A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #96156
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    'Akoska60' írta korábban:

Kéne egy topic ahová be lenne másolva a helyesírási szótár, és kedvére olvasgathatná mindenki!

Vagy egy olyan funkció a fórumban, amelyik egy nagy letolt gatyás szőrös segget mutatna, ha nem megfelelően ír valaki!:happy1:

Majd látni fogja. Kitiltom és nem a fórumot, csak egy szöveget tud majd olvasni: “Amíg nem olvasod el a helyesírási kézikönyvet a végéig, addig nem fórumozhatsz újra.” 😀

Apropó, kölcsönkértem fater monitorát. Egyszerre nézem a chat-et és olvasom a témákat, hehe!

, Hozzászólás ID: #96157
    ogmember
    Felhasználó
    OGMember
    • Hozzászólás: 4

Hello 😀

Most akarok venni egy új kerámiát és nem tudom hogy Vortex vagy Phunnel kerámiát vegyek.Melyik éri meg jobban?

Köszi előre is 😀

, Hozzászólás ID: #96158
    james
    Felhasználó
    James
    • Hozzászólás: 712
    'OGMember' írta korábban:

Hello 😀

Most akarok venni egy új kerámiát és nem tudom hogy Vortex vagy Phunnel kerámiát vegyek.Melyik éri meg jobban?

Köszi előre is 😀

Kinek a pap, kinek a paplan. De van erre egy jó kis hosszú téma, itt keresgélhetsz erről: https://vizipipaforum.com/topic/4663-phunnel-vs-vortex-melyik/

, Hozzászólás ID: #96159
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    Quote:
    Üdv!

eladom szeretet pipám!

1szer használtam de nagyon megszeretem,azért adnám el mert gyűjtök egy rollere, postázom is után vétellel

NEEEEEE, ez ugye csak egyikőtök vicce!? :snif:

, Hozzászólás ID: #96160
    oreyus
    Felhasználó
    Oreyus
    • Hozzászólás: 529
    'sYska/!/' írta korábban:

NEEEEEE, ez ugye csak egyikőtök vicce!? :snif:

Gyanítom, hogy egy újabb elkényeztetett kölök áll a háttérben ! :faché4:

/ Szánalom a köbön !!! /

Ha én ilyen pipát kaptam volna lehoztam volna a csillagokat az égről…

, Hozzászólás ID: #96161
    james
    Felhasználó
    James

Jézusom, a helyesírás alapján nem hiszem, hogy valaki nagyon jókedvében lenne… 😀 A roller alapján pedig az életkorát se nehéz megsaccolni… 😀

, Hozzászólás ID: #96162
    oreyus
    Felhasználó
    Oreyus
    'James' írta korábban:

Jézusom, a helyesírás alapján nem hiszem, hogy valaki nagyon jókedvében lenne… 😀 A roller alapján pedig az életkorát se nehéz megsaccolni… 😀

szerintem tizenpár…

, Hozzászólás ID: #96163
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785
    'James' írta korábban:

Én is simán vennék rollert. Városban nagyon hasznos közlekedés szempontjából.

, Hozzászólás ID: #96164
    james
    Felhasználó
    James
    'Riccio' írta korábban:

Jaaa, vagy úgy. Én a kis gyerek verzióra gondoltam… Abból kiindulva, hogy az engem nem bírna el. A masszívabb változatok eszembe se jutottak :siffle: A vidék átka… 😀

, Hozzászólás ID: #96165
    oreyus
    Felhasználó
    Oreyus
    'James' írta korábban:

Kinek a pap, kinek a paplan. De van erre egy jó kis hosszú téma, itt keresgélhetsz erről: https://vizipipaforum.com/topic/4663-phunnel-vs-vortex-melyik/

Olvasgattam, van bent sok érdekesség, de én úgy vélem, hogy ez a topik végső soron nem segít dönteni !

( nagyjából az van leírva, hogy a Vortex is jó, meg a Phunnel is ) :hehe:

, Hozzászólás ID: #96166
    james
    Felhasználó
    James
    'Oreyus' írta korábban:

Olvasgattam, van bent sok érdekesség, de én úgy vélem, hogy ez a topik végső soron nem segít dönteni !

