Az nem fog segíteni rajta, mert nem frissítő hanem ízesítő. Különbség.
Basszus tényleg azok ízesítők, elnézést kérek.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Az nem fog segíteni rajta, mert nem frissítő hanem ízesítő. Különbség.
Basszus tényleg azok ízesítők, elnézést kérek.
https://www.vizipipafan.com/dohany-izesi … nbseg.html
itt leltem egy kiváló leírást, ( azt hiszem a te tolladból ), de egyvalamit nem értek/tudok !
Mi az a glicerin ?
Lehet venni gyógyszertárakban, elég olcsón. Pár kanálnyit ráöntesz a kiszáradt/száraz( de ízesített: Nakhla, Al waha ) dohányra, így nedvesebb lesz. Ez után tovább bírja, több lesz a füst, jobban kijönnek az ízek!
Google->wikipedia
“Színtelen, szagtalan, viszkózus anyag, melyet széles körben alkalmaznak. Íze édeskés, enyhén mérgező.” (hasmenést okoz)
Régen gumikat kenték be vele a gépeken hogy ne szakadjon el, ne töredezzen hanem megtartsa a rugalmasságát. Vízipipa dohányba is tesznek gyártás során és a benzinbe is tesznek.
De itt úgy mond “frissítésre” használják. Nagyobb füstöt tudsz elérni ha teszel rá, bár az ízéből veszít.
(és nem vagyok vegyész…)
Hamarosan majd bemutatom miként is kell használni az új fórum egyes funkcióit, például a hsz értékelést, jelentést. 🙂 Bár mindkettő igazából csak egy kattintás és szerintem eléggé egyértelmű. Vagy nem?
Torch Coal-t tán már próbálta valaki ? (Szénről lenne szó :happy1: )
Egyik barátom mesélte (nem tudom már ki), hogy valami borzadály volt ez a szén. Többet nem tudok…:roll:
A “Ma zsákmányoltam” témát merre találom?? :rouge: Csak én nem találom :gene: :siffle:
Jobb oldali rész, keresőbe beírod: zsákmányoltam, jobbra picit a google feliratra kattintva kijelölöd, hogy “Forums” és entert nyomsz.
Itt pedig a lista közepe alatt picivel meg is találhatod. 🙂
A “Ma zsákmányoltam” témát merre találom?? :rouge: Csak én nem találom :gene: :siffle:
Én sem leltem a házi észítésű heba filter témát, bár lehet, hogy ez az én ügyetlenségemből fakad…
Próbáld úgy keresni, ahogy előbb fentebb írtam. 🙂
Úgytúnik külföldön nagyon van rá pénzük az embereknek. 🙂 kicsit megszállotak
Látom egyeseknek a szövegértelmezés nem megy. Mint például miről is van szó egy témában vagy a 'Tilos offolni' szópárosnak nehéz az agyi megemésztése. Próbálkozzanak már meg logikusan gondolkodni.
Most értesültem hogy porcikának autó balesete volt azt mondták, hogy nagyon súlyos :pleur4: . A hugával beszélek MSN-en. Nem viccelek, aki azt hiszi vessen magára. Szegénykét sorozatos balesetek érik először a kéztörés aztán meg ez… 🙁
Jobbulást neki.
Remélhetőleg hamar, és maradéktalanul felgyógyul!
Ezu úton kívánok Neki gyógyulást!
Nagyon sajnálom szegényt, és jobbulást kívánok neki.
Az offolásokat még mindig törlöm…
Amúgy tud valaki valamit arról, hogy hogyan történt a baleset?? :-/
De azért porcika csekkolta az eseményeket tegnap este :] (Lassan ez a fórum olyan lesz mint a fészbuk: Ha valaki rákattan nem tud lemondani róla, lásd. porcika autóbaleset után se tudja kihagyni a fórumot := Syska mikor lesz elérhető a “0.vizipipaforum.com” mobilon ? :langue2: 😀 )
Az szerintem már teljesen felesleges. Telefonról is vizipipaforum?? Bár most, hogy így belegondolok.. buszon sulibol hazafele is vizipipafórum 😀
Az szerintem már teljesen felesleges. Telefonról is vizipipaforum?? Bár most, hogy így belegondolok.. buszon sulibol hazafele is vizipipafórum 😀
Csak hülyeségből írtam … POÉN :langue2:
Én akkor is tolnám telórol 😀
Este 20:00 történt a baleset. Nem akartam kikérdezni a hugát, de lassan mindenről beszámolok.
Az érintetteknek hogy sikerült a felvételi? 🙂 Én maradok még technikusi éven, majd csak jövőre felvételizek, de a pontokat megnéztem és már így is felvettek volna. 🙄
Egy kérdés.: Hol van a “hozzászólás törlése” gomb??
Egy kérdés.: Hol van a “hozzászólás törlése” gomb??
Én is szerettem volna törölni az egyik hozzászólásomat, de nem tudtam mert nem leltem ezt a gombot, bár ez lehet, hogy csak az én ügyetlenségemből fakad…
Én is szerettem volna törölni az egyik hozzászólásomat, de nem tudtam mert nem leltem ezt a gombot, bár ez lehet, hogy csak az én ügyetlenségemből fakad…
Már ketten vagyunk ügyetlenek :super:
Már ketten vagyunk ügyetlenek :super:
Megkérsz egy moderátort, hogy törölje. :contrac:
Azzal nincsen gond, hogy mindenkinek van lehetősége törölni a saját hozzászólását, hisz egyrészről hibázik az ember, másrészről pedig a mi munkánkat is megkönnyíti, hogy legalább a véletlenül elrontott hozzászólásokkal nem kell foglalkoznunk 🙂
Amúgy nekem minden üzenet aljánál van egy menüsor és hasonlóan a korábbi fórumon elvileg az “idézés” gomb mellett kéne itt is lenni számotokra is. Amennyiben nincsen, akkor lehet, hogy ez az opció nincs engedélyezve a fórumban, de majd javításra kerül hamarosan.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.