajta van a dátum, akkor látni fogod. Ha nincs, akkor már le lett szedve, mert rég lejárt.
Ja és ne flood-olj kérlek.
Syska véleményed a pipáról?:D
Szép, jól néz ki. Kicsit szír hatást ad a díszítés és a karcsú test. Az üveg festésére kell vigyázni, plusz a szívócső adapternél reméljük nem túl szűk és könnyen szívható. 🙂
” …Korabban sokaig dohanyoztam, azt igyekszem felvaltani a vizipipaval… “
/ by: Krampi /
És sikerült ?
Szerintem ezt a kérdést nyugodtan feltehetted volna itt!:contrac:
Szerintem ezt a kérdést nyugodtan feltehetted volna itt!:contrac:
Jogos ! :triste1:
Azért gondoltam, hogy abban a témában teszem fel a kérdésemet ez adott személynek,
mert a hozzászólás, melyet idéztem is ott hangzott el !
/ Tévedtem, hibáztam bocsánatot kérek ! /
Jogos ! :triste1:
Azért gondoltam, hogy abban a témában teszem fel a kérdésemet ez adott személynek,
mert a hozzászólás, melyet idéztem is ott hangzott el !
/ Tévedtem, hibáztam bocsánatot kérek ! /
Semmi dond, mindenki hibázhat…:roll:
Haverom árulja a pipáját, nézzétek meg nagyon jó pipa. 😀
Törött kerámiával, ilyen koszosan és agyonhasználtam? …
Törött kerámiával, ilyen koszosan és agyonhasználtam? …
és ennyiért ???
/ Szerintem ennyit nem ér meg ! /
Ez az ő dolga megkért rá, hogy tegyem fel ide is a linket. (mondtam neki, hogy pucolja meg jobban…)
Ez az ő dolga megkért rá, hogy tegyem fel ide is a linket. (mondtam neki, hogy pucolja meg jobban…)
Értem én, csak akkor nem kell fényezni, hogy ilyen-olyan jó. 🙂
Elnézést, hogy el vagyok tűnve … Élek, meg minden azért … Csak hát zajlik az élet mostanában elég rendesen … 🙂
Ma vagyok 33 éves :langue2: , és hogyan is ünnepelném,ha nem 1 jó kis pipázással.
Boldog születésnapot 🙂
Boldog Születésnapot :alcool1:
Isten Éltessen!
Értem én, csak akkor nem kell fényezni, hogy ilyen-olyan jó. 🙂
Használhatóságát tekintve nagyon jó tényleg jó kis pipa. 😀
/Isten éltesen sokáig zoli!/
Ezt a köveket a szaunákban használják ..
Ezeket a köveket…. / Nyelvtan 4 általános iskola! /
Tévedés! A szaunában vulkanikus eredetű köveket használnak, még a finnek is. Kicsit olvass utána, mielőtt leírsz valamit!
Nem szégyen a tájékozódás! :contrac:
Csak, hogy értsétek, Porcika HSZ-e a Shiazo témában látott napvilágot.
Nem tudja valaki hogy a Hookah-shisha milyen webshop? (országra lennék kiváncsi)
A kapcsolatnál nincs közvetlen infó, azonban a szállítás amerikai területre van megadva pontosan. (Itt: https://www.hookah-shisha.com/store/pc/hookah-ordering.asp ) Tehát 90%, hogy amerikai székhelyű.
Nem tudja valaki hogy a Hookah-shisha milyen webshop? (országra lennék kiváncsi)
USA
Köszönöm:)
Csütörtökön műtik ki a következő bölcsességfogam, szóval 1-2 hétig megint pipaelvonás lesz. :triste1:
Csütörtökön műtik ki a következő bölcsességfogam, szóval 1-2 hétig megint pipaelvonás lesz. :triste1:
Őszinte részvétem!
Gyógyulj, és pipázz mihamarabb!
Köszönöm szépen mindenkinek a jókívánságokat. 🙂
USA, azon belül pedig Austin.
Nem találom az oldal topikját, ezért ide rakom, végülis jó itt is.
Ahogy a kommentek minőségét olvasom, ezek a srácok nem nagyon veszik majd észre, de sok hiba van az írásban. Jelezzétek már Julioéknak, hogy javísák, nem tudom, ki írta amúgy.
Ehune:
“Jól emlékszem, hogy pár éve még mindenki csak sima, barna, agyag egyiptomi kerámiákkal pipázott mindenki(az egyik szó nyilván nem kell). Sok pipás azt sem tudta, hogy(fölösleges a szócska) mi az a phunnel, vagy vortex. Kb. három éve hoztunk először vortex kerámiát Magyarországra. Akkor még a Szultán Kincsei üzletben nyomtuk a pipás témát(egyáltalán nem illik a szövegkörnyezetbe ez a lazaság). Az első 200 vortex pikk-pakk elfogyott. Aztán egy újabb 200-as doboz is és egy (elírás, megesik)így ment egy jó ideig. Aztán meg jöttek (egybe, vagy a “meg” szó helyett “pedig”)a phunnelek. Tangiers, Kaya, Alien, El Nefes és most Sahlar phunnel. Ma már a jobb fajta agyag kerámiákat csak túltömésre használjuk.Erről jut eszembe, hogy megkérdezzem, ki milyen kerámiát használ. Az én kedvencem a Tangiers phunnelem, második az El Nefes és azután jön a vortex.
Megyek és tömök is egyet. Jó pipázást! “
Kb ennyi, ezt persze csak azért írom, hogy az az oldal is olyan igényes lehessen, amilyen szeretne.
Azt hiszem az említett fórumon kéne feltenned a kérdést, hogy ki is az, aki moderál!
Nagyon örülök, hogy másnak is sexuális érzései vannak a hanyag, pontatlan, és helytelen írások láttán!:super:
Nem találom az oldal topikját, ezért ide rakom, végülis jó itt is.
Ahogy a kommentek minőségét olvasom, ezek a srácok nem nagyon veszik majd észre, de sok hiba van az írásban. Jelezzétek már Julioéknak, hogy javísák, nem tudom, ki írta amúgy.
Ehune:
“Jól emlékszem, hogy pár éve még mindenki csak sima, barna, agyag egyiptomi kerámiákkal pipázott mindenki(az egyik szó nyilván nem kell). Sok pipás azt sem tudta, hogy(fölösleges a szócska) mi az a phunnel, vagy vortex. Kb. három éve hoztunk először vortex kerámiát Magyarországra. Akkor még a Szultán Kincsei üzletben nyomtuk a pipás témát(egyáltalán nem illik a szövegkörnyezetbe ez a lazaság). Az első 200 vortex pikk-pakk elfogyott. Aztán egy újabb 200-as doboz is és egy (elírás, megesik)így ment egy jó ideig. Aztán meg jöttek (egybe, vagy a “meg” szó helyett “pedig”)a phunnelek. Tangiers, Kaya, Alien, El Nefes és most Sahlar phunnel. Ma már a jobb fajta agyag kerámiákat csak túltömésre használjuk.Erről jut eszembe, hogy megkérdezzem, ki milyen kerámiát használ. Az én kedvencem a Tangiers phunnelem, második az El Nefes és azután jön a vortex.
Megyek és tömök is egyet. Jó pipázást! “
Kb ennyi, ezt persze csak azért írom, hogy az az oldal is olyan igényes lehessen, amilyen szeretne.
Már amikor kikerült akkor is bele akartam piszkálni, csak elfelejtettem. Most megtörtént. Köszi az észrevételt 🙂
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.