( nagyjából az van leírva, hogy a Vortex is jó, meg a Phunnel is ) :hehe:

De nagyon sok személyes tapasztalat van érvekkel és ellenérvekkel. Kinek milyen észrevételei vannak, és ezek alapján feltudod építeni magadnak, hogy mely szempontok fontosak neked egy kerámiánál. Jó mind a két típus, de a topic arról szól, hogy kinek milyen tapasztalati vannak a két fajta kerámiával, ezek pedig valamilyen szinten mégis segíthetnek a döntésben. Szerintem elég sok jó dolgot írtak le a többiek. 🙂 Vagy ha végképp nem tudsz dönteni, akkor vegyél egy Phunnel-t és egy Vortex-et. 😛

, Hozzászólás ID: #96167
    oreyus
    Felhasználó
    Oreyus
    'James' írta korábban:

De nagyon sok személyes tapasztalat van érvekkel és ellenérvekkel. Kinek milyen észrevételei vannak, és ezek alapján feltudod építeni magadnak, hogy mely szempontok fontosak neked egy kerámiánál. Jó mind a két típus, de a topic arról szól, hogy kinek milyen tapasztalati vannak a két fajta kerámiával, ezek pedig valamilyen szinten mégis segíthetnek a döntésben. Szerintem elég sok jó dolgot írtak le a többiek. 🙂 Vagy ha végképp nem tudsz dönteni, akkor vegyél egy Phunnel-t és egy Vortex-et. 😛

Félreértettél, nem azt mondtam, hogy hasztalan, nagyon is hasznos !

Én csupán azt állítottam, hogy nem segít eldönteni, hogy Phunnel-t vagy Vortex-et vegyél…

Vitán felül hasznos topik én is sokat tanultam belőle… 🙂

Egyébként Phunnelem már van, Vortex-em még nincs, majd lesz ! Üdv: Oreyus

, Hozzászólás ID: #96168
    ogmember
    Felhasználó
    OGMember
    • Hozzászólás: 4

Hát végigolvastam a topicot és szerintem phunnel kerámiát fogok venni.Pluszban még Vortexre már nincs nagyon pénzem mert akarok még egy mosható szívócsövet is venni és még dohányokat és már is ott van 10 ezer de majd késöbb szerintem veszek egy Vortexet is.Köszi a segítséget a választáshoz. 😀

Most olvastam a Shi-Sham kerámiáról és hát nem tudom… Melyik a jobb ? Shi-Sham vagy phunnel ? A Shi-Sham-ba több dohány kell de viszont olcsóbb.Ja és még azt nem értem hogy mindenhova van írva hogy fél CocoBrico-t tesztek rá.Azt hogy töritek ketté ?

, Hozzászólás ID: #96169
    sickness
    Felhasználó
    sickness
    • Hozzászólás: 236

Hát végigolvastam a topicot és szerintem phunnel kerámiát fogok venni.Pluszban még Vortexre már nincs nagyon pénzem mert akarok még egy mosható szívócsövet is venni és még dohányokat és már is ott van 10 ezer de majd késöbb szerintem veszek egy Vortexet is.Köszi a segítséget a választáshoz. 😀

Most olvastam a Shi-Sham kerámiáról és hát nem tudom… Melyik a jobb ? Shi-Sham vagy phunnel ? A Shi-Sham-ba több dohány kell de viszont olcsóbb.Ja és még azt nem értem hogy mindenhova van írva hogy fél CocoBrico-t tesztek rá.Azt hogy töritek ketté ?

Cocobrico-t én, személy szerint ketté vágom. Kerámiával kapcsolatban, idővel kitapasztalod és rájössz, hogy neked mi a megfelelő.

, Hozzászólás ID: #96170
    vpaladin
    Felhasználó
    vpaladin
    • Hozzászólás: 370

Szerintem egyértelműen Phunnel a jobb, mert azért az se jó hogyha a kerámia mély és én úgy tudom, hogy a Shi-Sham kerámia leglább 3cm mély és az már milyen sokat eszik (A Shi-Sham kerámiánál le tud folyni a melasz a phunnel-nél nem!). Vagy javasolnám a Vortex kerámiát ha a Phunnel-el nem tudsz megbékélni. De ez mindenki személyes véleménye és ízlése kérdése. 😉 A cocobrico felezéséről van egy videó a jutubon https://bit.ly/rh0NQC .

, Hozzászólás ID: #96171
    porcika
    Felhasználó
    porcika
    • Hozzászólás: 431

De ennek van megfelelő Topikja :contrac:

, Hozzászólás ID: #96172
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Ahogy elnéztem kedves Google nem ül és pihenget, gyorsan cseréli a beindexelt oldalakat. Az új fórum indulása óta a 9000 beindexelt oldalból 27.600 lett. Igaz, ebe valószínűleg még a régi fórum 9000 oldala is benne van, de azok ahogy megfigyeltem kezdenek kikerülni a Google rendszeréből. Így a jobb oldali kereső már egyre jobb találatokat ad. 🙂

Plusz egy kis statisztika:

Elküldött URL-ek száma 5 094

5 008 URL a webindexben

Ez annyit tesz, hogy nemsokára a fórumot teljesen leindexeli a kereső. 🙂 Hurrá!

