Tisztelt fórumozók !
Vásároltam egy Al Masah cseresznyés dohányt, de hogy őszinte legyek számomra nem az igazi, mert egyrészt a dohány íze elnyomja az amúgy is meglehetősen lágy cseresznye / aroma !!! / ízt ( ez azért tartottam fontosnak elmondani, mert nagyon mű íze van… ) !
Bár hozzá kell tegyem, hogy ennek ellenére, az illata isteni finom ( bár az íze is olyan lenne, mint az illata… ), és a füstre sem lehet panasz, sem a mennyiségére, sem a töménységére !
/ ( Vagy az is ) Lehet, hogy csak rossz csomagot fogtam ki ? /
na de ennyire… :gene:
Csakmert sokszor olvastam már itt a fórumban, hogy a középkategóriás, vagy annál gyengébb minőségű dohányoknál csomagonként eltérő lehet a dohány aprítottsága és/vagy nedvessége, valamint íze és illata.
Először azt hittem, hogy a töméssel kapcsolatos tapasztalatlanságom miatt lehet, és én rontottam el valamit, de egy barátomat megkértem, ( aki már két éves vízipipás tapasztalattal rendelkezik ) hogy tömjön nekem egyet, meg is tette…
és ugyanazt az eredményt értük el ( Sajnos neki sem ízlett… )
( A dohány nedvessége is jó volt megítélésem szerint, nem volt túltömve, a dohány nem égett meg, füstöt is adta bőséggel… )
/ Kérlek benneteket ajánljatok nekem egy finom cseresznyés dohányt mert ebben ( nagyot ) csalódtam !/ Köszönöm előre is !!!
Körülmények:
-40mm three kings öngyulladós szén
-55 cm Top Mark vízipipa
-hagyományos egyiptomi kerámia
-Al Fakher vendégcső
A véleményeket, válaszokat előre is köszönöm !
Üdv: Oreyus