Hello! Szelep van szinte minden európai vízipipán. 🙂
Amire te gondolsz, az egy plusz szelep golyó, ami a szívócső adapterénél van. Mya vízipipáknál ez biztos van, de egyes Aladin vízipipáknál is láttam már.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Hello! Szelep van szinte minden európai vízipipán. 🙂
Amire te gondolsz, az egy plusz szelep golyó, ami a szívócső adapterénél van. Mya vízipipáknál ez biztos van, de egyes Aladin vízipipáknál is láttam már.
Akkor ezeknél a több csöves Top mark – oknál bekell fogni ?
Igen, a Top Mark pipáknál ha jól tudom be kell fogni a szívócső végét míg a másik személy szívja.
Oreyus, Te az életben is ilyen hivatalos stílusban beszélsz?
Igen ! :alcool1:
A fenébe, lemaradtam a 77.777-ik hozzászólásról. :snif:
vízipipa+a barátnő+vízipipaforum kell ennél több?
vízipipa+a barátnő+vízipipaforum kell ennél több?
Egy sör esetleg még beférne a képbe! :siffle:
Egy sör esetleg még beférne a képbe! :siffle:
a sör az nem az én stílusom
esetleg valaki ad egy kis vodkát? 😛
milyen sok jelentkező -.-“
No, hány raklap Nakhla dohány látható az alábbi videóban, a raktáros jelenetnél? 😀
15-ig számoltam aztán sok lett…
No, hány raklap Nakhla dohány látható az alábbi videóban, a raktáros jelenetnél? 😀
Azt a rohadt… 😮 Egy pár raklapot elfogadnék. :siffle:
Miért fájdítod a szívünket Syska/!/ ? :snif:
Jól bespájzolt a gyerek 😮
Jól bespájzolt a gyerek 😮
Webshop tulaj nem csoda, hogy ennyi mindene van…
Ez nem a john raktara gyerekek.
Hali mindenki!
Grat Syskának az új fórumhoz, rengeteg meló lehet mögötte.
Elég konzervatív beállítottságú vagyok, s semmi sértődés de nekem a régi jobban tetszett. Túl sok információ jelenik meg egyszerre :S, de majd megszokom ezt is.
Szeptemberbe megyek haza s nagyon úgy tűnik viszek haza pár dohányt eladni, mert megint túl sokat vettem s nem szeretném ha rám romolna. Túl sok a dolgom, s heti 2-3 pipázásnál többre időm nincs :(.
Rengeteg dohányt kipróbáltam s megtaláltam a Best márkát ez a Tangiers lucid! Akinek van lehetősége próbálja ki!
próbálok aktívabb lenni a jövőben4 🙂
Hali mindenki!
Grat Syskának az új fórumhoz, rengeteg meló lehet mögötte.
Elég konzervatív beállítottságú vagyok, s semmi sértődés de nekem a régi jobban tetszett. Túl sok információ jelenik meg egyszerre :S, de majd megszokom ezt is.
Szeptemberbe megyek haza s nagyon úgy tűnik viszek haza pár dohányt eladni, mert megint túl sokat vettem s nem szeretném ha rám romolna. Túl sok a dolgom, s heti 2-3 pipázásnál többre időm nincs :(.
Rengeteg dohányt kipróbáltam s megtaláltam a Best márkát ez a Tangiers lucid! Akinek van lehetősége próbálja ki!
próbálok aktívabb lenni a jövőben4 🙂
Mi a hagyományos Tangierst próbálgattuk. Nagyon jó ízeket gyártanak, de ez a fajta roppant ütősre sikeredett. Én pl megküzködtem egy-egy töméssel egyedül. De a Lucid biztos nyerő!
Tudnátok segíteni hogy Angliában milyen dohányok kaphatók és milyen árban? Ha valaki írna pár infót azt megköszöném :amen:
Valaki tudja, hogy Norvégiában milyen márkályú dohányok fordulnak elő?
Ez nem a john raktara gyerekek.
De azé. :=
Mekkora súlyú volt az a málna 200gramm/250gramm?
Tudnátok segíteni hogy Angliában milyen dohányok kaphatók és milyen árban? Ha valaki írna pár infót azt megköszöném :amen:
Rusee kint van tartósan, vele beszélj!
Valaki tudja, hogy Norvégiában milyen márkályú dohányok fordulnak elő?
Valaki tudja, hogy egy Helyesírási szótár kezdőknek szótár mennyibe kerül? Dobjunk már össze egyet a srácnak.
Kéne egy topic ahová be lenne másolva a helyesírási szótár, és kedvére olvasgathatná mindenki!
Vagy egy olyan funkció a fórumban, amelyik egy nagy letolt gatyás szőrös segget mutatna, ha nem megfelelően ír valaki!:happy1:
Rusee kint van tartósan, vele beszélj!
Köszi szépen 🙂
Nincs mit, nagyon szívesen!:amen:
A leírás alapján, melyet idéztél tökéletesen magamra ismertem…
/ Úristen asszem modoros vagyok xD 😀 := /
Az én hozzászólásaimból, ha akarsz mazsolázhatsz néha ugyanis agyonszerkesztett mondatokat alkotok énis, soxor olyat, hogy füle farka van, nomeg egy katyvasz az egész és teljesen értelmezhetetlen…
Megesik velemis hozzá szoktak akik ismernek, akik nem azok meg tanítsanak…
Az építő kritika mindig jólesik…
Písz ! 🙂
Üdv: Oreyus
Na!! Ez már egy nagyon jó jel, ha felismered a problémát!
Javítani csak Te tudsz rajta, és ezzel az első lépést meg is tetted!
Hajrá!
Kéne egy topic ahová be lenne másolva a helyesírási szótár, és kedvére olvasgathatná mindenki!
Vagy egy olyan funkció a fórumban, amelyik egy nagy letolt gatyás szőrös segget mutatna, ha nem megfelelően ír valaki!:happy1:
De most nem? Azt már teljesen megszoktam, ha valaki egy tőszót nem tud leírni tisztességesen, de hogy egy két betűs hozzákapcsolódó ragot ront el? Pláne úgy, hogy itt pötyögöm a szöveget és most ezt a pötyögöm szót szépen alá is húzta nekem pirossal, hogy ugyan mit is jelent. És innen tudom, hogy a: vagy nincs benne a böngésző szótárában b: vagy hibásan írtam le. De komolyan, tök alap böngésző sokan használják, fél perc alatt feltelepítem és ilyen okos. Hát elképesztő, hogy emellett az űrkorszaki technológia mellett valaki ilyen ostoba, már elnézést és nem kérek elnézést, mert az. Nem lehetne bevezetni egy helyesírási hiba számlálót és mondjuk heti 20 után adunk egy kilépőt? Hm?
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.