, Hozzászólás ID: #96173
    sickness
    Felhasználó
    sickness
    • Hozzászólás: 236

Valakinek akinek van használatban lévő Szén hordozója az letudná kapni a méreteket ?

, Hozzászólás ID: #96174
    saiid
    Felhasználó
    Saiid
    • Hozzászólás: 488
    'vpaladin' írta korábban:

Szerintem egyértelműen Phunnel a jobb, mert azért az se jó hogyha a kerámia mély és én úgy tudom, hogy a Shi-Sham kerámia leglább 3cm mély és az már milyen sokat eszik (A Shi-Sham kerámiánál le tud folyni a melasz a phunnel-nél nem!). Vagy javasolnám a Vortex kerámiát ha a Phunnel-el nem tudsz megbékélni. De ez mindenki személyes véleménye és ízlése kérdése. 😉 A cocobrico felezéséről van egy videó a jutubon https://bit.ly/rh0NQC .

Nekem már jó ideje van Shisham kerámiám és emlékeim szerint egyszer sem folyt le a melasz!

, Hozzászólás ID: #96175
    hebdab
    Felhasználó
    hebdab
    • Hozzászólás: 364
    'Riccio' írta korábban:

Valamelyik nap azt hiszem, a Dózsa György úton átment előttünk egy mami a zebrán kezében egy rollerrel…

Mondom barátnőmnek, milyen vicces lenne, ha a mami rápattanna…

…rápattant:) és nyargalt végig a járdán, komolyan, becsülöm érte…lehetett úgy 70 éves.

, Hozzászólás ID: #96176
    vpaladin
    Felhasználó
    vpaladin
    • Hozzászólás: 370

Syska, nyereményjáték lesz majd valamikor?

, Hozzászólás ID: #96177
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    'vpaladin' írta korábban:

Syska, nyereményjáték lesz majd valamikor?

Volt erre bármikor példa? Van fedezete az oldalnak nyereményekre, miközben ott van oldalt hogy támogatásra van szükség? Gondolkoz….

, Hozzászólás ID: #96178
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    'hebdab' írta korábban:

Valamelyik nap azt hiszem, a Dózsa György úton átment előttünk egy mami a zebrán kezében egy rollerrel…

Mondom barátnőmnek, milyen vicces lenne, ha a mami rápattanna…

…rápattant:) és nyargalt végig a járdán, komolyan, becsülöm érte…lehetett úgy 70 éves.

Annyiban jobb a biciklinél, hogy fel tudod vinni tömegközlekedési eszközre is 🙂

, Hozzászólás ID: #96179
    oreyus
    Felhasználó
    Oreyus
    'shishaman96' írta korábban:

**esco g***aságos??

amúgy az mennyibe kerül ??

hatszáz Huf volt…

, Hozzászólás ID: #96180
    brumi
    Felhasználó
    brumi
    • Hozzászólás: 291
    'Riccio' írta korábban:

Volt erre bármikor példa? Van fedezete az oldalnak nyereményekre, miközben ott van oldalt hogy támogatásra van szükség? Gondolkoz….

Szerintem egy szimpla “nem” elég lett volna.

, Hozzászólás ID: #96181
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    'brumi' írta korábban:

Szerintem egy szimpla “nem” elég lett volna.

Ahogy a szimpla tájékozottság is elég lett volna ahhoz, hogy ne kérdezzünk hülyeségeket.

, Hozzászólás ID: #96182
    brumi
    Felhasználó
    brumi
    • Hozzászólás: 291
    'Riccio' írta korábban:

Ahogy a szimpla tájékozottság is elég lett volna ahhoz, hogy ne kérdezzünk hülyeségeket.

Gondolom azért kérdezte normálisan, hogy egy megfelelő tájékozottságú fórum-társ normálisan válaszoljon rá.

, Hozzászólás ID: #96183
    saiid
    Felhasználó
    Saiid
    • Hozzászólás: 488

A rohadt életbe :pleur4: Kezd elfogyni a Fantasia Cactus Breeze dohányom 8| :pleur4: Nemártana ebből vagy 2-3 kg :malin1:

, Hozzászólás ID: #96184
    riccio
    Felhasználó
    Riccio

Elvileg jövőhéten kapok egy ilyet teszre. 3D-s pipavideó jöhet? :=

, Hozzászólás ID: #96185
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Ahham, de ki tudja 3D-sen nézni? 😀

30 bejegyzés megtekintése - 14,041-14,070 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.